- Konu Sahibi bxixktxixmya
-
evlencen sen evlencen allah söyletmiş bu kadar kişiye:kedi:
bende üni.de başka bi şehirde yalnız yaşadım o kadar huzurluydum kiiopuyorumnanaktan
hiç zorluk çekmedim hastalık olunca zor oluyor ama zaten annen de yanındaymış :1hug:
belki evleneceksındır kımbılır a.s. bence annenızın yardımı olmadan biraz zor gibi.. anneniz dicekki arkadasına veya komsusuna benım kızım var senın kızın,kuzenın veya yegenınle iyi anlasırlar gibi bişey demesi gerek ;-)bu soruyu genel anlamda sormuştum kızlar beni evlendirdiniz sagolun =)
ben annemle ankaradan antalyaya taşındım.Artık sokakta kızlara arkadaşlık teklif etcem yanlış anlaşılcak diye korkuorum :roflol:
belki evleneceksındır kımbılır a.s. bence annenızın yardımı olmadan biraz zor gibi.. anneniz dicekki arkadasına veya komsusuna benım kızım var senın kızın,kuzenın veya yegenınle iyi anlasırlar gibi bişey demesi gerek ;-)
bu arada altını cizdigim yer içinde ben yapmıstım öyle bişeyy :))
baba tayını 3yılda bi tayın çıkıyor zaten.. en son ilkokul 4.sınıfa gidicekken yıne tasınmıstık.. sokakta ilk gordugum kıza - selam arkadas olalım mı demıstım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
annemle babamda evde esya yerlestırme derdındeler ben arkadas edınme derdındeyım :))
kızda kabul etmıstı.. zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?