ters insanım 1 veririm haa
demedi demeyimşakkıdı
valla hiç hoş olmayan bi durum anlasınlar yaptıkları çirkin bunu öğrensinler istedim ben kötü oldum hala aklım almıyor !!
sen niye kötü oldun kii yaffŞeniz
ben bu topiği gördüğüme pek bi sevindimkaydirigubbakcemile2
üstellikte oy vermişsin en sonunda aa ama demişin
ben linkleri oy sayfalarını açıp bakmadım bilemirmirmirmir
ben anne olupta böyle bi yarışma olsam ona buna link atıp çocuğumu 1. yapsam sonra sevinmezdim oturupta ee ne oldu şimdi derdim çocuk büyüyünce bak böyle bi yarışma vardı da sende 1. olduydun bile demezdim heraldemirmirmirmirçünkü haksız yere sırf "ayıp olmasın" diye verilen oydur kii onu da napiimbenneyaptımki
aynen dalgamızdaydık biz ama bu oy istemeler artık mide bulandırdı!! giden repime üzülmüyorum bu kadar çirkinleşmesine kızıyorum..
şayet her haksızlığa sesimi yükseltmesem bunada susar kimseyi kırmazdım.. bu saatten sonra kimse umrumda değil. çünkü her sabah kim ne yazmış diye profilime girdiğimde bebeği için oy isteyenler , özel mesajla isteyenler aynı kişilerin tekrar oy istemeleri .. bu konuyu açmama rağmen hala gelip oy istenmesi midem bulandı artık!!
evet millet memleket meselesi.. çünkü adaletsizliği daha bebekken öğretirseniz ve normal bişey gibi yaparsanız ve hatta savunursanız o çocuktan gelecekte nasıl bir birey olmasını beklersiniz?
çekirdekten başlar bu işler..
haksızlık , adaletsizlik ,çirkinlik var ortada buna sizde sesinizi çıkarın o zaman ama görüyorum ki sizde oy istemişsiniz sanırım ondan bu tepkiniz..
ben sahip olduğum replerimde değil burdaki çizgimle varım . replerimde değil kişiliğimle değer görüyorum.. okeytosengözlerimebaksanab
aydınlanalım hep beraber yaw bölede olmaz kidimi amasengözlerimebaksanabBende anlamamıştım ne bu yarışma diye.
Herkesin çocuğu dünyanın en güzeli zaten.
Yarışma düzenlemeye ne gerek var,hele hele katılmaya,çocuğu yarıştırmaya ne gerek var.
Teşekkürler Ecinnilim,aydınlattın benia.s.
illa ki, millet meselesi mi olmalı, haksızlık yapılan.
millet meselesi olmazsa haksızlık ve haksız rekabet kabul edilebilir mi?..
haksızlığın büyüğü yada küçüğü,yada şöylesi, böylesi olur mu.?
ecinnilinin bu yazıdan,rep için mi üzüldüğünü çıkardınız. çok ilginç.kaydirigubbakcemile3
bence o buna üzülmeyecek kadar ,olgun bir kızdır...
ha bu arada dalgasına bakmak isteyenler buyrun baksınlar.
eğer sizde bakmak istiyorsanız buyrun bakın
. ama kendi adınıza kullanın bu cümleyi.yasakkelime
herkes diyerek genelleme yapmayın.
biz bakmıyoruz dalgamıza çünkü.
pardon ben oy dılenmedım lutfen bunu da belırttım zaten..
sende oy ıstemıssın tepki gosterıosun demenı anlayamadım..
ben tepki gostermedım sana da bisey yazmadım..
yazdım da haberım mı yok cnm ?
daha acık yazarsan sevınırımm
burda herkes cızgısıyle var canım bı tek sen degılsın..
okypete sende benım yazımdan bunları cıkardıysan bende sana bısey demıyorum..
herkes baksın dalgasına dememe bıle karısmıssın ..??
ALlah askına ben haksızsınız demedım ..
kımseden oy dılenmedım resmım oldugu halde..
sızın hep dogrusunuz da ben mı yanlısım??
durun bırasdan sıze bısı kopyalıycam belkı benı anlarsınız ..
bir önceki mesajınızdaki kinaye benim o mesajı yazmama sebeptir!! okuyun bi zahmet bidaha aynı şeyleri söyletmeyin bana yahu yoruldum gayrımirmirmirmir
yoo bişey kopyalamayın ..
keşke her adaletsizliğe bu kadar sesiniz çıksaydı demek diğer adaletsizliklerde sesiniz çıkmıyor demek .. ama her adaletsizlikte sesimizi duyabilirsin..
oy dilendiniz demiyoruz size ama memleket meselesi haline getirdiniz diyorsun .. evet bizim meselemiz çünkü ortada artık çirkinleşen bi durum var ve artık yeter diyoruz..
evet ben düşündüğümde ve savunduğumda dopruyum.. size yanlışsınız demedim ama cevabınızda doğru olmayan bi kinaye var bu cevaplar bu yüzden veriliyor size!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?