• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığınız şehri değiştirip yalnız kaldınız mı?

ben şehir şehir dolaştım inşallah bu sonuncu olur zor bir durum
surekli arkadaş değiştirmek yeni insanlara alışmak çok zor
o yüzden ben insanlardan uzaklaşmaya başladım nede olsa gideceğiz diye
arkadaşlık kuramıyorum

selam,

Bende Bolu dan İstanbul'a gidicem gerçekden zor olacak birazda alışkınım gerçi babam memur olduğundan sürekli dolaştık durduk şehirleri ama bu sefer yanımda ailem olmayacak mafoldumben

merhaba bende yaklaşık 20 gündür yaşadığım şehirden uzaktayım bir süreliğine burda yaşamak zorundayım 17 mayısta evlendim ve eşim muğlada çalışıyor ve şuan o kadar yanlızım ki anlatılamaz bir dugu kimse yok yanımda tek konuşabileceğim kişi eşim üstelik orueduğum mahallede insanlar o kadar soğuk ki kimseyle konuşmuyorlar. anlıycan bende şuan çok yanlızım...

selam,

Bende Bolu dan İstanbul'a gidicem gerçekden zor olacak birazda alışkınım gerçi babam memur olduğundan sürekli dolaştık durduk şehirleri ama bu sefer yanımda ailem olmayacak mafoldumben

kararsız bolu dan ıst a mı gelıosun :( bende ıst dan bolu'ya gelın gtcemm...........nasıl bolu da yaşam,alışabılır mıyımmmm

bende yasadıgım sehri terk edip baska sehire gelin olup gitcem kendi memleketimde olsa gurbet senağlama

kararsız bolu dan ıst a mı gelıosun :( bende ıst dan bolu'ya gelın gtcemm...........nasıl bolu da yaşam,alışabılır mıyımmmm

aaa gerçekden mi hayırlısı olsun canım düğün nezman peki,

tatlım burası şirin küçücük bir şehir hayat kolay trafik miş hırsızlıkmış öyle şeyler yok denecek kadar az zaten bolu öğrenci şehri, Bolu nun kendi halkı biraz soğuk dur ama dediğim gibi memurda cok komşuluk ilişkileri güzel hangi semte oturacaksın belli mi?

Alışman kolay olur ben burda okudum sonra babam memur olduğu için atamasını buraya aldırdı şimdi yerleştiler buraya doğa sı cok güzel abant, yedi göller, gölcük, akçakoca , ankara ya da yakın zaten bol bol gezersiniz sıkılacak vakit kalmaz,

Kötü yanı iş konusunda çalışmaya devam edecekmisin, iş bulmakda zorlanabilirsin Düzce depreminden dolayı sanayi Düzce ye doğru kaymış birkaç tane sayılı yer var Bolu da Arçelik, Beypiliç,Filiz makarna,,

Peki ben istanbula gidince ne yapımıcamsenağlama

Senin adına cok sevindim

bende yaşadığım şehri bırakıp başka şehre geldim
1 seneyi geçti ama hala iş arkadaşlarım dışında gelip gittiğim kimsem yok :delphin:
bazen daralıyorum iyice

bende 6 ay 5 gün önce değiştirdim yaşadığım şehri evlenip. okadar zorlanmadım olumsuz düşünmemeye çalıştım. çok aşırı dışarı çıkmıyorum dışarda aramıyorum herşeyi eşim evim eytiyor. komşularımlada belli bir seviyede görüşüyorum.

sonuç itibariyle kendini yanlızlığa itmessen olumsuz düşünmessen alışıyosun bu duruma. sonuçta yuva kurmak güzel bişey..

bu soruyu genel anlamda sormuştum kızlar beni evlendirdiniz sagolun =)
ben annemle ankaradan antalyaya taşındım.Artık sokakta kızlara arkadaşlık teklif etcem yanlış anlaşılcak diye korkuorum :roflol:

arkadaşlar bizde eşimin görevi dolayısı ile orduya tayinimizi istedik lütfen ordu hakkında bilgisi olanlar yazsınlar çok heycanlıyım . çok nemli havası diyorlar çamaşır assan kurumaz diyenler var acil cevap bekliyorum lütfen.

4-5 defa şehir değiştirdim artık hiç bi yerde cevre yapmak istemiyorum kendi halime deli gibi oldum kimseyle gorusmek istemiyorum heryerin kişileri davranışları tarzları cok farklı ve asosyal olma yolunda istikrarlı bir şekilde yuruyorum

mirmirmirmir

Bende yurtdisindan gelin geldim..hersey yolunda ama kendi cevrem pek yok..kisacasi arkadaslik yönden yalnizim ama zamanla bununda degisecegi umudu icindeyim..insALLAH! :Saruboceq:

kaldim anam gurbet elde hasret sabrimi deniyor
yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor nerde bir yolcuyu görsem aklima silam geliyor
ben nezaman bir of ceksem hatrima anam geliyor... yaa işte böle annem yanımda olsa ne olurdu sanki bende ankaradan izmire geldim... NE VARDI SANKİ EVLENECEK....

arkadaşlar bizde eşimin görevi dolayısı ile orduya tayinimizi istedik lütfen ordu hakkında bilgisi olanlar yazsınlar çok heycanlıyım . çok nemli havası diyorlar çamaşır assan kurumaz diyenler var acil cevap bekliyorum lütfen.

istanbuldan sonra ordu biraz zorlicak seni..küçük ve sakin bi yerdir istanbuldaki gibi alışveriş yapcak çok magaza secenegi yoktur ama maddi açıdan yaşam kolaydır.en önemlisi ulaşım kolaylığı.havası temiz ,dogası görmeye degerdir ..söledikleri gibi havası nemli. çamaşırlar geç kurur..ben karadenizde büyüdüm her an yağmur yagabilir o nedenle şemsiyeni cantandan hiç çıkarma derim.bende alışkanlık olmus antalyada olmama ragmen hala çantamdır şemsiyem :) umarım umdugunu bulursun mutluluklar dilerim

ben de gidicem ama cabuk ortam oluşturan bi yapım var...hemen gezer tozar uygun birileriyle ahbap olurum inş..zaten calışmaya baslicam sıkılmam zannımca..

evlencen sen evlencen allah söyletmiş bu kadar kişiye:kedi:
bende üni.de başka bi şehirde yalnız yaşadım o kadar huzurluydum kiiopuyorumnanaktan
hiç zorluk çekmedim hastalık olunca zor oluyor ama zaten annen de yanındaymış :1hug:

bende şubat ayında eş durumu tayiniyle doğudan ankaraya geldim.ben geldim eşim başka bi şehre geçici bi süreliğine iş yüzünden gitmek zorunda kaldı.sadece haftasonları görüşebiliyoruz,birde düğün temmuzda(tayinimiz olsun diye nikahı erken yapmıştık),düğün telaşı,ev telaşı,eşyaydı şuydu buydu derken herşeyi tek başıma hallettim çok şükür.sıkılmaya çokda vakit bulamadım,ama bazen okadar çok bunalıyorumki:(

Back