Yemem demiyor hemen 1 dilim diyor1 Dilim pastayı bana çok mu görüyorsunuz?
2 voook vooook yapar eritirim
Okuyanda beni çok yiyen biri sanacak?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemem demiyor hemen 1 dilim diyor1 Dilim pastayı bana çok mu görüyorsunuz?
2 voook vooook yapar eritirim
Okuyanda beni çok yiyen biri sanacak?![]()
Neden yemiyormuşum ,benim başım kel mi?Yemem demiyor hemen 1 dilim diyor![]()
Tamam o zaman Miu izin verirse sabah kalhvaltısı olarak Cuma günü 1 çatal alabilirsinNeden yemiyormuşum ,benim başım kel mi?
O kadar zahmet çekeceğim de yemeyecek miyim?![]()
Wuhuuuuuuu bugünlerde yapayım diyordum ben yaaaa :)) şansa bak sen
Hadi o zaman pastanı bekliyoruzWuhuuuuuuu bugünlerde yapayım diyordum ben yaaaa :)) şansa bak sen
Tarifin için de verilen bir bilgi olabilir veya etieketler önemli olabilirÇok güzel kategori![]()
LezzetliCipetpet sağolsun pek umut bırakmadı ama ben katılmasam olmaz.
Zaten bu defa beklentiyle katılmayacağım. Tadı enfes her defasında övgüler aldığım beni üzmeyen bir pastam var karar değişikliği olmazsa onunla katılırım
Şu anahtar kelimeyi ben de merak etmedim değil bu arada![]()
Neyyyse...Tarifin için de verilen bir bilgi olabilir veya etieketler önemli olabilirBirşey söylemediğine göre bizim bulmamız lazım.Bu sebeple tarifi yazarken detaya dikkat edelim
Bekliyoruz pastanı![]()
Neyyyse...Tarifin için de verilen bir bilgi olabilir veya etieketler önemli olabilirBirşey söylemediğine göre bizim bulmamız lazım.Bu sebeple tarifi yazarken detaya dikkat edelim
Bekliyoruz pastanı![]()
Hiç öpmiyim canım pasta sevmiyorum
Tamam canım sen düşün taşın biz seni burada bekliyoruzHiç öpmiyim canım pasta sevmiyorumhiç şansım yok hele pasta zor yani aslında yapsam yemişte oluruz yarışma bahanesiyle kafam karıştı neyse bir düşüneyim yalnız hiç umutlu değilim
![]()
Bisküvili pastayla gelirmişim ahahahTamam canım sen düşün taşın biz seni burada bekliyoruz![]()
kizimin d.gunune denk geldi ama bu sefer katilamicam :/
Canım benim heyecanım birinci olurum iddiasından ziyade gerçekten çok severek yaptığım bir kategori yaş pastalar. O yüzden çok mutlu oldum, seve seve yapacağım. Önemli olan katılmak zaten, bunun tadı bambaşkaÇok güzel kategori![]()
LezzetliCipetpet sağolsun pek umut bırakmadı ama ben katılmasam olmaz.
Zaten bu defa beklentiyle katılmayacağım. Tadı enfes her defasında övgüler aldığım beni üzmeyen bir pastam var karar değişikliği olmazsa onunla katılırım
Şu anahtar kelimeyi ben de merak etmedim değil bu arada![]()
Sen bilirisn canımkizimin d.gunune denk geldi ama bu sefer katilamicam :/
Bu arada beni bu kadar övdüğüne bakmayın, canım ablamEmira SY de harika pastalar yapar
Fırının olmasa bile sen bir yolunu bulur yaparsın en güzel pastaları. Öğrenci evimizdeyken az yapmadın fırınsız pastalar, kekler
![]()