Yaşadığım durum anormal mi, yoksa geçirilmesi normal olan bir süreç mi?

missmelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
120
1
0
İstanbul
merhabalar. cinsellik bölümüne konu açamadığım için bir sıkıntımı sizlerle buradan paylaşmak istiyorum, öneri ve fikirlerinize ihtiyacım var. 10 gün önce evlendim ve hala tam anlamıyla cinsellik yaşayamadım. bekarken bu konuda en ufak bir korkum yoktu, hatta nişanlıma karşı çok istekli ve arzulu hissederdim kendimi fakat ilk gecemizden itibaren bu konu kabusum oldu. ilişkiye hazır hissediiyorum fakat inanılmaz acılar çekip kendimi geri çekiyorum, ağlamalar sızlamalar derken bütün denemelerimiz boşa çıktı. eşim de bu konuda geriliyor artık, ne yapacağımı bilmiyorum, doktora gidelim diye ısrar ediyorum ama eşim sürekli erken, bir süre daha deneyelim diyor. benim bu yaşadığım normal bir durum mu? yoksa ben anormal bir süreçtemyim? kendimi cahil hiçbişey bilmeyen insanlar gibi hissediyorum, suçluluk, korku, endişe ve daha bir sürü olumsuz duygu ile iç içeyim. fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.

Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

öncelikle tebrik ederim hayırlı uğurlu güzel bir evliliğiniz olur inş.
yaşadığın herşey çok normal..
bende 2 yıllık evliyim.aynen dediğin gibi nişanlıyken çok büyük ilgi ve arzu duyuyordum..
evlendikten sonra çok zor oldu mesela bende ilk gece çok acıyacak korusu oldu ama o gece nasıl zorlandıysam bu 8 ay devam etti malesef.aynı şekilde acıyacak korkusuyla eşimden uzaklaştım ilişkiye girmek istemiyordum.ben ilişki sırasında ağlayınca zırlayınca eşimde hiçbir şey yapamıyordu ve çok üzülüyordu.ben 8 ay boyunca kaçmadım tam tersine üstüne gittim eşim yapmayalım acı çekiosun dediği halde ben hayır alışmam lazım dedim..8 ay boyunca acı çektim.ama sonra birden bire geçti alıştım nekdr üstüne gidersen okdr çabuk alışırsın etrafımda bunu 2 yıl boyunca aşamayan arkadaşlarım var.birazda eşine ve sana düşüyor..eşinle konuş çünkü onada büyük iş düşüyor.mesela şu ön sevişme denen olayı uzatmalı seni rahatlatmalı..
şimdi okdr düzenli ve güzel bir cinsel ilişkimiz varki başta zehir olan ilişkmiz şimdii zevke dönüştü..
sakın korkma çünkü az bir süre sonra sende inanılmaz keyif alacaksın....

bunları duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki anlatamam, çok teşekkür ederim Seliz.
tavsiyeni uyguluycam, dediğin gibi insan uzak durdukça hepten soğuyor çünkü...

bana şimdiye kadar çevremden o kadar basit ve kolay bişeymiş gibi anlatıldı ki, yok sinek ısırığı yok soğan zarı vs.. ben de bu şekilde olunca kendimi hasta olarak hissetmeye başladım, ama aslında bu çoğu kadının yaşadığı süreçlermiş, şimdi öğreniyorum.

bende aynisini yasadim canim 10gun boyunca kactim iliskiden hatta evlendigime pisman oldum ama sonunda yene bildim coksukur ve korktugum budurumun aslinda nekadarda kolay oldugunun farkina vardim gozumde buyuttugum gibi degilmis sende kendini toparla canim inanki gecicek bu durum

inşallah canım, teşekkür ederim verdiğin rahatlatıcı cevap için.. inan 10 günlük evliyim ama bu durumun stresi yüzünden ufak ufak başladık tartışmalara, ufacık bişeyden parlayıveriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…