Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ben bu hisden hic kurtulsmadim maalesefff o yuzden birsey diyemiyom her defasinda dr sirasinda kucuk capta kalp krizi geciriyordum

Sarossssss inanamadim tekrar tekrar okudummmmm coookkkk ama cooookkkk sevindim cnmmmm gozunaydin sagsalim kucagina alirsin insallah oncesinde tedavide oldugunu yazmamissin okuyunca şokkkk oldummmm watsap felan kullanmiyormusun daima gorusmek isterim cnm seninle
Allahimmmmmm super yaaaa degerin kac cikti canim ikiz ikiz bebelerin olur insallahh mlxy dogurdu bir kiz bir oglu oldu darisi basina insallahhhhhhh

Sagol canım cok sagol amin darısı diger kızların başına insallah degerim 66.60 canim 10.gun degeri oldugu icin iyiymis yarın yeniden test yspacam değerin arymis olması gerekiyor tedirginlik le bekliyorum

Sagol canım cok sagol amin darısı diger kızların başına insallah degerim 66.60 canim 10.gun degeri oldugu icin iyiymis yarın yeniden test yspacam değerin arymis olması gerekiyor tedirginlik le bekliyorum
Canim yaa super degerin cok guzel bir hamis ve cok iyi bir anne olacaksin inşallah temmuz mu aguatos mu oluyor dogum tarihi bebisin yada bebislerin :)))

Aminnn canim insallah bu ay yumurtlama takibindeyim yine klomen kullanıyorum insallah tez vakit güzel haberler vermek nasip olur...Kac aydir korunmuyorum bende eskiden hemen hamis kaliyordum bu sefer kac ay oldu tık yok bende diyorum hemen kalip kaybediyordum Rabbim sagliklisini nasip etsin insallah bekle diyorum kendime temmuzdan beri korunmuyorum buarada agustos kimyasal gecirdim sonrasinda 2 ay adet goremedim sonra tedavilere basladim iste yani 4 ay oldu ve 2. Tedavim bu.
Canim insallah bende senin gibi hemen hamile kalip kaybediyordum miraci 10 ay bekledim ve sorunsuz gebelik gecirdim hayirlisi canim insallah

Sarossssss degerin super maasallah maasallah canim hayirli haberlerini bekliyorum inşallah

Onumuzdeki gunlerde esime baska ilcede görev verilmiş sanırım bu ay tedavim boşa gidecek çünkü esim 3 gün evde olamayacak ve o 3 gün gecen tedavideki gibi olursa dr un bana iliski icin onerdi gunlere denk geliyor hayırlısı olsun inşallah bir boşluk bulup görüşebiliriz esimle okadar ilaci boşuna içmiş olmam :KK45: hersey yolunda gitsin nolurr

132,40 çıktı canım çok şükür geldi bebişim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sana beydağlıya nazoya yetere aklıma gelen gelmeyen herkese
Aminnn ayyy sarosum takvimin hayirli olsun canm calisiyomisin evdemisin sana bakan varmi embriyolar 2 tanemiydi ayy cok heyecanliyimmmm

Aminnn ayyy sarosum takvimin hayirli olsun canm calisiyomisin evdemisin sana bakan varmi embriyolar 2 tanemiydi ayy cok heyecanliyimmmm

Calisiyorum canım bugün başladım ise bakan kimse yok canım ailem uzakta annem gelecek ama bir ay donra şimdi işleri var kaynanalar ise hic gelirlermi sanıyorsun Allah büyük elbet bir kolaylık verir

Sevinç canim az ayakta kalsam belim ağrıyor normalmi bu

İki embriyo transfer edildi ama değerim tek gebelik gibi duruyor ama yinede ultrasonda belli olacak tek ciftmi

Calisiyorum canım bugün başladım ise bakan kimse yok canım ailem uzakta annem gelecek ama bir ay donra şimdi işleri var kaynanalar ise hic gelirlermi sanıyorsun Allah büyük elbet bir kolaylık verir

Sevinç canim az ayakta kalsam belim ağrıyor normalmi bu

İki embriyo transfer edildi ama değerim tek gebelik gibi duruyor ama yinede ultrasonda belli olacak tek ciftmi

Kaynanangil yeme icme yatma olsa sana yerlesir ayip ama ya yillar sonra torun geliyor aeni basustunde tutmalari gerekiyor neyse mevlam buyuk cnm sen aman aman kendine cok dikkat et birak noluyorsa olsun sen bebelerini dusun ayyy bebelerin dedim :21: deger belli olmaz canim Rabbim bilir bel agrinda gayet normal her firsatta dinlen uzan canim

Kaynanangil yeme icme yatma olsa sana yerlesir ayip ama ya yillar sonra torun geliyor aeni basustunde tutmalari gerekiyor neyse mevlam buyuk cnm sen aman aman kendine cok dikkat et birak noluyorsa olsun sen bebelerini dusun ayyy bebelerin dedim :21: deger belli olmaz canim Rabbim bilir bel agrinda gayet normal her firsatta dinlen uzan canim

sağol canım elimden geldiğince dikkat ediyorum hiç iş yapmayan eşim bile sabah kahvaltımı hazırlıyo sofrayı topluyo aman kendini yorma ben senden başka bişey istemiyorum diyo sağolsun

kaynanamları ben arayıp haber verdim hamileyim diye çok sevindiklerini söylediler o kadar sonra ne aradılar ne sordular eşime çok sevindiklerini dua ettiklerini söylüyolarmış ne halleri varsa görsünler

sağol canım elimden geldiğince dikkat ediyorum hiç iş yapmayan eşim bile sabah kahvaltımı hazırlıyo sofrayı topluyo aman kendini yorma ben senden başka bişey istemiyorum diyo sağolsun

kaynanamları ben arayıp haber verdim hamileyim diye çok sevindiklerini söylediler o kadar sonra ne aradılar ne sordular eşime çok sevindiklerini dua ettiklerini söylüyolarmış ne halleri varsa görsünler

Pessss soylenecek cok sey varda bos ver sen canini sikma boyle seyler icin ye ic yat keyfine bak saram:21:

X