Yaş farkı

ozgurmel

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
34
13
29
Kızlar merhaba. Ben bir süredir biriyle görüşüyorum aramızda 7 yaş olmasına rağmen yaş konusunda bi problem yaşamıyoruz. Fakat kafamda bir takım sorular var bana yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben 20 yaşındayım o iste 27 yaşında. Yaşıtlarıma göre biraz daha olgun olduğum ve onun bazı konularda benim yaşıma inebilmesiyle bugüne kadar bir problem yaşamadık gerçi 3 haftadır konuşuyoruz :) Samimi arkadaşları vs hepsine beni anlatmış falan ama tek sorunumuz kuzenimin arkadaşı. Ve kuzenim bunu nasıl karşılar bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Yedi yaş pekte bir fark yaratmaz yani de siz henüz yirmi yaşında ciddi bir ilişkiye yelken açmıyorsunuzdur umarım. Kuzeninizin arkadaşı olması da bir avantaj aslında ve öğrendiğinde vereceği olumlu ya da olumsuz tepkilere kulak verin bence, kuzeniniz kötülüğünüzü istemez sonuçta..

Kuzenimle baya samimiler evet o yüzden bi artım ya da eksim olabilir. Ama şöyle bi problem var kuzenim biraz fazla sahiplenmeci davranıp o yüzden de istemeyebilir. Yaş farkını vs bahane edebilir. Korktuğum durum bu

Kuzenimle baya samimiler evet o yüzden bi artım ya da eksim olabilir. Ama şöyle bi problem var kuzenim biraz fazla sahiplenmeci davranıp o yüzden de istemeyebilir. Yaş farkını vs bahane edebilir. Korktuğum durum bu

Eğer sadece yaşa takılırsa kuzeniniz o halde karar sizindir, siz sadece bu konuda fikrini almış olursunuz, gerisi onu ilgilendirmez ama eğer başka sorunlardan bahsederse muhakkak dikkate alın derim. Yine diyorum yirmi yaş ileriye dönük ilşki için çok erken, kendi yaşıtınız biriyle bu konudaki görüşlerinizde benzer olurdu ama yirmi yedi yaşındaki biri ciddi takılır ve sizi istediği gibi yönlendirmesi çok kolay olur haberiniz olsun..

Söylediklerinizi dikkate alacağım çok çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…