Bir de konuma bu pastayi sen yapmamissin hazir dedi. Kazen abi umarim biran once bakar. Cok ayip etti bana karsi. Konuda yazdim daha yazmayacagim onaBunu şuanda yapıyor olmanız çok ayıp oldu. Biz tarif paylaşıldığı sıralarda bir karışıklık olduğunu dile getirdik saricik da cevap verdi , açıklama yaptı. Ki hazır pastaban kullandığını tarifinde de dile getirmiş.Yasak da değilmiş bana göre hiç bir sorun yok. Sizinle aynı şekilde bir tane pandispanya yapılmış ayrıca krema da yapılmış. Yani emek olarak sizinkinden daha az emek harcamamış pastaban kullanmasına rağmen.
Pardon,pasta tarifinde nerede yazıyor hazır pasta tabanı kullandım diye??Bunu şuanda yapıyor olmanız çok ayıp oldu. Biz tarif paylaşıldığı sıralarda bir karışıklık olduğunu dile getirdik saricik da cevap verdi , açıklama yaptı. Ki hazır pastaban kullandığını tarifinde de dile getirmiş.Yasak da değilmiş bana göre hiç bir sorun yok. Sizinle aynı şekilde bir tane pandispanya yapılmış ayrıca krema da yapılmış. Yani emek olarak sizinkinden daha az emek harcamamış pastaban kullanmasına rağmen.
Yazdığımı bir daha okuyun lütfen. Bana göre hazır pastadan farkı kalmamış dedim ben. ! Sinirden başka taraflara çekmeyin.Bir de konuma bu pastayi sen yapmamissin hazir dedi. Kazen abi umarim biran once bakar. Cok ayip etti bana karsi. Konuda yazdim daha yazmayacagim ona
Buna Kazen bey cevap yazdı,benim yazdığım yorumda ayrıca duruyor zaten. İçerik silmekten ceza aldım,oy kazanmak İçin birşey yapsaydım diskalifiye olurdum zaten!Zaten hazır pastaban olduğunu belirtmis kız diyorum israrla anlamak istemiyorsun defalarca yazmis oraya. insanları kışkırtmaya çalışıyorsun bide.peki senin meme estetiginde,kendincaktif oldugn bir konuda oylamanin linkini dagitman ne derece dogruydu?daha once yapmis olduğun birsey degil,sirf kendin yarismaya katildin diye gittin oylamanin linkini dagittin,belki de onu yazdığın icin 3 5 oy daha fazla aldın diger yarismacilardan kim bilir.kimse bunun lafını yapmadi ama sana.kız birinci olduktan sonra yapmamaliydin bunu.herneyse ben susuyorum yonetim cevap verir
kom ne yapmis adil degil tabi benim dirinim yok girtim kaynanamin evinde yaptim ucuz bi kelepce almistim akitiyordu onda yapamayip koca tepside yaptim pandispanyami ve herkes hiadr ugrasirken eger oyle biri anlatyigin hibi yaptiysa dogru degil hakkimizi yemis oluyorLezzetliCipetpet zms rainbow @emoslandd @nuryolu @Hazal @asliii1 tevafuk55 @Makyajkolik13 @Sidelya95 @OotaNi Emira SY N Nana Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar? Hazır taban kullanıp pastanın hamurunu herşeyimi kendiyapmış gibi göstermek,bunu belirtmemek adil mi sizce?? Bizim emekler ne olacak?
ay yabnci kldim ne oluyor anlamddim butun yorumlari da okuyamiyorum parktayizKeske sen kazansaydin da bu kadar cirkinlesmeseydin...
Bana diyor merak etme sana degil :))ay yabnci kldim ne oluyor anlamddim butun yorumlari da okuyamiyorum parktayiz
Senin yaptığın çirkinlik degil ama benim farkedip senin yaptığın çirkinligi yazmam çirkinlik degilmi? Vay be. Amacım benim birinci olmam degil,seni diskalifiye ederlerse Benide etsinler. Gerçekten hak eden kazansın!!Keske sen kazansaydin da bu kadar cirkinlesmeseydin...
Ben tercih etmem ama edenede saygı duymak lazım. Tadını bilmemiyoruz zaten, ben dış görünüşüne oy verdim, güzeldi.LezzetliCipetpet zms rainbow @emoslandd @nuryolu @Hazal @asliii1 tevafuk55 @Makyajkolik13 @Sidelya95 @OotaNi Emira SY N Nana Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar? Hazır taban kullanıp pastanın hamurunu herşeyimi kendiyapmış gibi göstermek,bunu belirtmemek adil mi sizce?? Bizim emekler ne olacak?
Ne cirkinlik yapmisim arkadasim yeter artik! Dilini uzatma bana cok ileri gidiyosun. Bekliyorum kazen abiyi sana daha cevap yok.Senin yaptığın çirkinlik degil ama benim farkedip senin yaptığın çirkinligi yazmam çirkinlik degilmi? Vay be. Amacım benim birinci olmam degil,seni diskalifiye ederlerse Benide etsinler. Gerçekten hak eden kazansın!!
Konu tatlılarken bari yapmayın böyle şeyler...
kurallar dahilinde yapılmış bir pasta var... hazır kısmını kendi konusunda açıklamıştı zaten saklamadı gizlemedi... bu ne yahu...
TATLI YIYELIM TATLI KONUŞALIM demistim hâlbuki
ogretmenim canim benim canim beniiiiimmmm ogretmenler günün kutlu olsun tevafukuuummm tabi Emira SY ve LezzetliCipetpet ogretmenlerimi de unutmadım sizinde ogretmenler gününüz kutlu olsun fıstık kardesler
Canım benimmm seviyorum seniogretmenim canim benim canim beniiiiimmmm ogretmenler günün kutlu olsun tevafukuuummm tabi Emira SY ve LezzetliCipetpet ogretmenlerimi de unutmadım sizinde ogretmenler gününüz kutlu olsun fıstık kardesler
Bende cok seviyorum kiiiiiCanım benimmm seviyorum seni
Canım benimmm seviyorum seni
Bende cok seviyorum kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?