Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam kızlar bende uzun zamandır yazmadım kimse girmeyince... bugün öylesine bakayım dedim:110:

Sara.:KK57:.. gercekmi bu? Cok sasirdim. Eğer öyleyse çok sevindim. :KK49::KK19::nazar:Allahım tamamına erdirsin. :nazar::nazar::nazar:
Sagsalim kucağına alırsın inşallah :KK75:

Miami..üzülme canim önündeki maçlara bak :KK8:

Nerde ayol bu diğerleriiiii:KK42:

Kızlar size bir müjdem var hamileyim
aman Allah ımm süper haberrrr saraammm dönüşün muhteşem oldu bebeğim kaç haftalıksın tedavide miydin şok oldum inanaılmaz güzel haberrrrr ayrıntıları yazsana bende bu ay tedavideyim inşallah yetişirim beraber buradan yazışırız hamiş hamiş :anneadayı::anneadayı::KK200::nazar::nazar:

Selam kızlar bende uzun zamandır yazmadım kimse girmeyince... bugün öylesine bakayım dedim:110:

Sara.:KK57:.. gercekmi bu? Cok sasirdim. Eğer öyleyse çok sevindim. :KK49::KK19::nazar:Allahım tamamına erdirsin. :nazar::nazar::nazar:

buralardayım ben topik topik geziyorum bizim topik terkedilmiş topik oldu zaarrr :KK12: sen neler yapıyorsun bebikonda büyümüştür nasıl geçiyor günler.Sara nın haberi topiğimize güneş gibi doğdu mşallah barekallah inşallah bende mutlu haberi tez vakit veririmde topiğimizde eski üğnlerine kavuluruz sarayla enazından hamişlik ustune yazışırız bol bol doğuran vakit bulamaz oldu buraya bakmaya deroş sevoşş size lafım :KK53::KK48: neyse sağol canım desteğin için yok üzülmedim aynen öyle yapıyorum Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah bu sefer :anneadayı:

Evet gerçek canım vok Sağol

Tedaviyle oldu canim dondurulmus embriyolarim vardi onlarin transferini yaptirmistim bugun test gunuydu sonuc pozitif darisi bafina canim tez zamanda inşallah
Tek tek sordurdun hee insan anlatır esinin haberi var dimi nasıl söyledin cok sukur bugune kavusturana cok bekledin ama ozlenen Nazlı melegin gelfi işte sonunda saglilla kucagina al insallah canım. Bulantin falan var mi belirtilerin belli etti mi kendini

Tek tek sordurdun hee insan anlatır esinin haberi var dimi nasıl söyledin cok sukur bugune kavusturana cok bekledin ama ozlenen Nazlı melegin gelfi işte sonunda saglilla kucagina al insallah canım. Bulantin falan var mi belirtilerin belli etti mi kendini
Tizim ben daha inanamıyorum eşimin haberi var tabiki hastaneye esimle gittik sonucu ben aldım Yüzümdeki ifadeden anladı zaten çok güzel bir sevinç bu Rabbim herkese yasatsin

Bulantin için daha erken ama ara ara baş dönmesi ve mide bulantısı oluyor

Tizim ben daha inanamıyorum eşimin haberi var tabiki hastaneye esimle gittik sonucu ben aldım Yüzümdeki ifadeden anladı zaten çok güzel bir sevinç bu Rabbim herkese yasatsin

Bulantin için daha erken ama ara ara baş dönmesi ve mide bulantısı oluyor
Anladım canım ne güzel yaaa en kisa zamanda bende bu mutlulugu edime ve ogluma yasatabilorim inşallah cevremde tanidiklar dohum yapti brbek gormeye gidiyoriz oglum esim nasil hevesli hele oglum onlari gordukce lkardes sotuyor ozlemimiz büyüdü evin minik bebegini bekliyoruz gelsin bu hasret bitsin diye bana da bol bol dua et canim olur mu.Sizde buyuk nir ozlemle bellediniz biliuorum tabiki saskinlik olacak bunlar cokkk güzel duygulsr tarifsiz topigimize minnossss gelfiii yaaa teyzesi annesiyle bir bu topokte cok bekledi onu enaz annesi kadar mutlu :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

buralardayım ben topik topik geziyorum bizim topik terkedilmiş topik oldu zaarrr :KK12: sen neler yapıyorsun bebikonda büyümüştür nasıl geçiyor günler.Sara nın haberi topiğimize güneş gibi doğdu mşallah barekallah inşallah bende mutlu haberi tez vakit veririmde topiğimizde eski üğnlerine kavuluruz sarayla enazından hamişlik ustune yazışırız bol bol doğuran vakit bulamaz oldu buraya bakmaya deroş sevoşş size lafım :KK53::KK48: neyse sağol canım desteğin için yok üzülmedim aynen öyle yapıyorum Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah bu sefer :anneadayı:
canım ben geliyorum kimse olmadığı için bakıyorum geri çıkıyorum. Sıkıcı oluyor tek başına yazmak buraya. İnşallah topik yeniden eski günlerine döner

Tedaviyle oldu canim dondurulmus embriyolarim vardi onlarin transferini yaptirmistim bugun test gunuydu sonuc pozitif darisi bafina canim tez zamanda inşallah

Evet gerçek canım vok Sağol
Canım çok güzel bir haber
Çok sevindim
İnşallah sağ salim bebisini kucağına alırsın Allahın izniyle. 9 aylik yolculuk başladı bebisinin. Kenine çok iyi bak. Ayyy esinde şimdi havalara uçmustur. Kaynananlar ne yaptı. ..

Anladım canım ne güzel yaaa en kisa zamanda bende bu mutlulugu edime ve ogluma yasatabilorim inşallah cevremde tanidiklar dohum yapti brbek gormeye gidiyoriz oglum esim nasil hevesli hele oglum onlari gordukce lkardes sotuyor ozlemimiz büyüdü evin minik bebegini bekliyoruz gelsin bu hasret bitsin diye bana da bol bol dua et canim olur mu.Sizde buyuk nir ozlemle bellediniz biliuorum tabiki saskinlik olacak bunlar cokkk güzel duygulsr tarifsiz topigimize minnossss gelfiii yaaa teyzesi annesiyle bir bu topokte cok bekledi onu enaz annesi kadar mutlu :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Dua etmez Olurmu yum Allahım herkese yasatsin bu mutluluğu seninde tez zamanda kardeşine evlat versin insallah

canım ben geliyorum kimse olmadığı için bakıyorum geri çıkıyorum. Sıkıcı oluyor tek başına yazmak buraya. İnşallah topik yeniden eski günlerine döner

Canım çok güzel bir haber
Çok sevindim
İnşallah sağ salim bebisini kucağına alırsın Allahın izniyle. 9 aylik yolculuk başladı bebisinin. Kenine çok iyi bak. Ayyy esinde şimdi havalara uçmustur. Kaynananlar ne yaptı. ..

Sağol canım çok bekledik herkes çok sevincli

Tunaydin topigimin güzel hatunları... Şöyle birşey yaşıyorum başka yaşayan oldu mu bununla nasıl başa çıktınız. Her dokyora giderken kötü seyler duyacakmisim hissi heyecan tedirginlik oluyor (mutlu mutlu gidip bebeğimi kaybettigimi öğrendiğim günlerin tesiri diyorum) ama basedemiyorum ve bu duygu beni çok yoruyor.En basitinden geçen giderken yumurtan yok derse olsun bidahaki ay olur ama inşallah olmustur vs diye diye gittim doktora gittigimde kalbim küt küt atıyordu. Bugün ogleden sonra kontrol var buyumemis derse vs aklıma geliyor.diyorum daha once hamile kaldigimdada kalbi atiyo mu kontrolde ne olacak diye diye bu hissi yasiyordum.Düşük yaşayıp bu duyguların ustesinden gelmiş ve stressiz doktora gidebilenler bana yardımcı olun lütfen. Sanki o doktorun kapısı semsert bir duvar ve tokatlanip tokatlanip cikiyorum güzel duygular sevinclerde yasayacak miyim o odada birgün :KK43:
Ben bu hisden hic kurtulsmadim maalesefff o yuzden birsey diyemiyom her defasinda dr sirasinda kucuk capta kalp krizi geciriyordum
Kızlar size bir müjdem var hamileyim

Sarossssss inanamadim tekrar tekrar okudummmmm coookkkk ama cooookkkk sevindim cnmmmm gozunaydin sagsalim kucagina alirsin insallah oncesinde tedavide oldugunu yazmamissin okuyunca şokkkk oldummmm watsap felan kullanmiyormusun daima gorusmek isterim cnm seninle

Allahimmmmmm super yaaaa degerin kac cikti canim ikiz ikiz bebelerin olur insallahh mlxy dogurdu bir kiz bir oglu oldu darisi basina insallahhhhhhh

Sarooooooşş:anneadayı::KK200::nazar:
Ayyy darisi miami ve beydagliya ve isteyen herkese insallahhhhhhh:KK15:nazoya da
Aminnn canim insallah bu ay yumurtlama takibindeyim yine klomen kullanıyorum insallah tez vakit güzel haberler vermek nasip olur...Kac aydir korunmuyorum bende eskiden hemen hamis kaliyordum bu sefer kac ay oldu tık yok bende diyorum hemen kalip kaybediyordum Rabbim sagliklisini nasip etsin insallah bekle diyorum kendime temmuzdan beri korunmuyorum buarada agustos kimyasal gecirdim sonrasinda 2 ay adet goremedim sonra tedavilere basladim iste yani 4 ay oldu ve 2. Tedavim bu.

X