• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarn mlakata gireceim ne yapmalym? ok heyecanlym ltfen yardm edin:(

Nasıl bir şirket ve nasıl bir pozisyon bilmiyoruz ki canım.
Ama aslolan özgüveninin tam olması ve kendini iyi ifade edebilmen buyrunnnnnnnnn

Ne mulakatına gırıyorsun kı canım,ona göre yardımcı olalım..Her kurumun farklı metotları var alacagı pozısyona göre...

ben migrosa başvuru yapmıştım kasiyer büro yönetimi filan bir kaç şık işaretlemiştimm

ben çekingen biriyim ama bu işi çok istiyorumm heyecanımı yenmem lazım aslında başvurduğum işde deneyimimde yok o yüzden korkuyorum eğitim veriyorlar diye duymuştum

evet eğitim veriyorlar.ben bu saydıklarında mülakata girdim 2 kere çalıştım bir süre.ama ben kasa işaretlememiştim ve kasa eğitimi aldım.kasiyerliği bir süre denedim fakat daha sonra bıraktım. çünkü para işlerini sevmiyorum.kolay soruyorlar merak etme yaparsın.

neden migros dıyebılırler ,giridigim her mulakattta sordular neden bılmem ne neden bılmem ne dıe :))

Sorulara duraksamadan cevap verir isen,kendinden emin bir sekilde duru isen,ciddi davranir isen hic bir sorun yok.Genelde bunlara dikkat ediyorlar.Ciddiyet,kararlilik ve Duraksamama...Umarim alirsin isi:Saruboceq:

1. Derin derin nefes al heyecanlandığın zaman.:)
2. Vücut duruşun önemli. Omuzların çökük olmasın, başın dik olsun.
3. Ne içersiniz derlerse, yok saolun yerine kendinden emin bir şekilde ".... alabilirim" de.
4. Çok detaylı cevaplar verme, sorduklarının dışına çok çıkma, sordukları şeylere cevap ver.
5. Şirketin kurumsallığını, çalışma isteğini, başvurduğun pozisyonda gerçekten başarılı olacağına inandığını, kendine güvendiğini, gelişime açık olduğunu, uyumlu, organize olabilen, esnek olabilecek bir birey olduğunu ifade et.
6. Giderken giyimine dikkat et. Klasik giyin, abartılı olmayan bir makyaj yap, bakımlı bir şekilde karşılarına çık.
7. Migrosun şirket profili hakkında bilgi edinerek git, şirketimiz hakkında ne biliyorsunuz diye sorabilirler.
8. Sorabilecekleri sorular arasında temel kişilik özelliklerin, cv bilgilerin, bu işi neden istediğin, neden migrosu tercih ettiğin olabilir.
9. Sakın kendini olduğundan daha düşük seviyede gösterecek şekilde ifadeler kullanma.
10. Sorulara seri bir şekilde cevap ver. Unutma kendine güvendiğini en etkin şekilde göstermelisin

Umarım yardımcı olmuşumdur, bol şans canım:)

ben daha önce çalıştım ama böyle büyük bir şirkette değil mülakata girmedim acemiyim elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım beni dinleyip sıkıntımı paylaştınız saolunnn:enbuyukkk::enbuyukkk:

bence bu saatte burda olma ,
yat uyu,kafayı topla..

neden migros derlerse...
"kurumsal bir firma,bana güven veriyor,kaliteli buluyorum,karşıma çıkan en iyi fırsat " de

bence bu saatte burda olma ,
yat uyu,kafayı topla..

neden migros derlerse...
"kurumsal bir firma,bana güven veriyor,kaliteli buluyorum,karşıma çıkan en iyi fırsat " de

budur üstüne söylenecek başka birşey bulamıyorum.heycanlancam dersen heycanlanırsın bide.sakin ol.iyi geceler .

Back