• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaş sendromu

4 ay olmuş ayrılalı. Böyle hissetmen normal , borçlar , zorluklar hayatın her evresinde , her yaşta olacak. Bence asıl canını sıkan ilişkin bittiği için boşlukta hissediyor olman. Kendini birşeyler yapmaya zorla , dışarı çık , arkadaşlarına zaman ayır , ailenle vakit geçir , kendine bak. Ve unutma eğer olmadıysa mutlaka vardır bir hayır. Tecrübeyle sabit. Kendine zaman tanı , çok daha pozitif bakacaksın hayata eminim :KK68:

benim 32 yaşında kız kardeşim var bekar.
iki defa nişandan ayrıldı.
karşısına çıkanlarda hiç olacak gibi değil.
nasip kısmet bu işler bu kadar takmayın.
artı o kardeşimden küçük kardeşlerde evlendi.

31 yaşındayım 4 ay önce 3 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım. herkes mutlu son beklerken evlilik hayallerim suya düştü. ayrılığı kabullenmek çok zordu. devlet memuruyum sabit bir maaşım var çok şükür ama zamanında aileme yaptığım masraflar üniversite yüksek lisans derken biriken aşırı borçlarım, boyumu aşan borçlarım :KK43: ve yarım kalan hayallerim. bunlarla baş edebilmek için yaşlandığımı hissediyorum, başkalarına her daim derman olurken kendime bir faydam yok. yaşadıklarım karşısında şu an geldiğim nokta, her şeyden vazgeçmiş hayattan zevk almayan geceleri ağlama nöbetleri geçiren bir bitki. sürekli bir bıkkınlık hali. 20'li yaşlarda kolayca üstesinden gelebileceğim sorunlara gücüm yetmiyor. Bu yaş sendromundan nasıl kurtulabilirim? farklı bakış açılarına yaşanmış deneyimlere ihtiyacım var.

yaşla mı alakalı bilemedim, bence ayrılık, borçlar derken çok bunalmışsın belki bi depresyon geçiriyorsundur doktora bi git derim

yaşla alakalı olduğunu sanmıyorum yaşadıklarınızın etkisi bu bıkkınlığa yol açıyodur. her insan kaç yaşında olursa olsun eğer üst üste zor zamanlardan geçerse aynı şekilde kendini kötü hisseder. ama herşeyin bir yolu vardır ve mutlaka üstesinden geliceksiniz. her gecenin mutlaka bir sabahı vardır unutmayın : ))

benim 32 yaşında kız kardeşim var bekar.
iki defa nişandan ayrıldı.
karşısına çıkanlarda hiç olacak gibi değil.
nasip kısmet bu işler bu kadar takmayın.
artı o kardeşimden küçük kardeşlerde evlendi.
Allah yardımcısı olsun
kısmeti açılır dilerim...

Son 1 aydır bende yaşlılık sendromuna gırdım..

32 yasındayım..enerjım yok..gulesim yok..heyecanım yok..yok oğlu yok..

Zevk almıyorum hıcbişeyden..duvar dıbıne konmuş ev canlısı olarak yetişiyorum..
Aaa bir sen eksiktin depresif kadınlar kulübünde Millan!! Senin sorunun ne?

Ben de mi bir tuhaflık var diye düşünmeye başladım KK sayesinde. 30 + ve bekar olunca bunalımlara girmek doğal olan galiba. Mutluluğun tek yolu bir erkekden geçiyor.
Cumartesi tüm günü bir kız arkadaşımla gezerek geçirdim. Ye, iç yürü, sohbet gırgır. Pazar yeğenimle. Bu enerji bu hafta götürecek beni.
Herkes evli bir ben yalnız, ya yetmişim de ne olacak diye hiç bunalımlara giremem. Belki böylese hayırlı benim için. Evlilik/ çocuk bana daha zor bir imtihan olacaktı. Ya da 40'ımı göreceğimin garantisi mi var? Yaş 35 yolun yarısı diyen Cahit Sıtkı 45'i anca görmüş. Belki de bir sene için de hayatım tamamen değişecek.
Kıssacası, hayırlısını istemek lazım. Elde olmayan gelecek için endişelenirken bugünü heba etmek çok akıllıca gelmiyor bana.

Aaa bir sen eksiktin depresif kadınlar kulübünde Millan!! Senin sorunun ne?

Ben de mi bir tuhaflık var diye düşünmeye başladım KK sayesinde. 30 + ve bekar olunca bunalımlara girmek doğal olan galiba. Mutluluğun tek yolu bir erkekden geçiyor.
Cumartesi tüm günü bir kız arkadaşımla gezerek geçirdim. Ye, iç yürü, sohbet gırgır. Pazar yeğenimle. Bu enerji bu hafta götürecek beni.
Herkes evli bir ben yalnız, ya yetmişim de ne olacak diye hiç bunalımlara giremem. Belki böylese hayırlı benim için. Evlilik/ çocuk bana daha zor bir imtihan olacaktı. Ya da 40'ımı göreceğimin garantisi mi var? Yaş 35 yolun yarısı diyen Cahit Sıtkı 45'i anca görmüş. Belki de bir sene için de hayatım tamamen değişecek.
Kıssacası, hayırlısını istemek lazım. Elde olmayan gelecek için endişelenirken bugünü heba etmek çok akıllıca gelmiyor bana.
Yaş 30+ olunca demekki ya yaşlılık ya yalnızlık sendromu kapıda bekliyor sanırım..

İçim okadar sıkılıyor ki..yalnız kaldıgımı düşünüyorum ama ınsan içine çıkınca da afakanlar basıyor..tek kelimeyle hocbırsey zevk vermiyor..

Ne emmeye ne gömmeye geliyorum..mutsuz mutsuz duruyorum öyle:(

Aglayasım geliyor..tam aglıyacakken oda kaçıyor..uzuntumude yaşayamıyorum:)

Yaş 30+ olunca demekki ya yaşlılık ya yalnızlık sendromu kapıda bekliyor sanırım..

İçim okadar sıkılıyor ki..yalnız kaldıgımı düşünüyorum ama ınsan içine çıkınca da afakanlar basıyor..tek kelimeyle hocbırsey zevk vermiyor..

Ne emmeye ne gömmeye geliyorum..mutsuz mutsuz duruyorum öyle:KK43:

Aglayasım geliyor..tam aglıyacakken oda kaçıyor..uzuntumude yaşayamıyorum:)

Seninki evde tıkalı kalma sendromu bence. Canım, öyle kalabalıklar, günler, hep dert yanan, ya da kocası veya çocuğundan başka konuşacak mevzusu olmayan kadınlar değil, sana senin gibi 1 tane eğlenceli kız lazım sadece. Yok mu böyle bir arkadaşın? İnan arada sırada bebişi bırakıp, kız kıza bir gün geçirseniz çok iyi gelir sana.
Birşeyler öğrenmek de insana iyi geliyor. İlgilendiğin bir dil, yada ileride para bile getirecek bir hobi olabilir mesela.
Bir de maneviyatın doyumu başka hiç birşeyde yok bence. Bedenin ihtiyaçları %100 karşılansa bile, ruhu aç olabiliyor insanın. :KK68:Sevgiler yolluyorum sana.

Seninki evde tıkalı kalma sendromu bence. Canım, öyle kalabalıklar, günler, hep dert yanan, ya da kocası veya çocuğundan başka konuşacak mevzusu olmayan kadınlar değil, sana senin gibi 1 tane eğlenceli kız lazım sadece. Yok mu böyle bir arkadaşın? İnan arada sırada bebişi bırakıp, kız kıza bir gün geçirseniz çok iyi gelir sana.
Birşeyler öğrenmek de insana iyi geliyor. İlgilendiğin bir dil, yada ileride para bile getirecek bir hobi olabilir mesela.
Bir de maneviyatın doyumu başka hiç birşeyde yok bence. Bedenin ihtiyaçları %100 karşılansa bile, ruhu aç olabiliyor insanın. :KK68:Sevgiler yolluyorum sana.
Benim gıbı arkadaşım var ama çocuklarımız kucuk dıye kımseye bırakıp cıkamıyoruz kız kıza..yeni hobiler buldum ama şuan öyle sıkıntılıyımkı o bıle guc vermıuor..şimdilik yarım bıraktım..1sene sonra rahata ererim kız buyuyunce..2senedir eve tıkıldım:(kocam ıtalyanca kursuna gıdelim dıyor..yıne kızım engel bana..bekarlıgının tadını çıkar..:(

çekilin hanımlar ben geldim
yaşım 34 acayip derecede bekarım iki kötü ilişki yaşadım atlatmış sayılmam.
aynı şekilde işim var çok şükür ama borcum gelirimden fazla ne yazık ki.
yaş ilerleyince hele küçük şehirdeyseniz çok daha zor oluyor.
Allah'a dua etmekten başka şansımız yok her birimize güzel güzel kapılar açar
inşallah

Benim gıbı arkadaşım var ama çocuklarımız kucuk dıye kımseye bırakıp cıkamıyoruz kız kıza..yeni hobiler buldum ama şuan öyle sıkıntılıyımkı o bıle guc vermıuor..şimdilik yarım bıraktım..1sene sonra rahata ererim kız buyuyunce..2senedir eve tıkıldım:KK43:kocam ıtalyanca kursuna gıdelim dıyor..yıne kızım engel bana..bekarlıgının tadını çıkar..:KK43:
Sıkma canını.
Eşle beraber yeni bir dil çok iyi fikir. Birer saatten hafta da 2-3 kere de olsa başlayın evde çalışmaya bence. Çok güzel online siteler ya da setler var şimdi. Hem beraber olunca motive olur ve eğlenirsiniz, hem de kursa giderseniz ileride en basit kurla vakit/para kaybetmemiş olursunuz. .
Oy bebiş , 1-2 yıla okul kreş hem sen rahatlarsın, hem de iyice dillenince çok güzel arkadaş olacak sana o

Bugünleri de atlatacaksın, elbette kendinde istiyorsan bir destek almalısın,
Ama her şey sende, kafanda bitiyor. Bende tam tersi çok küçük yaşta bir çok zorluk yaşadım,
Çok şükür kendimle baş başa kalıp bir çok sıkıntımı hallettim..
Şimdi yaşadığım zorluklara dönüp baktığımda hatırlamadığımı fark ediyorum bir çok şeyi ..
Kendinle konuş Unutma !! Her şey sende bitiiyor .. :cry:

Yaşla alakalı bir durum olduğunu zannetmiyorum. Yükün ağır gelmiş Allahın izniyle atlatırsın. Hepimizin ayrı ayrı dertleri var sosyalleşmekte fayda var.

Ben de 27 yaş sendromu yaşıyorum.

Bir de onun üstüne aşka olan inancım da yerle bir olup gitti, çok kötü bir ayrılık yaşadım, manen tükendim. Şimdi de olduğum yerde çalışma izni almakta sıkıntı çekiyorum, iyice sabrım zorlanıyor artık, cinnetin eşiğindeyim. Her şey üst üste geliyor, bir olumsuzluğu daha kaldıracak halim yok çünkü halihazırda hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor.

Ben de tükendim , yalnız değilsiniz diye yazmak istedim.

Sen nerdeydin cherry :0

Back
X