Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sevooo merak edip baktim simdi kaymak ana karnındaki çocuğa delalettir diyor :KK57:Allah hayirlara getirsinnn

Mutfaktadik birlikte birseyler hazirliyorduk mutfak senin mutfakti sanirim uzun mermeri vardi elimde tereyag var ustunde kaymak var ben yapmisim ustunden tahta kasikla topluyordum kaymagin anlami cok guzelmis ama baktim hamile misin acaba sevoo korunuyomusun sen ?

Tereyaginada baktim kaymakta tereyagda yapmak ve anlami cok guzel Rabbim insallah hayirlara cikarsin yapan kisi icin umudunu kestikten sonra umud ettigini kavusmaya uzun mrsaketli bekleyis sonrasi sevinmeye vss boyle guzel seyler yazılmış

Sağol canım nasil sevindik anlatamamm E="beydagli, post: 40267696, member: 306680"]BAFS gözünaydın eşinin testleri temizmiş meğersem...
umarım bu mesacımıda görürsün:110:[/QUOTE]

An itibariyle pilim bitmiş durumda:mad:

herif işten geldi yattı uyudu yeni kalktı biraz tv izler yine uyur..:KK12:

bende çocukları doyur, uyut.. zaten mizmizlardi bu akşam. :KK14:

Güya ben bu aksam ütü yapacakdim..
çocukları banyo yapcaktim...
hepsi kaldı..
:mad:

Sewos
benim kız göğsümü çekmiyor bağırıyor ağlıyor biberon veriyorum arada aç kalmasın diye. Gogsumu birakcak diye korkuyorum:KK17: sutüm az mı acaba doymuyormu? Pofff bu endise beni yer bitirir artik:KK61:

Yoksa göğüs pompası alıp sütüMe mi bakim... ne yapsam bilemedim ... acil yardım...

hep yorgunluktan... düşüncesiz insanlar yoruyor beni:KK62:

Sevinç buhar makinan gelince çalışması ve sesiyle ilgili bilgi verirsen çok sevinirim. Ben de araştırıyorum ama karar veremedim bi türlü.

Sevooo merak edip baktim simdi kaymak ana karnındaki çocuğa delalettir diyor :KK57:Allah hayirlara getirsinnn

Mutfaktadik birlikte birseyler hazirliyorduk mutfak senin mutfakti sanirim uzun mermeri vardi elimde tereyag var ustunde kaymak var ben yapmisim ustunden tahta kasikla topluyordum kaymagin anlami cok guzelmis ama baktim hamile misin acaba sevoo korunuyomusun sen ?
Tovbeee bismillahhhhhh sapkayla korunuyok caninnm Rabbim isteyenlere versin

hepsi kaldı..
abbaaaaawwww kolay gelsin
Sewos
benim kız göğsümü çekmiyor bağırıyor ağlıyor biberon veriyorum arada aç kalmasın diye. Gogsumu birakcak diye korkuyorum:KK17: sutüm az mı acaba doymuyormu? Pofff bu endise beni yer bitirir artik:KK61:
biberon verirsen seni kesin birakir mutlaka pompa al elektrikli olandan hem cektikce sutun cogalir relax olmak zorundasin kizin icin bol sivi tuket rezene felan ic helva ye yesillik her igun tuket kimseye kafa yorma s.ktir et yaa benim oyle sutum cekildi hakanda simdiki aklim olsaaaaaaa....
Sevinç buhar makinan gelince çalışması ve sesiyle ilgili bilgi verirsen çok sevinirim. Ben de araştırıyorum ama karar veremedim bi türlü.

tmm cnm bugun gelir ins cok sessizmis yorumlar oyle

Tosbaalar kalkin doku is yaptim ben 7 de uyandim evi ve yataklari topla makinaya camasir at miroyu doyur altini degis hakana puding yaptim yogurt mayaladim mirroyu uyutuyom kahvalti yapacam:110:
Beydos pazara gidicinmi ben sali gunu gittim aksam herif miroya bakti hakanla gityik

hepsi kaldı..
abowwww zor yaa ALLAH kolaylık versin...
bişe diceeeeeeeeeeeeeeem
ne dicennnnn..
Tosbaalar kalkin doku is yaptim ben 7 de uyandim evi ve yataklari topla makinaya camasir at miroyu doyur altini degis hakana puding yaptim yogurt mayaladim mirroyu uyutuyom kahvalti yapacam:110:
Beydos pazara gidicinmi ben sali gunu gittim aksam herif miroya bakti hakanla gityik
maaşşallah:nazar:
of hiç gidesim yok sevo,hep aynı şeyler var geçen haftada aynı şeyleri aldım yeni bitti,bilmiyorum belkide gitmem:110:

Melek cnm nisan basi kontrollerin vardi ikizler nasilmis kizlar erkekler :21:
Pazartesi gidicem Bursa'ya rahim Ağzına Dikiş atılacak ama burda da üniversite hastenesine gidiyorum nolur nnolmaz diye cinsiyetleri belli oldu bir kız biri erkek Rabbim nasip ederse . Bu arada bende süt pompası almak istiyorum ama markasına karar veremedim herkes başka bişi yazıyo nette sizden kullanan varmı

abowwww zor yaa ALLAH kolaylık versin...

ne dicennnnn..

maaşşallah:nazar:
of hiç gidesim yok sevo,hep aynı şeyler var geçen haftada aynı şeyleri aldım yeni bitti,bilmiyorum belkide gitmem:110:
Bu hafta bizim pazar cok guzeldi yerli salatalik domatesler bolca yesillik sebze meyve:21:
Pazartesi gidicem Bursa'ya rahim Ağzına Dikiş atılacak ama burda da üniversite hastenesine gidiyorum nolur nnolmaz diye cinsiyetleri belli oldu bir kız biri erkek Rabbim nasip ederse . Bu arada bende süt pompası almak istiyorum ama markasına karar veremedim herkes başka bişi yazıyo nette sizden kullanan varmı

gozunaydin cnm Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip eylesin. Rahimagzi yetmezligimi var sende bilmiyordum aman dikkat et dikisten sonra yatacan allah yardimcin olsun
pompa aventin elektriklisi canim en guzeli

vay bee eskiden 1 nisanda ne güzel şakalar yapardık, şimdi, aklıma bırak şaka yapmayı,nisanın 1 i nde bile olduğum gelmedi hey gidi:KK14:
He yaa okul doneminde kaldı onlar.
Dun bi aklıma geldi herife şaka yaptım
Patatesi kare olarak doğradım una buladım
Arabistandan gelmiş arap lokumu diye yedirdim
Hemen tukurdu tabii:-)
Loobex ultrasonic buhar makinasi başoş
heeee ayymiş güle güle kullanın
Ege devamlı olmuyo alayı gerektirecek durum yok çok şukur.
Bi kere çok tıkanmıştı hastanede verdiler soğuk buhar.
Bidaha olmaması için evdeki hsvaya dikkat etdiyom

Boynum tutulmuş kızlar kımıldatamıyorum
İlk defa geldi başıma
Uşutmedim de
Neden olurki anlamadım yaa
Dun akşam oldu birden bire poff

hepsi kaldı..
Benm herife benzemiş
İşten gelir uyur
Kalkar biraz oturur geri uyur

Sewos
Bak bakim elinle sutun gelmiyomu
İki aylık oldu daha bırakmaz kanımca

X