Yaş farkı

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.130
1.075
36
Biraz uzun bir hikaye. Çok uzundu sonunu okumadım diyecek olanlar hiç yazmasın lütfen.

5-6 ay önce sima olarak tanıdığım biriyle karşılaştım.instagramdan yazmaya başladı.Hesabını inceledim yaşı küçük görünüyor diye üzerinde durmadım.hiç pes etmeden belirli aralıklarla yazıyordu.Bir kahve içsek ne olur vs şeklinde.Birgün bende ona yaşıtlarınla ilgilenmelisin şeklinde cevap verdim.yaşça küçük görünebilirim ama 28 yaşındayım dedi.Ben 30 yaşındayım bunu kendisinede söyledim.Yaştan ne olacak 2 yaş nedirki diye beni ikna etmeye çalıştı. 1 yaş bile benim için imkansız diye çok direndim.İçime bir kurt düşmüştü.Söylediğinden daha küçük olabilirdi yaşı.kimliğini görmek istedim ve bana instagramdan fotoğrafını yolladı.Kimlikte 90 yazıyordu yılı.Yani gerçekten de benden 2 yaş küçüktü.

Bir gün yüz yüzeyken alıp kimliği bakarsın demişti.Tabi bu söylediklerim bir gün içinde olmuyor yani sürekli devam eden bir konuşma.İlk yazdığı günün üzerinden 2 ay geçmişti biz sevgili olarak görüşmeye başladığımızda.

Bir gün buluştuğumuzda aklıma geldi kimliğini görmek istedim göstermedi.İçime kurt düştü neden gizler insan kimliğini.Bir gün hiç sorma ben kendiliğimden çıkartıp göstericem dedi ama bir türlü göstermiyordu.Ara sıra aklıma gelip soruyordum her defasında çok tuhaf bahaneler buluyordu ve göstermiyordu.Beni takıntılı olmakla suçluyordu sürekli bu konu yüzünden kavga ediyorduk.bedelli askerlik günü yaklaşmıştı.Bana çok kötü davranmaya başlamıştı sorunlar yaşıyorduk.Gidip gelince düzelecek her şey diyordu.Bazı sorunlarım var diyordu.

Kimliği göstermeden askere gitti. İkinci gün telefonda konuşurken itiraf etti 92 li olduğunu.Yani benden 4 yaş küçükmüş.çok ağladım çok üzüldüm.çok mahcup davrandı.Çok sevdiğim için yaptım başka çarem yoktu dedi.Yaş senin için çok önemliydi mecbur kaldım dedi.hiçbir şey söylemeden çekildim.Görüşmedik askerlik boyunca.Bir sürü sorun yaşamıştık hepsini yüzüne vurmak istiyordum o yüzden hiçbir yerden silmedim takipleşiyorduk İnstagram ve Twitter’dan.

Sonra geldi ve bana bir gün yazdı.Tekrar konuşmaya başladık.Gidip her şeyi yüzüne vurdum saatlerce ağladım yanında ve ilişkiyi bitirdim.Çok üzülmüştü yüzünden belliydi Ama hiçbir şey söylemedi. Sadece çok sevdiğini söylüyordu.Gelip sımsıkı sarıldı hiç konuşmadan kaldık öyle.Türk filmi gibiydi çok tuhaf anlar yaşadık sonra ayrıldık bitti.

Twitter’dan sürekli göndermeli şeyler beğeniyordu falan filan derken bir gün attığım bir twiti beğendi.Ben de yazdım seni burdan takipten çıkarmayı unutmuşum diye. Öyle yeniden konuşma başladı. Sonra buluşmalar derken biz yeniden sevgili olduk.Bu defa herşey değişecek diyordu.Ben askere gitmeden önce sana yalan söylediğim için işin içinden çıkamıyordum kafamı toplayamıyordum çok kötü bir dönem geçirdim ama şimdi ikinci bir şansı çok iyi kullanıcam diyordu.Ama davranışları yine eskisi gibiydi.Yani eskiden de ben bir şeylere üzülüp sorun ettiğimde hiç cevap vermeden gidip uyuyordu mesela. Asla tartışmaya girmiyordu.Bu beni daha çok üzüyordu hiç beni umursamıyor gibi davranıyordu.Güya kavga etmemek icin diyordu ama yine de normal değildi. Barıştıktan sonra yine öyle yapmaya başladı.Akşam saat 11 olduğu an çok önemli bir şey konuşuyor olsak bile benim uykum geldi diyip gidiyordu.

Bende bir süre sonra umursamaz davranmaya başladım. Hiç sorun etmiyordum ne yaparsa tamam haklısın diyip geçiyordum. Ona da tuhaf gelmeye başlamıştı bu durum. Bir anda bambaşka bir insan olmuştu akşam iş çıkışlarıma geliyor iş yerime çiçek felan yolluyordu. Sürprizler vs. Her gün bana sormaya başlamıştı neden böyle davranıyorsun diye.Sonra bir günü dedi ki ya bana artık eskisi gibi davran ya da konuşup bitirelim ben böyle çok üzülüyorum.aramızda çözdük meseleyi. Bir de sürekli yaş konusunu açıyordu hala problem mi diyordu.Ben artık ciddi bir şeyler olsun istiyorum diyordu.Ailesine bahsetmiş annesi babası hiç sorun etmemiş.Sen ne zaman çevrendekilere benden bahsedeceksin diyordu.ben de anneme bahsettim 1 hafta önce.Annem olumsuz buldu ama bana bıraktı kararı.Annemin söyledikleri onu rahatlatmıştı.Bir adım daha atmış olduk ciddiyete diyordu.Artık ne zaman ciddi bir şeyler olacağını konuşmaya başlamıştık.Yine de arada soruyordu artık yaş problem değil dimi vs. Ben de bunu kolay kolay aşamayacağımı ama zamana bırakmak istediğimi söylüyordum.

3gün önce yine konuyu açtı konuşalım mı dedi.Artık şu yaş konusunu konuşup halledelim ben artık sorun istemiyorum dedi. Biraz işim vardı bitince aradım.Bir taraftan da makyajımı temizliyordum.Telefonu açar açmaz evet seni dinliyorum dedi.Tamam makyajımı temizlerken havadan Sudan konuşuruz diye aradım sonra konuya odaklanıcam dedim.Madem neden işin bitmeden aradın dedi.Çok bozuldum.Sanki bu konu dışında arayamazmışım gibi.Kapat o zaman sonra konuşalım dedim çok moralim bozulmuştu.Emin misin dedi ben de evet dedim kapattı.İşimi bitirince aradım açmadı. Muhtemelen uyudu.Ben tabi ki yine çok üzüldüm.Yine aynı şeyi yapmıştı.Saatlerce yazdım içimden gelen her şeyi kelimelere döktüm.Asıl sorun yaş değil mutlu olacağımdan emin olamamak dedim. Senin bu davranışların Beni o kadar üzüyor ki ben bundan dolayı kaçıyorum dedim.Mutlu olacağımızdan emin olsam belki de yaşı sorun etmeyeceğim dedim.Bu zamana kadar her kavgada ben bitti diyip gittim hiçbir zaman arkamdan gelmedin kendimi artık değersiz hissediyorum dedim.Bir ay kadar ara verelim ve gerçekten birbirimizi istiyor muyuz bunu anlayalım dedim. BEn artık bu ilişkiye biraz dışardan bakmak istiyorum.Bana bunu neden yaptığını anlamak istiyorum dedim.

Sabah uyandı ve sadece peki yazdı.Yine peşimden gelmedi.Tamam ben sürekli bitti diyerek çocuk oyuncağına çevirdim belki ama bunun altında yatan sebep bana kendimi değersiz hissettirmesiydi. 3 gündür görüşmüyoruz. Yine Twitter’da sürekli sitemli şeyleri beğeniyor. Takipleşmiyoruz twitleri gizli. Ben onu çakma bir hesaptan takip ediyorum. Beni hala sevdiğini ama kırıldığını belirten şeyler beğeniyordu. Birkaç saat önce beni hem instagramdan hem Twitter’dan engellemiş. Numaramı engellememiş.

Sizce ne yapmaya çalışıyor? Ve ben ne yapmalıyım?

30 yaşında gibi değilde 20 yaşında gibi davranışın sonuçları.
Kusura bakmayın ama karşı taraf hatalı olmasına rağmen daha net göründü gözüme. Bana da sürekli ayrılık sinyalleri verip geri dönülse bende sadece PEKİ diye cevap veririm. Sizinki biraz daha uzun sürmüş gibi dursada bu genel olarak kaçınılmaz sondur.

Evet haklısınız. Umursamıyor beni diyeceğim ama o zaman neden sürekli sitemli twitler beğeniyor. Bir de İnstagram ve Twitter’dan takipleşmiyoruz ama buna rağmen dün beni engellemiş.

X