Yaş meselesi.

<div class="bbWrapper">Ben de sana farkli aciklayacagim. Biraz uzun olacak ama inşallah bundan sonra bu hesapla gidersin.<br /> <br /> Kasim 97de dogan bebek Aralik 97de 1 ayini dolduruyor, ocak 98de 2 ay, subat 98de 3 ay, mart 98de 4 ay, nisan 98de 5 ay, mayis 98de 6 ay, haziran 98de 7 ay, temmuz 98de 8 ay, agustos 98de 9 ay, eylul 98de 10 ay, ekim 98de 11 ay ve kasim 98de de 1 yaş. .<br /> Tebrikler, <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif" class="smilie" alt=":KK28:" title="KK28 :KK28:" data-shortname=":KK28:"></amp-img> buraya kadar geldik. Bundan sonrasi kolay...<br /> <br /> Kasim 99 2 yaş<br /> Kasim 2000 3 yaş. <br /> Kasim 2001 4 yaş<br /> Kasim 2002 5 yaş<br /> Kasim 2003 6 yaş<br /> Kasim 2004 7 yaş<br /> .<br /> .<br /> .<br /> Kasim 2014te de tam 17 yaş. <br /> Kasim 2015te de 18 yasini doldurmus ve resit olmuş olacak..<br /> <br /> Sevgileeer <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif" class="smilie" alt=":KK68:" title="KK68 :KK68:" data-shortname=":KK68:"></amp-img></div>

<div class="bbWrapper">Ya nefret ediyorum bu gün alma.muhabbetinden<br /> Yenindogan çocuğa 1 yasindan gün aliyor mu diyoruz<br /> Kaç yil yasadiysa o yas söylenir<br /> 17 yasinda oluyor</div>

<div class="bbWrapper">Doldurduğu yaş söylenir<br /> Mantıken daha tamamlamadığın bir şeyi belirtmen saçma</div>

<div class="bbWrapper">Kasimda 17 olmus.k. Su an 17 yi dolduruyir.<br /> <blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded37961942 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=37961942" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-37961942">Ceylinimdeceylinim .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Merhaba hanımlar hepinize iyi geceler.<br /> Yas hesaplamasiyla ilgili onemli bir meselemiz var .<br /> Özet geçmek gerekir ise.<br /> 15.11.1997 doğumlu birisi kaç yasinda sayiliyor yasalara gore ?<br /> 17 bitti 18den gün almis oluyor.<br /> 17 mi 18 mi ? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded37961942: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded37962003 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=37962003" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-37962003">Ceylinimdeceylinim .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Sagolun kizlar.<br /> Bir mahkeme işimiz var kkardeşim dolayisiyla o yüzden sordum.<br /> O 18 diyor ben 17 ....<br /> Sanirim cevap 17..<br /> <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif" class="smilie" alt=":KK56:" title="KK56 :KK56:" data-shortname=":KK56:"></amp-img> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded37962003: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> Simdi iki yas artirir, 30 olunca bunu iyi hesaplar artik.</div>

<div class="bbWrapper">17 yaşını bitirmiş 18 inden gün alıyor.<br /> 2015 kasım da da 18 i dolduracak.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded37962011 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=37962011" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-37962011">muhmih .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Yasal olarak 17 hastahane de 18 yasinda görünür ama ne zaman sıra alsam 23 gorunuyorum anlamadim </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded37962011: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> Hahaha istemsiz bir sekilde güldüm buna yaa <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif" class="smilie" alt=":KK45:" title="KK45 :KK45:" data-shortname=":KK45:"></amp-img></div>

<div class="bbWrapper">25.11.2014 - 15.11.1997 = 17 yıl 10 gün. Burada 17 doldurduğunuz yaşı gösteriyor. Yani 17 yaşını doldurmuş, 18&#039;inizden gün almışsınız. 15.11.2015 tarihinde 18 yaşını doldurarak reşit sayılacaksınız.</div>

<div class="bbWrapper">yasalara göre doğum günün gelmeden yeni yaşını doldurmuş olmazsın. O yüzden içinde bulunduğun seneye göre değil, doğum gününün gelip gelmediğine göre hesaplayacaksın.<br /> doğum günün geldiyse: içinde bulunduğun sene-doğduğun sene<br /> gelmediyse bundan bir eksik hesaplanır. <br /> Türk milletinde genelde girdiği yaşı söylemek gibi yanlış bir alışkanlık var neyin kafasıysa =)</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded37962193 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=37962193" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-37962193">lolipopp .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> daha dün gibi hatırlıyorum 2004 yılının ekim ayında amcamlarda oturan babama seslenmiştim<br /> --- Baba reşitlik yaş 18 ama türklerde 20 bugün 20 yaşıma girdim artık özgürüm heyooo<br /> tabii bu lafın ardından terliği kafama azarıda kulağıma işitmiştim <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif" class="smilie" alt=":confused:" title="Confused :confused:" data-shortname=":confused:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif" class="smilie" alt=":confused:" title="Confused :confused:" data-shortname=":confused:"></amp-img> Terlik anneciğimden hediyeydi azarda babamdan<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif" class="smilie" alt=":rolleyes:" title="Roll Eyes :rolleyes:" data-shortname=":rolleyes:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif" class="smilie" alt=":rolleyes:" title="Roll Eyes :rolleyes:" data-shortname=":rolleyes:"></amp-img><amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif" class="smilie" alt=":rolleyes:" title="Roll Eyes :rolleyes:" data-shortname=":rolleyes:"></amp-img><br /> heyyy gidi yıllar heyy şimdi 30 olduk 40 a yol alıyoruz.. Konu sahibesi bu arada cevap kesinlikle 17<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk22.gif" class="smilie" alt=":KK22:" title="KK22 :KK22:" data-shortname=":KK22:"></amp-img> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded37962193: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> Yaşın geçmesi değil de, en çok sanki içi dolu dolu bir yaşam sürmediğimi düşününce paniğe kapılıyorum ve yılların geçmesi beni korkutuyor.</div>

<div class="bbWrapper"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #ff0000">17 yaşında olmuş oluyor... 18 i karıştırma yok girdi ,yok doldurdu,yok gün aldı derken yanlış hesap çıkıyor.</span></span></div>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…