- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 39
- Konu Sahibi magicdarkwish
-
Arkadaşlar 5 aydır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var. Ben 23 yaşındayım erkek arkadaşım ise 38 yaşında....
İlk başlarda bu yaş farkı beni hiç rahatsız etmiyordu fakat şu anda iş gittikçe ciddileşiyor. Bu akşam abisi ve yengesi bizi akşam çaya davet ettiler ve onlara gideceğiz, ailesiyle yavaş yavaş tanıştırıp bir kaç ay içindede nişanlanmayı düşündüğünü sürekli dile getirmeye başladı.
Ayrıca erkek arkadaşımın birde 7 ay süren bir evliliği var ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Kendisini çok seviyorum, benle inanılmaz ilgili, inanılmaz değer veriyor ama iş evlilik olunca çıkabilecek sorunları hayal edemiyorum.
Sizce çok büyük sorunlarla karşılaşabilirmiyim?
yaş farkı fazla bence..
kendine özen gösteren,bakımlı bir erkekse iş değişir tabi..
bazen öyle çiftler görüyorumki erkek kadının babası gibi duruyor yanında..
boşanmış olması çok problem edilecek bir durum değil bence..ama nedenlerini öğrenmelisin..
Erkek arkadaşım çok bakımlı sağlığına sporuna ve kendine çok fazla özen gösteriyor görenler maksimum 30 yaşında sanıyor. Dış görünüş açısından bir problen yok.
Ayrılma sebebi kendi anlattığına göre bende olsam ayrılırım dedirtecek cinsten. çevresindeki kimsede eski eşini anladığım kadarıyla hiç sevmiyorlarmış ama tabikide tek yönlü dinledim ben olayı....
.
ne yapmış eski eşi sölermisin ailen biliyomu bu ilişkiyi
bide bu kişi ne zaman boşanmış tarih olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?