• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş sorununu bir türlü aşamıyorum

ben yasımdan cok daha buyuk gosteriyorum o yasını gosteriyor gerci ama bana hep yasca buyuk insanlar daha cekici gelir. yok gercekten oyalamıyorum valla ben kimsenin kul hakkına girmek istemem sevmesem devam etmem gercekten yavas yavas oturuyor bazı seyler ben bu sekilde mutluyum ikimiz de mutluyuz.

İyi de velvet yaşını göster gösterme nüfus cüzdanında 20 yazıyor. 37 yaşında bir adamın 20 yaşındaki kıza bakması normal mi? Ben böyle bir adama iyi gözle bakamayacağım.

Sana kızımsın demesi ayrıca iğrenç. İnsan evladım dediği birine nasıl alıcı gözle bakar? Garabet bir kafa. Ayıldığın bayıldığın adam sandığın kadar iyi bir adam değil bence.

İyi de velvet yaşını göster gösterme nüfus cüzdanında 20 yazıyor. 37 yaşında bir adamın 20 yaşındaki kıza bakması normal mi? Ben böyle bir adama iyi gözle bakamayacağım.

Sana kızımsın demesi ayrıca iğrenç. İnsan evladım dediği birine nasıl alıcı gözle bakar? Garabet bir kafa. Ayıldığın bayıldığın adam sandığın kadar iyi bir adam değil bence.
kızımsın derken kızımsın sen de benim canımsın diye söylemisti.. yoksa gercekten yan yana durunca aramızda maksimum on yas var gibi duruyor o kadar bile durmaz.

ben yasımdan cok daha buyuk gosteriyorum o yasını gosteriyor gerci ama bana hep yasca buyuk insanlar daha cekici gelir. yok gercekten oyalamıyorum valla ben kimsenin kul hakkına girmek istemem sevmesem devam etmem gercekten yavas yavas oturuyor bazı seyler ben bu sekilde mutluyum ikimiz de mutluyuz.
En fazla 25 gösterirsiniz ki o bile fazla.Boşverin bitmesi iyi olmuş.Siz en güzel çağlarınızda,o olgunluk döneminde.Bir sürü problemle uğraş dur.Cinsellik bile olmazdı yahu adamın antropoz yaşı gelmiş :KK45:

En fazla 25 gösterirsiniz ki o bile fazla.Boşverin bitmesi iyi olmuş.Siz en güzel çağlarınızda,o olgunluk döneminde.Bir sürü problemle uğraş dur.Cinsellik bile olmazdı yahu adamın antropoz yaşı gelmiş :KK45:
yaa demeyin öyle o cok baskaydı derdim birkac ay once ama su an artık öyle seyler söylemem dogru olmaz :D

Valla Allah baska dert vermesin, gerçekten. Kendi hayatımda neyin eksikliğini cekiyorsam onu arıyorum hep karsımdakinde, sanırım genelde insanlar hep böyle ama baba durumu biraz daha farklı. Asamayacagım gibi geliyor eksik hissediyorum, cogu zaman da yalnız.
Psikolojik destek alman lazim. Bir insan ya da bir ask travmalarindan kurtaramaz seni

Gerçekleri söylüyorum.Kuş ölmek üzere beybi :KK45:Neden ayrılmıştınız çok özel değilse ?
birincisi benim ailem bilmiyor bilse de pek hoş olmazdı. ikincisi kendisi bir aşirete mensup ve aile olarak bize hic uygun degiller tamam bunlar benim icin önemli degil. annesi vefat etti cok yakın zamanda. bir de yegeni ile benim aram pek iyi degildi yegeni eski eşini surekli benimkinin oldugu ortamlara getiriyordu bir de kızı var tabii. aslında bir suru sey oldu o kadar o kadar fazla ki anlatamam neler neler. dusununce icim acıyor. ama seviyordum iste. unutuyor insan kötu anıları bir tek iyileri hatırlıyor.

birincisi benim ailem bilmiyor bilse de pek hoş olmazdı. ikincisi kendisi bir aşirete mensup ve aile olarak bize hic uygun degiller tamam bunlar benim icin önemli degil. annesi vefat etti cok yakın zamanda. bir de yegeni ile benim aram pek iyi degildi yegeni eski eşini surekli benimkinin oldugu ortamlara getiriyordu bir de kızı var tabii. aslında bir suru sey oldu o kadar o kadar fazla ki anlatamam neler neler. dusununce icim acıyor. ama seviyordum iste. unutuyor insan kötu anıları bir tek iyileri hatırlıyor.
Aşiret filan demeden önce gözümde direk George Clooney abimiz canlanmıştı.Şimdi işler karıştı.Hoş dikkatini çektiğine göre kesin bakımlıdır değil mi ? :KK45: Şu kadar olmasa da...

Eklentiler

• ç.webp
    ç.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 38
Hele bir 35 lerine gel de, o zaman 3-4 yas buyukler bile dede gibi gelecek sana:)

35 yasına geldim, 40 yasındaki adam bile yaslı geliyor bana suan. Ay diyorum ne lsim olur..Degil ki 50-55 yasında adamla beraber olucam..Korkunc:cry:

KEndimi 25 lerde bıraktım sanırsam:KK37:

En guzel yaslarındasın, macera pesinde kosamam da ne demek? 50 yasında mısın sen?
Asık oldugun adamla evlen.

sen de benim kizimsin ne demek ya? bu lafi soyleyen sevgili mi olur.
baba babacigim de sen de bari ona.

kızımsın derken kızımsın sen de benim canımsın diye söylemisti.. yoksa gercekten yan yana durunca aramızda maksimum on yas var gibi duruyor o kadar bile durmaz.

Red vallahi billahi olmaz. Yani senin neden adamla olduğunu anlıyorum. Adam da genç güzel bir kıza hayır dememiş ama olmaz. Onun sana bakmaması gerek, bu nedir ya bu kız çok küçük demesi gerek. 20 yaşındaki kızlara o gözle bakan babalıkları cidden sevmiyorum.

Adam senin zayıf noktanı anlamış o yüzden sen de kızımsın demiş olabilir mi mesela? Ya öyleyse?

Bisey merak ettim 40 yasindaki adamla iliskiniz nasildi? İki sevgili gibi mi? Arkadas gibi mi? Baba kiz gibi mi? o.O

Sen baba sevgisini kocada sevgilide bulmaya calisiyosun bu mumkun deil ne yazikki..Ama seni sevecek biri varmis ne guzel..Kaldiki yas sorunu nedir olgun olcam die kasma akisina birak ya mutluysan daha ne 17 yas buyuk coluklu cocuklu adamla ugrascana bunun cocukluguyla ugras bence..Benim esim benden 5 yas buyuk ama bende bazen kendimi anasi gibi hissediyorum napcan hayat :KK45: ay cok uzun oldu neyse bol sans

Cok buyuk yas farki. İmkani yok mutlu olamazsiniz 15-20 sene sonra...belki ilk 10 yil adam hala gencken koymazda sonrasi sikinti

Sahiplenilmenin yaşla alakası olduğuna pek inanmıyorum.Türk toplumunda zaten baba ile ilişki çok kuvvetli değil maalesef,bu bence bir eksiklik de değil.Birinden önce siz kendinizi sahiplenin,kimsenin korumasına ihtiyacınız olmasın.Babanız belki de içinde yaşayanlardandır.Ya da onun da bir derdi olabilir,belki aşamıyordur tek başına.Kimseyi babanız yerine koymaya çalışmayın.Sizi incittiğinde iki kat hayal kırıklığına uğrarsınız çünkü.

Sen de benim kizimsin mi diyordu? Ohooovv siz de buna sevindiniz mi? Çok iğrenç yanı, hem baba yerine koy hem de sevgili yerine? Hangisi konu sahibi? İkisi bir arada olmaz. Sizin yaş probleminden öte sevgiyi anlayış biçiminizde problem var, hastalıklı bir durum bana gore.
Şimdiki de sizden küçük diye bunu bulamamıştır diye korkuyorsunuz ama şunu söyleyeyim kimseden size baba olmaz. Şunu unutun önce. Ayrıca birisi hem baba şefkati gösterip hem de sevgili gibi göremez sizi aynı anda. Goren kişide de bir problem vardır zaten. Çok uç bir fantezi ürünü olur bu.

Aşiret filan demeden önce gözümde direk George Clooney abimiz canlanmıştı.Şimdi işler kariştı.Hoş dikkatini çektiğine göre kesin bakımlıdır değil mi ? :KK45: Şu kadar olmasa da...
Clooney olmasa da bir tom cruise iste johnny depp bradley cooper falan benim de hosuma gidiyor. Yasi buyuk beyfendileri ben de begenirim, ama baba yerine koymuyorum. Adamin yuzune bakambirçok o zaman :KK53: Bazen olgun adamlar bircok yonden cazip gelebiliyor, ama dezavantajlari da az degil. En basiti yaslanacak adam bes yila falan:KK53: gercekci olmak lazim.

Back