- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Para iyidir tatlım genelde para takarlarKızlar birsey danışmak istiyorum komşu oğlunu sünnet ettirmiş akşam bayanlar arası küçük bir eğlence yapacak. Benim nikahima gelmişti ama hediye hatırlamıyorum hiç de dikkat etmem zaten böyle şeylere. Çok samimi değilim ama sempati duyduğum birisi. Hediye ne götürmem lazım hiç bilmem de böyle konuları çocuk altı yaşında para mi versem ki
Çok cahilim bu konularda canım ya peki ne kadar takılır. Ay çok geriliyorum böyle durumlarda valla beceriksizim ben sosyal ortamlarda onu anladımPara iyidir tatlım genelde para takarlar
Estağfurullah ne kadar takilr en az 50 tl canım bence en uygunu odurÇok cahilim bu konularda canım ya peki ne kadar takılır. Ay çok geriliyorum böyle durumlarda valla beceriksizim ben sosyal ortamlarda onu anladım
nuryolu hu hu hani pastan kuzum ..ağac oldum ama burada,vuslatta katilmiyormus bu güzel kategori kaçmaz hadi sivayin kolları..
Bence sen son dakika golü atican gibime geliyorBenim katılmam zor gibi... Hem fırınım bozuldu hem de salı günü İstanbul' dan misafirim gelecek, katılamıcam herhalde Pastamı da tasarlamıştım kafamda halbuki
Misafir olunca başka tabi ama firinsizda bir sürü pasta tarifi var cicim.ve kafamda tasarladigin pastayı merak ettimBenim katılmam zor gibi... Hem fırınım bozuldu hem de salı günü İstanbul' dan misafirim gelecek, katılamıcam herhalde Pastamı da tasarlamıştım kafamda halbuki
Biraz zor, hatta imkansızBence sen son dakika golü atican gibime geliyor
Kategori yaş pasta ama, pandispanyasız da yaş pasta olmaz Yarışmaya kısmet olmayacak gibi ama kızımın doğum gününde yapıcam İnşaAllah, o zaman eklerim buraya:)Misafir olunca başka tabi ama firinsizda bir sürü pasta tarifi var cicim.ve kafamda tasarladigin pastayı merak ettim
Merhaba sizin madalyalarinda masallahi var Nevreste kakao ve ben le kanka olabilirmiyoz ne dersin ama kakao ablada senin ekipdedir kesinMisafir olunca başka tabi ama firinsizda bir sürü pasta tarifi var cicim.ve kafamda tasarladigin pastayı merak ettim
Ekle canım bende etiketle bilirsin pasta işlerini çok severim..Kategori yaş pasta ama, pandispanyasız da yaş pasta olmaz Yarışmaya kısmet olmayacak gibi ama kızımın doğum gününde yapıcam İnşaAllah, o zaman eklerim buraya:)
Merhaba kanka elbette olabiliriz ve nevrestenin ekibindeyimsende bizim ekibe katıl ve bize pasta yappppMerhaba sizin madalyalarinda masallahi var Nevreste kakao ve ben le kanka olabilirmiyoz ne dersin ama kakao ablada senin ekipdedir kesin
Kakao cevabı vermiş bana gerek kalmamışMerhaba sizin madalyalarinda masallahi var Nevreste kakao ve ben le kanka olabilirmiyoz ne dersin ama kakao ablada senin ekipdedir kesin
O hipnozcunun ekibinde olmasaniz olmaz miMerhaba kanka elbette olabiliriz ve nevrestenin ekibindeyimsende bizim ekibe katıl ve bize pasta yapppp
hayınlarrKakao cevabı vermiş bana gerek kalmamış
KıskançO hipnozcunun ekibinde olmasaniz olmaz mi
hayınlarr
hımm kıskançlık gördüm sende rabia01 sanamı devretti sende ikinci bir rabia gördüm sankii..O hipnozcunun ekibinde olmasaniz olmaz mi
hayınlarr