Artık yalnızlıktan sevgisizlikten ruhumda onarılamıcak yaralar açılıyor, çok üzuluyorum zaten bir aile sevgini tatmadim.evet bir ssvgiye ihtiyacim var kendi kendime yetemiyirum. Yanlizlik allaha bile mahsus degil kullarini yaratmis, fazla kilo yada göze çarpıcak bir şey yok yanı keşke olsa onu düzelttirim estetik yada diyet ama yok ysni, eli yüzü düzgünüm yalnız olduğumu duyan herkes şaşırıp kesşn sen istemiyorsundur diyor anlatamıyorum....
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Herkese çekinmeden söyle bence, artık evlenmek istiyorum de.Görücü usulunede sıcak bakmanı tavsiye ederim. hatta geçen gün bir bayan bu siteden, evlilik sitesine kayıt yaptırmıştı kendisini...Artık yalnızlıktan sevgisizlikten ruhumda onarılamıcak yaralar açılıyor, çok üzuluyorum zaten bir aile sevgini tatmadim.evet bir ssvgiye ihtiyacim var kendi kendime yetemiyirum. Yanlizlik allaha bile mahsus degil kullarini yaratmis, fazla kilo yada göze çarpıcak bir şey yok yanı keşke olsa onu düzelttirim estetik yada diyet ama yok ysni, eli yüzü düzgünüm yalnız olduğumu duyan herkes şaşırıp kesşn sen istemiyorsundur diyor anlatamıyorum....
Herkese çekinmeden söyle bence, artık evlenmek istiyorum de.Görücü usulunede sıcak bakmanı tavsiye ederim. hatta geçen gün bir bayan bu siteden, evlilik sitesine kayıt yaptırmıştı kendisini...
Yok zaten söylüyorum tanıştırıyorlar birileriyle beni ilk görüşte beğeniyorlar gerçekten hareketlerinden bile belli oluyor ama birden soğuyorlar
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Hiç ilişkiniz oldu mu?
Ayrılık sebebi neydi ?
Ne kadar sürmüştü?
2 ay filan sürmüştü galiba... O aramadı Bn aramadım öyle bitti
hımmm..ozaman sohbetinizde, yada beklentilerinizde bir sorun görüyorlardır. çokmu egolusunuz mesela...yada çokmu vasat konuşmalar..
Hiç beklentim yoktur bi çay bi simitle bile Mutlu olurum ben gerçekten anlam veremiyorum...
Genelde erkekler bakımlı kadınlardan hoşlanıyorlar..bie süre makyajlı, fönlü dolaşın mesela...Hiç beklentim yoktur bi çay bi simitle bile Mutlu olurum ben gerçekten anlam veremiyorum...
- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Onun altında sizden kaynaklanan psikolojik sorunlar yatıyor muhtemelen.Yok zaten söylüyorum tanıştırıyorlar birileriyle beni ilk görüşte beğeniyorlar gerçekten hareketlerinden bile belli oluyor ama birden soğuyorlar
Sizin dediğiniz türden olayları yaşayan iki olay var bildiğim ve hipnoz ile çözüldü sorunları.
Maddi imkanınıza göre psikologa gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Onun altında sizden kaynaklanan psikolojik sorunlar yatıyor muhtemelen.
Sizin dediğiniz türden olayları yaşayan iki olay var bildiğim ve hipnoz ile çözüldü sorunları.
Maddi imkanınıza göre psikologa gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Bilinç altımda ne olabilir ki
çalışıyomusun? iş yerinde falan olur genelde yada arkadaş çevren falan yok mu? sosyal ortamlarda oluyor genelde böyle şeyler...
Can'ım gayet sosyal ve girişkenim çok. Fazla tanışma yaşadım ama hep hüsran
- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
Hiç beklentim yoktur bi çay bi simitle bile Mutlu olurum ben gerçekten anlam veremiyorum...
Siz onlari begeniyor musunuz? Gorusmeye, tanismaya devam edin. Belki siz gorusmelere alici degilde, tabiri caizse satici paikolojisinde gidiyorsunuz. Adamlara kendinizi begendirmeye calisir gibi konusuyorsunuz falan. Bilemiyorum tabi. Ama biraz kendinizi ve konusma tarzinizi neyden bahsettiginizi falan bir gozden gecirin. Sizde herkesi begenmek zorunda degilsiniz. Kendinize guvenin biraz
ozaman vardır bi zamanı yeri buzamanda 30 yaş geç değil..evet insan yaşayamadığı şeyi arzular ister hep bende 5 yıllık evliyim çokta mathap bişey diil yani bekarlığın tadını çıkar bigün biri çıkar nasıl olsa...bu arada çevrenede söyle bu fikrini deneyip yanıldık yıllarca biçoğumuz oyüzden umutsuzluğa kapılma
Siz onlari begeniyor musunuz? Gorusmeye, tanismaya devam edin. Belki siz gorusmelere alici degilde, tabiri caizse satici paikolojisinde gidiyorsunuz. Adamlara kendinizi begendirmeye calisir gibi konusuyorsunuz falan. Bilemiyorum tabi. Ama biraz kendinizi ve konusma tarzinizi neyden bahsettiginizi falan bir gozden gecirin. Sizde herkesi begenmek zorunda degilsiniz. Kendinize guvenin biraz
Beğendiğim uyuşanilceğim kişilerle görüşüyorum ama evet kendimi beğendirmeye çalışıyorum.. Galiba bu
- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Onu hipnozu yapan buluyor. Bir örnekte;Bilinç altımda ne olabilir ki
Kadın ortama girdiğinde dikkat çekecek kadar güzel , iyi bir işi var, özgüven yerinde bir hatun. İlişkileri başlayamadan bitiyor.
Sonunda psikologa danışıyor ve görünürde bir şey çıkmıyor. Hipnoz seansı yapıyorlar ve olayın yeni doğduğu ana dayandığını ortaya çıkarıyorlar.
Bir erkek ve bir kız olarak ikiz doğuyorlar. Erkek olan beyaz tenli , kilosu yerinde bir bebek. Kız da çok zayıf ve esmer. Ebe kız doğunca ''Bu ne çirkin bir kız çocuğu kimse beğenmez bunu'' diyor ve bu bebeğin bilinçaltına yerleşiyor. Bu seanstan sonra kadının sorunu ortaya çıkıyor ve çözülüyor. Yakın bir zamanda da evleniyor.
O yazının linkini bulabilirsem size özel mesaj ile atabilirim .