En başarılı bulduğunuz pasta tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    878
  • Anket Kapalı .
Bilgisayarinda pastalar diye klasör bile var o kadar söyleyeyim yaptığı pastaların foto koleksiyonunu yapıyor
Canım ya çok mutlu oldum gerçekten pasta kategorisini görünce. İnşallah tadıyla size, görüntüsüyle de Kadınlar Kulübü'ne bir ziyafet çekebilirim Şöyle 3 katlı bir pasta mı yapsam acaba Bir de kararsız kalıp sonunda çok kötü bir pasta çıkarıyormuşum

deynep miiiiiiiiii
bizim deynep miiiiiiiiiiiiii

yapmaz o öyle şey

demek isterdim ama hiç güvenmiyorum sürekli girip kontrol edicem artık onu napalım

Benim gözüm üstünde merak etme

Ya birinci olacaksin ya birinci çekirge bir kere ikinci olur iki kere ikinci olur üçüncüde kesin birinci olur yani

İnşaallah canım bence güzel olur

Katılmayı düşünüyor musun canım
Düşünüyorum aslında 1. Olana kadar inanır mısın az önce yaptım yaş pasta çekiyordu canım hadi yapayım dedim dolaba koydum bi baktım yani kategori pasta ben şok

Aslında olabilir ama keki kendin yapman uygun olur diye düşünüyorum.Gerçi sadece kek ile pasta olmaz kiBak ilk mesajdaki pastaya

Ben hiç kedi dili kullanmadım aslında deneyebilirim ya da keki mikrodalgada pisiririm

Düşünüyorum aslında 1. Olana kadar inanır mısın az önce yaptım yaş pasta çekiyordu canım hadi yapayım dedim dolaba koydum bi baktım yani kategori pasta ben şok
Ahhh keşke resim çekseydinNeyse vaktimiz çok tekrar yaparsın

deynep miiiiiiiiii
bizim deynep miiiiiiiiiiiiii

yapmaz o öyle şey

demek isterdim ama hiç güvenmiyorum sürekli girip kontrol edicem artık onu napalım
1 Dilim pastayı bana çok mu görüyorsunuz?
2 voook vooook yapar eritirim
Okuyanda beni çok yiyen biri sanacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…