• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz pasta tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    878
  • Anket Kapalı .
Bilgisayarinda pastalar diye klasör bile var o kadar söyleyeyim yaptığı pastaların foto koleksiyonunu yapıyor :kk77::KK76:
Canım ya çok mutlu oldum gerçekten pasta kategorisini görünce. İnşallah tadıyla size, görüntüsüyle de Kadınlar Kulübü'ne bir ziyafet çekebilirim :KK68: Şöyle 3 katlı bir pasta mı yapsam acaba :KK8: Bir de kararsız kalıp sonunda çok kötü bir pasta çıkarıyormuşum :KK57:

deynep miiiiiiiiii
bizim deynep miiiiiiiiiiiiii

yapmaz o öyle şey

demek isterdim ama hiç güvenmiyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:sürekli girip kontrol edicem artık onu napalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Benim gözüm üstünde merak etme:sus:

Canım ya çok mutlu oldum gerçekten pasta kategorisini görünce. İnşallah tadıyla size, görüntüsüyle de Kadınlar Kulübü'ne bir ziyafet çekebilirim :KK68: Şöyle 3 katlı bir pasta mı yapsam acaba :KK8: Bir de kararsız kalıp sonunda çok kötü bir pasta çıkarıyormuşum :KK57:

Ya birinci olacaksin ya birinci :D çekirge bir kere ikinci olur iki kere ikinci olur üçüncüde kesin birinci olur yani :P

İnşaallah canım bence güzel olur;)

Katılmayı düşünüyor musun canım:KK19:
Düşünüyorum aslında 1. Olana kadar inanır mısın az önce yaptım yaş pasta çekiyordu canım hadi yapayım dedim dolaba koydum bi baktım yani kategori pasta ben şok :D

Aslında olabilir ama keki kendin yapman uygun olur diye düşünüyorum.o_OGerçi sadece kek ile pasta olmaz ki:KK66:Bak ilk mesajdaki pastaya:KK45:

Ben hiç kedi dili kullanmadım aslında deneyebilirim ya da keki mikrodalgada pisiririm :P

Düşünüyorum aslında 1. Olana kadar inanır mısın az önce yaptım yaş pasta çekiyordu canım hadi yapayım dedim dolaba koydum bi baktım yani kategori pasta ben şok :KK70:
Ahhh keşke resim çekseydin:KK45:Neyse vaktimiz çok tekrar yaparsın:KK19:

deynep miiiiiiiiii
bizim deynep miiiiiiiiiiiiii

yapmaz o öyle şey

demek isterdim ama hiç güvenmiyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:sürekli girip kontrol edicem artık onu napalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
1 Dilim pastayı bana çok mu görüyorsunuz?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2 voook vooook yapar eritirim :KK53:
Okuyanda beni çok yiyen biri sanacak?:lülülü:

Back