• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar yardm edin ne yapmalym sorun kaynanam:(

Eee sen de söyleseydin onun yaptıklarını. Sonuna da sen böyle oldukça benden hiç birşey bekleme de..

Bu arada bende gorumceyim annemde kayinvalide ama hic byle yapmiyor tek kelime etmiyor yengeme onlar gecinsinde diyor ben mutlu olurum dyr benimde yigenim oldu ne yapacagimizi sasrdik cok sevindik ama benim kaynvalidem bir corap bile almadi cinsiyeti ogrendigin de bile ne tebrik etti ne hediye aldi cok sogudum cok bide ustune bebegim gitti hala konusuyor bu kadin

Bu arada bende gorumceyim annemde kayinvalide ama hic byle yapmiyor tek kelime etmiyor yengeme onlar gecinsinde diyor ben mutlu olurum dyr benimde yigenim oldu ne yapacagimizi sasrdik cok sevindik ama benim kaynvalidem bir corap bile almadi cinsiyeti ogrendigin de bile ne tebrik etti ne hediye aldi cok sogudum cok bide ustune bebegim gitti hala konusuyor bu kadin
Alıp herseyi ustlenıp de hayatının merkezine girmesi de bısey degıstırmıyor almasın istemiyorum sonra da gelip nasıl korunacagıma bıle mudahale ediyor

En iyi yol kendi bildiğin yoldur canım ama bence uuzak dur kocaninda ağzını ara neden böyle bir derdi var da kaynananiza anlatıyor size soylemiyo başınız sağolsun alan rabbim veren de rabbim melek olmuş kuzunuz

kocan gerekli olan herseyi soyleyecektir die düşünüyorum.sizin yanında ve annesinin tavirlarinin farkında.senin pek bişey yapmana gerek kalmayacaktir.bebegin içinde üzuldum.dilerim bu stresli günlerin çabucak geçer.

Ben cat kapi geldiden sonrasini anlamadim.
Bebeginize cok uzuldum.Insallah Allah tekrar saglikla kucaginiza almak nasip eder.

Basına tac ta etsen ağzıla kuşta tutsan o ayağına paspas eder..kv kvdedir en iyisinin...neyse sallama he de geç

c
Merhaba kzlar uc bck yllk evliyiz gurbete gelin geldim birbirimizi cok sevdik evlendik sukur esimle problemim olmadi...dort ay once cok buyuk uzuntuler yasadim yedi aylk bebegimi karnmda kaybettim zor gunler geciriyorum...kayinvalidemle daha onceden sorun kavga vs yasamadk cnku ben hep sessiz kaldim attigi her lafta yaptigi ayrimcilikta ben esimi sevdigim icin annesidir dedim saygisizlik olmasn dedim sustm hamileliktede cok uzuldum damadina parfum alirken bnm yanimda bna bsy almadi bnm dogum gunume eli bos geldi akrabalarnn kizina pasta aldi surprzler yapti hediyesinde degilim sadece beni ayirmasina uzuldum...bebegime torununa aldigi bir corap bile yok evmde suan hic ozenmedi...kizinn bir cocugu var ben hamileykn hep kizina dedi ikinciyi yapin yapin dye hic torunu icin heyecanlanmadi... cok uzatmayim kizlar dun sabah evime aramadan cat kapi geldi benim bir derdim var berbr cozucez dye basladi anlatmaya sen bizden uzaksinda gurbetten geldin ondan mi alismadn bize iste bana hic gelmiyorsun filan(haftada bir esimle gderim gderim,günü olur yardma kosarim)kaynanasini istemeyen gelinleri ornek verdi kocalari cocuk istemiyorms onlardan sonlari belli degil dyr boyle ornekler verdi,ona yakin olup annem gbi davrancakmsm ve bas taci olckmisim,bize gelmeye cekiniyormus damadi aramadan gel annecim sizi cok seviyorum diyormus,oglu cok uzgunmus sen toparlayamadn kendini ic dunyana kapattin dyr,oglum yalniz degil arkasinda biz variz siz kendiniz cozmeye calisiyrsnz herseyi bize danisin herseyinizi diyor o kadar şok gecirdim ki sinirden catliycam artik yuzunu bile gormek istemiyorm cok kırıldm cok sizce artk nasil davranmaliyim???

canım boylelerıne ıyılık yapsan yaranamazsın kotuluk yapsan gene yaranamazsın. bende 2 gun oncee nişan attım. hep sustum yaptıklarına ve nısanlım hep onu haklı gordu her konuda. nişanlımın eskı nısanlısından cok ıyı dıye bahsettı en son.kı hep yerden yere vururdu kızı. buna uzuldugumu ve boyle konuşmaların benı kırdıgını soyledım. senın gecınmeye nıyetın yok bunda alıncak ne var kendın bılırsın dedi .
senınde işin zor bende evlenmiş olsaydın bunların aynısını yaşardım kesın. nişan alışverişine gıttık benım kıyafetımden cok kızının kıyafetıyle ılgılendı .ben napsam begenmedı, olmamış yakışmamıs dedıgı her seyı gıdıp kızına aldı .ınsanları hele kı kayınvalıdelerı anlamak cok zor

Eşin ana kuzusu değil ise sorun olmaktan çıkar. Aradaki dengeyi kurmayı başarabilirse idare edebilmesine bağlı. Gerçi 3.5 yıl olmuş. Ben beceremedim . Onların beklediği gibi yakın olamadım, sahte davranamadım, evliliğimin ilk haftalarından bezdirdiler bıktırdılar. Her günü birlikte geçirmek istediler. Çok boğuldum. Çünkü fiziken büyümüşsede ruhen çocuk bir adamla evlenmişim. Netice de boşandım. Ailesinin sorun olması eşinin kişilikli olup olmamasına bağlı. Emin ol benimki lerin hikayesini dinlesen kendi kayınvalidene şükredersin. Dert etme dua et.

Yaptiklarina dediklerine cok uzuluyorum sinir sistemimi bozdu gercekten bu kadin ben annedir saygiszlik olmasin dedikce o bana laf sylemeye cekinmiyor evime gelip beni begenmiyor gibi konusmasini kabullenemedm daha cok soğudum ondan
Eşin seni ezdiriyor mu onlara? O laf söylerse sen de karşılık ver, eşin seni susturur mu?

Merhaba kzlar uc bck yllk evliyiz gurbete gelin geldim birbirimizi cok sevdik evlendik sukur esimle problemim olmadi...dort ay once cok buyuk uzuntuler yasadim yedi aylk bebegimi karnmda kaybettim zor gunler geciriyorum...kayinvalidemle daha onceden sorun kavga vs yasamadk cnku ben hep sessiz kaldim attigi her lafta yaptigi ayrimcilikta ben esimi sevdigim icin annesidir dedim saygisizlik olmasn dedim sustm hamileliktede cok uzuldum damadina parfum alirken bnm yanimda bna bsy almadi bnm dogum gunume eli bos geldi akrabalarnn kizina pasta aldi surprzler yapti hediyesinde degilim sadece beni ayirmasina uzuldum...bebegime torununa aldigi bir corap bile yok evmde suan hic ozenmedi...kizinn bir cocugu var ben hamileykn hep kizina dedi ikinciyi yapin yapin dye hic torunu icin heyecanlanmadi... cok uzatmayim kizlar dun sabah evime aramadan cat kapi geldi benim bir derdim var berbr cozucez dye basladi anlatmaya sen bizden uzaksinda gurbetten geldin ondan mi alismadn bize iste bana hic gelmiyorsun filan(haftada bir esimle gderim gderim,günü olur yardma kosarim)kaynanasini istemeyen gelinleri ornek verdi kocalari cocuk istemiyorms onlardan sonlari belli degil dyr boyle ornekler verdi,ona yakin olup annem gbi davrancakmsm ve bas taci olckmisim,bize gelmeye cekiniyormus damadi aramadan gel annecim sizi cok seviyorum diyormus,oglu cok uzgunmus sen toparlayamadn kendini ic dunyana kapattin dyr,oglum yalniz degil arkasinda biz variz siz kendiniz cozmeye calisiyrsnz herseyi bize danisin herseyinizi diyor o kadar şok gecirdim ki sinirden catliycam artik yuzunu bile gormek istemiyorm cok kırıldm cok sizce artk nasil davranmaliyim???
saçını başını yol at onu evden

Eee sen de söyleseydin onun yaptıklarını. Sonuna da sen böyle oldukça benden hiç birşey bekleme de..
Ben pek bsy soyleyemedm dilimin ucuna geldi ama kavgami ederiz dedim daha da mi kotu ederim dedm sustum sabrettim ama bir daha olursa konusucam zaten esim konusucakmis ailesiyle ben karismadim ama yuzunu bile goresim yok nasil davranicam artik bilmiyorum

Eşin seni ezdiriyor mu onlara? O laf söylerse sen de karşılık ver, eşin seni susturur mu?
Yok susturmaz esimin yaninda bana iyi davranir tek oldugumda laf sokar kurnaz bir kadin anliyacaginiz ve ben evde tektim bunlari syledi esimin yannda olsa esim terslerdi...ben ailene alisamadim diyorum esime ve hep esimle gderiz tek gitmemeye calisiyorum ozel biseyi yoksa esimde bisey demiyor..aileme boyle syle davrancaksin diyen bir adam degil tek tutndugum dalim burda esim gurbetteyim zaten esimde kotu olsa durmam burda giderim ailemin yanina

Iste sorun o ki ben kiricam diye laf soyleyemiyorum bide laf sokamiyorum beceremiyorum bu seyleri ne yapmaliyim artik daha da mi mesafeli olmaliyim demelimiyim bu laflariniza kirildim filan diye yoksa bisey yokmus gibimi durayim

Iste sorun o ki ben kiricam diye laf soyleyemiyorum bide laf sokamiyorum beceremiyorum bu seyleri ne yapmaliyim artik daha da mi mesafeli olmaliyim demelimiyim bu laflariniza kirildim filan diye yoksa bisey yokmus gibimi durayim
Abla ne tutuyorsun içinde, eşinin yanında sen de onunla iyi ol, eşin yokken muhatap bile alma, git içeri telefonda konuş, laf söylerse kırılır diye düşünme o yüzsüzdür büyük ihtimalle üste çıkmaya çalışır. Aklına ne gelirse söyle. Bir şey bulamadın mı diyecek, ''İşine gelirse, oğlun beni seviyor ve evlendi.'' Bu kadar.
Eşine şikayet mi etti, dersin ''Ufak bir atışmamız oldu, bugün atışır yarın düzeltiriz sen böyle şeyleri dinleme ve kafa yorma aşkım.'' de.

En iyi yol kendi bildiğin yoldur canım ama bence uuzak dur kocaninda ağzını ara neden böyle bir derdi var da kaynananiza anlatıyor size soylemiyo başınız sağolsun alan rabbim veren de rabbim melek olmuş kuzunuz
Cok saol canim...esimin tek derdi maddi sorunlar skldiginn farkindayim bebegimizin olmasini cok istiyor ve perinatologda artk devam etmemiz gerekiyor ucretleri ogrendik 700 lira istyrlr esimde dusunuyor nasil olck edicek dye bide ben kayinvalidemn ustune olan bir eve girdim yaptirdik icini kredi oduyoruz hic yardimlari olmadi esimde zorlaniyr devamli ailesine konuyu aciyor genede bsy demiyorlar sessiz kaliyorlar hep destek oluruz bile demiyorlar esimde cok üzülüyor

Eşinin tavrı çok güzel. O Yüzden hiç bişey yapma cvp falanda verme. Bak gerçekten çok şanslısın. Ana kuzusu değil belliki. Eşin problem etmiyor. Nasıl davranabiliyosan öyle davran. Özel bişey yapmana gerek yok. Zorla kendilerinden nefret ettiyolar. Doğan'ın kanunu bu . Ortada bir gerçek var kaynana gelin.

Abla ne tutuyorsun içinde, eşinin yanında sen de onunla iyi ol, eşin yokken muhatap bile alma, git içeri telefonda konuş, laf söylerse kırılır diye düşünme o yüzsüzdür büyük ihtimalle üste çıkmaya çalışır. Aklına ne gelirse söyle. Bir şey bulamadın mı diyecek, ''İşine gelirse, oğlun beni seviyor ve evlendi.'' Bu kadar.
Eşine şikayet mi etti, dersin ''Ufak bir atışmamız oldu, bugün atışır yarın düzeltiriz sen böyle şeyleri dinleme ve kafa yorma aşkım.'' de.
Evet cok cok dogru diyorsunuz ben sustugum icin oluyor bunlar esimde deseydin keske diyor sonra o gidip konusuyor ben kendimi koruyamadigim icin bana hep tek yukleniyor bide oglunu cok kiskaniyor bana diyorki bir isi olunca ugruyor oglum(babasnn arabasini aliyr)ve yemek ye diyorum yemiyor evde esim bekliyor diyor dedi bunu sorun ediyor kadin

kocan gerekli olan herseyi soyleyecektir die düşünüyorum.sizin yanında ve annesinin tavirlarinin farkında.senin pek bişey yapmana gerek kalmayacaktir.bebegin içinde üzuldum.dilerim bu stresli günlerin çabucak geçer.
Cok tesekkurler amin insallah cnm

Back