- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.941
- 508
Farkettim, dediğim gibi suslemeyi tuakdir ettim.Pasta çok şık.Oylama bitmiş, birinci diskalifiye olsa bile benim elime geçecek bisey yok, öyle kasti değil sorulan soruya yanit benim cevabim.Verdigi tarifte cikan pandispanyasini kullanmis zaten,diger katlari hazir pastabanla yapmis
Canim cok tesekkur ederim begenmene sevindim senin pastan da cok guzel ellerine saglikkeske bende yasak olmadigini bilseydim okadr ugrasmazdim
ama burinci olan atkadsin Allah var pasrasi cok guzel gozukuyor
tesekkur ederum :* ❤Canim cok tesekkur ederim begenmene sevindim senin pastan da cok guzel ellerine saglik
Cok tesekkur ederim kakaomTebriklerSaricik3 pastan buram buram çikolata kokan bir tarifti.tekrardan Ellerine sağlık.azda olsa bu işten anlayan Harika ev yapımı Pasta olduğunu anlar Tebrikler şefim
Güzel tariflerinden,ve güzel sunumlarindan mahrum etme bizi öpüyorum seni İyi gecelerCok tesekkur ederim kakaom
Estağfurullah senin agzindan sef lafini duymak benim icin onurdur
Canim benim iyiki varsin cok tesekkur ederimSaricik3 bu arkadaşı yakından tanırım ne emekler verdi bilirim.
Kesinlikle birincilik hakkı.
Hazır pandispanya bile olsa ki bi kısmı öyle, ben yine zor yaparım bi kaç denemeyle anca, bu arkadaşın bu yaşında şu emeğine şapka çıkarıyorum
Diğer tarifler de çok güzeldi keşke herkes hakkına razı olabilse.
Başarılarının devamını dilerim canım
Diyosunnn inanayım mı neyse öyle yapayımCanim benim iyiki varsin cok tesekkur ederim
Hakkini yeme sende cok iyisin mutfakta mutevazim
Fakat yönetim malzeme eksik olsa da mühim görmedi demek ki, onayladı. Zaten onaylandıktan sonra bize söz de düşmüyor.
Canım benim bu Bir yarışma ve kazanan elbetteki bir dahaki yarışmaya kadar ŞEF dir.tum pastaları incelediğimizde hepsi güzel ve eminim lezzetlidir.herkesin Ellerine emeklerine sağlık . Ama bu Bir yarışma ve tek Bir Birinci çıkacaktır.ben senin tarifini incelediğimde.o Pasta Hangi malzemelerle çıkar bildiğim için . Kendi adıma hazır pandispanyada kullandığını anladimkiii .yorumlarda belirttin zaten .bazen öylesine Bir pasta yaparsın o kadar lezzetli ve görsel olarak güzel şey cikarki ortaya vavv dersin.. aslında diğer yemekler içinde öyledir..ama ne olursa olsun mutfakla uğraşmak her halükarda guzellll.cikolatalarin,pandispanyalarin içine düşesin ŞEFİMCok tesekkur ederim kakaom
Estağfurullah senin agzindan sef lafini duymak benim icin onurdur
Kesinlikle katılıyorum. Demek istediğim siz zaten gereken düzenlemeleri yaptırıyorsunuz, öyle yayınlıyorsunuz. Biz bir söz söylemek istiyorsak onu tarif ilk yayınlandığında (ben aklıma takılan noktayı hemen sordum kendisine ve o da hemen cevap verdi. Ayrıca tarifiyle bir pasta daha yapıp bana özelden fotoğraflayıp anlatmış, ellerine sağlık çok da güzel olmuş). İyi niyetli olan zaten zamanında konuşmalıydı. Oylama bitmek üzereyken değil...Şunu düzeltmek isterim ;
"size söz düşmüyor demek yanlış olur, düşer ama oylama başlamadan yani tarif yayınlandığında bu eleştiri yapılmalıydı. Yarışmacı gerekli değişikliği yapar veya yeniden tarif koyardı. Lakin iş işten geçmiş ama ile başlayan cümleler kurulmamalıydı."
Yeni gördüm, asla mazeret değil burada yarışmacı adayı isen tüm tariflere tek tek bakıp aaa canım çok güzel olmuş demek yerine şurada hatan var diyecek cesur yarışmacıları bundan sonraki yarışlara bekliyoruz.
Kakaom cok tesekkur ederim uzun bir teşekkür yazisi hazirlamistim laf aramizda:) (ortaya yaziyorum gerci aramizda olmasi imkansiz:))Canım benim bu Bir yarışma ve kazanan elbetteki bir dahaki yarışmaya kadar ŞEF dir.tum pastaları incelediğimizde hepsi güzel ve eminim lezzetlidir.herkesin Ellerine emeklerine sağlık . Ama bu Bir yarışma ve tek Bir Birinci çıkacaktır.ben senin tarifini incelediğimde.o Pasta Hangi malzemelerle çıkar bildiğim için . Kendi adıma hazır pandispanyada kullandığını anladimkiii .yorumlarda belirttin zaten .bazen öylesine Bir pasta yaparsın o kadar lezzetli ve görsel olarak güzel şey cikarki ortaya vavv dersin.. aslında diğer yemekler içinde öyledir..ama ne olursa olsun mutfakla uğraşmak her halükarda guzellll.cikolatalarin,pandispanyalarin içine düşesin ŞEFİM
Canim benim cok tesekkur ederimKesinlikle katılıyorum. Demek istediğim siz zaten gereken düzenlemeleri yaptırıyorsunuz, öyle yayınlıyorsunuz. Biz bir söz söylemek istiyorsak onu tarif ilk yayınlandığında (ben aklıma takılan noktayı hemen sordum kendisine ve o da hemen cevap verdi. Ayrıca tarifiyle bir pasta daha yapıp bana özelden fotoğraflayıp anlatmış, ellerine sağlık çok da güzel olmuş). İyi niyetli olan zaten zamanında konuşmalıydı. Oylama bitmek üzereyken değil...
@Saricik3 arkadaşımı da tebrik ediyorum. Madalyası da, birinciliği de şimdiden hayırlı olsun
Kazen abi bu arada biz yeni yarışmayı da heyecanla bekliyoruz
Verdim gitti al senindir artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?