Farkettim onu cicegeem ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkettim onu cicegeem ❤
Bu konuyu terketmem lazım galiba sanırım belkiBen ona kıyamam
Sen zaten benimle hiç ilgilenmiyorsunBu konuyu terketmem lazım galiba sanırım belki
Bak heleeeeee bak bakkkkBen ondan bekliyordum
ben hiç beklemezdim şoktadayim suanBen ondan bekliyordum
oyyyy kiskandin mi sen yoksaaaaammmmm hepinizi canımdan cok seviyorum tabiiisiiiiŞikâyet damarlarımıza işlemiş gün boyu dinlemekten alışkanlık yaptı
En çok d3mesen olmuyor muydu sanki
Daha önce yine yapmıştınBak heleeeeee bak bakkkk
Bu kulaklar daha neler duyacak
Bundan sonra dikkatli olalımben hiç beklemezdim şoktadayim suan
oyyyy kiskandin mi sen yoksaaaaammmmm hepinizi canımdan cok seviyorum tabiiisiiii
Ben hazır Pandispanya kullanmak yasaktır demedim zaten. Tarifinde Yani ilk yazdığı yoruma bakıyorum,pandispanyasını kendi yapmış gibi ve tarif vermiş. Ayrıca ilk verdiği tarifte hazır Pandispanya kullandım yazısı Yok. Ben tüm yorumlarımı okumalıyım,yada oy veren değerlendirme yapmak için adil olmak içim tüm yorumları okumakmı zorunda? Nerde yazmış hazır kullandım diye?Hazır pandispanya kullanmak yasak değilİsteyen bisküvi ile yapar,isteyen kedi dili ile,isteyen hazır pandispanya ile yapar.Arkadaş konusunda soranlara cevap vermiş hazır kek ve kendi yaptığı pandispanyayı kullandığını zaten
Pastada önemli olan süslemedir onu da kendisi yapmış...
Evet nevomdan sonra tabisiien cok nevomBundan sonra dikkatli olalım
Nevooosummm bu ara kendimle bile ilgilenemiyom..Sen zaten benimle hiç ilgilenmiyorsun
Kazen yarışmacının konusuna yorumunu yaptı.Yönetim tarifi onaylıyor.Daha fazla uzatmayalım lütfen...Ben hazır Pandispanya kullanmak yasaktır demedim zaten. Tarifinde Yani ilk yazdığı yoruma bakıyorum,pandispanyasını kendi yapmış gibi ve tarif vermiş. Ayrıca ilk verdiği tarifte hazır Pandispanya kullandım yazısı Yok. Ben tüm yorumlarımı okumalıyım,yada oy veren değerlendirme yapmak için adil olmak içim tüm yorumları okumakmı zorunda? Nerde yazmış hazır kullandım diye?
Hamurunu Kendi yapmış gibi gösterip hazır kullanmak.... Adil olan bu degil.
Ne demişti Kazen bey
Eki Görüntüle 2071799
Hazırlama süreci basamakları,aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
Hazırlama sürecinde fotoğraflar bulunmalı..
Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı..
Nerede fotolarda hazır Pandispanya nın resmî?
Nerde e ilk tarifte hazır Pandispanya kullandığı yazısı?
Varmı hazır Pandispanya ile alakalı bir fotosu?
Ruh halimden çıktığım da İnşallahSeni bunalıma sokan ne uygun bir zamanda anlat bakalım
Evet nevomdan sonra tabisiien cok nevom
Ben de yoğundum bu sıralarKarşılıklı oldu o zamanNevooosummm bu ara kendimle bile ilgilenemiyom..
Ama sana ilgim sonsuz.... biricik minnoş çıtır kalplimmmm
Tamam canım beklerimRuh halimden çıktığım da İnşallah
Ne diyim,adil bir durum olduğunu düşünüyorsanız Ne diyim ben artık..Kazen yarışmacının konusuna yorumunu yaptı.Yönetim tarifi onaylıyor.Daha fazla uzatmayalım lütfen...
Kıskandım tabi hemde çokben hiç beklemezdim şoktadayim suan
oyyyy kiskandin mi sen yoksaaaaammmmm hepinizi canımdan cok seviyorum tabiiisiiii
Yaparım bilirsinDaha önce yine yapmıştın
Neler kaynatılmış burda güzellikler
CocoChanelmademoiselle tevafuk55 Nevreste
Benim sevgim hepinize yeter
MiusssuummNeler kaynatılmış burda güzellikler
CocoChanelmademoiselle tevafuk55 Nevreste
Benim sevgim hepinize yeter