E Esmeren Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2016 73 39 88 25 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Esmeren #1 Herkese iyi aksamlar. Yasadiginiz sehirde dip boyama ne kadar . Ve boyama yaptiktan sonra fön yapiyorlar mi o da fiyata dahil oluyor mu
Herkese iyi aksamlar. Yasadiginiz sehirde dip boyama ne kadar . Ve boyama yaptiktan sonra fön yapiyorlar mi o da fiyata dahil oluyor mu
B buse zeynep Nirvana Kayıtlı Üye 30 Nisan 2007 101 115 628 İstanbul 28 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Esmeren #2 Esmeren .!.: Herkese iyi aksamlar. Yasadiginiz sehirde dip boyama ne kadar . Ve boyama yaptiktan sonra fön yapiyorlar mi o da fiyata dahil oluyor mu Genişletmek için tıkla... Merhaba. 150 tl. Evet fön de dahil. Istanbul
Esmeren .!.: Herkese iyi aksamlar. Yasadiginiz sehirde dip boyama ne kadar . Ve boyama yaptiktan sonra fön yapiyorlar mi o da fiyata dahil oluyor mu Genişletmek için tıkla... Merhaba. 150 tl. Evet fön de dahil. Istanbul
E Esmeren Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2016 73 39 88 31 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Esmeren #3 buse zeynep .!.: Merhaba. 150 tl. Evet fön de dahil. Istanbul Genişletmek için tıkla... Benim surekli gittigim bi kuaforum var dip boyama sonrasinda fon cekiyor normalde 3 ay once 150 almisti. Gecen gun gittigimde 200 dedi bi şaşirdim ama ikiletmedim hemen verdim tabi
buse zeynep .!.: Merhaba. 150 tl. Evet fön de dahil. Istanbul Genişletmek için tıkla... Benim surekli gittigim bi kuaforum var dip boyama sonrasinda fon cekiyor normalde 3 ay once 150 almisti. Gecen gun gittigimde 200 dedi bi şaşirdim ama ikiletmedim hemen verdim tabi
J jose Nirvana Kayıtlı Üye 9 Haziran 2009 2.472 14 683 İzmir 4 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Esmeren #4 Arkadaslar Antalya belek de Dip boya yaptirmak icin ve sac bakimi en iyi hangi kuafor bilenler yazarsa cok sevinirim
Arkadaslar Antalya belek de Dip boya yaptirmak icin ve sac bakimi en iyi hangi kuafor bilenler yazarsa cok sevinirim