- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Yaparsın yaparsın. O el açması Ravioli'nin güzelliğinden sonra maşallah her şeyi yaparsınNeyse siz yapın ben bi bakayım neler yapabilirim. Tabi becerebilirsem
Nevreste sen katılma kilo alırsın diyor
Pasta konusunda acemiyim, üstünün şantisini pürüzsüz hale getirmek bile zor geliyor bana.
Merakla bekliyorum canım bende karar veremiyorum ne yapsam acaba anlaşılan bu ayda senin internet paketin bitecek ilk katılınca devamlı girip çıkmaktan bitiyor bu kez senin birinci olmanı istiyorum kaç kere ikinci olsun artık birinci olmalısınKonumu açtımTadını en sevdiğim pastayı yaptım, keşke ikram edebilme şansım olsa da size de tattırabilsem canlar
Çok teşekkür ederim canım ya, çok kibarsınMerakla bekliyorum canım bende karar veremiyorum ne yapsam acaba anlaşılan bu ayda senin internet paketin bitecek ilk katılınca devamlı girip çıkmaktan bitiyor bu kez senin birinci olmanı istiyorum kaç kere ikinci olsun artık birinci olmalısın
evet öyle yapıcam galiba canım ama bu oylama da da çok zorlu olacakÇok teşekkür ederim canım ya, çok kibarsın
Karar vermek zor, o kadar çeşit var ki. Ben en sevdiğimi yaptımSen de en sevdiğin çeşiti yap istersen, biz de tarifini alıp evde yapıp yiyelim
Her pasta çok güzel oluyor, oy verirken yine çok zorlanacağız gibi geliyor bana
Çok doğru bir konuya değindin ablacımTembelim demiyonda
Bence de pastayı beceremezsin hiç bulaşmaNevreste sen katılma kilo alırsın diyor
Pasta konusunda acemiyim, üstünün şantisini pürüzsüz hale getirmek bile zor geliyor bana.
Pasta nasıl oldu çok merak ediyorumÇok teşekkür ederim canım ya, çok kibarsın
Karar vermek zor, o kadar çeşit var ki. Ben en sevdiğimi yaptımSen de en sevdiğin çeşiti yap istersen, biz de tarifini alıp evde yapıp yiyelim
Her pasta çok güzel oluyor, oy verirken yine çok zorlanacağız gibi geliyor bana
Tadı harika olmuştu, az önce kahveyle yedikPasta nasıl oldu çok merak ediyorum
Ne kadar hızlısın canım. Merakla bekliyorum pastanıKonumu açtımTadını en sevdiğim pastayı yaptım, keşke ikram edebilme şansım olsa da size de tattırabilsem canlar
Merakla bekliyorumTadı harika olmuştu, az önce kahveyle yedikumarım görünüşünü de beğenirsiniz
He hey ,profilimdeki madalya tembellikten gelmediTembelim demiyonda
Çok doğru bir konuya değindin ablacım
Bak Nevoş gaza getirme beniBence de pastayı beceremezsin hiç bulaşma
Beğeneceğimizden eminim,merakla bekliyorum tarifiniTadı harika olmuştu, az önce kahveyle yedikumarım görünüşünü de beğenirsiniz
Hala aynı fikirdeyimHe hey ,profilimdeki madalya tembellikten gelmedi
Bak Nevoş gaza getirme beni
Beğeneceğimizden eminim,merakla bekliyorum tarifini(bu smileyi de niye koyduysam ,sanki ben yiyeceğim )
İlk günden paylaşan tek ben değilim canım, @Zms kaya da yapmış pastasınıNe kadar hızlısın canım. Merakla bekliyorum pastanı
Canım inşallah öyle olurHe hey ,profilimdeki madalya tembellikten gelmedi
Bak Nevoş gaza getirme beni
Beğeneceğimizden eminim,merakla bekliyorum tarifini(bu smileyi de niye koyduysam ,sanki ben yiyeceğim )
Bol çikolatalı o zamanCanım inşallah öyle olur
Ben de dedim bozmuşken diyeti tam değsinfena enerji veriyor bu yaptığım pasta yalnız, üstüne 10km yürünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?