kimsenin kafasına silah dayamıyoruz biz.
biz bu yarışmaya katıldığımızı arkadaşlarımıza,dostlarımıza söylemezsek nasıl oy toplanır peki.
ben sana link atarım sen ister puan ver ister verme,kimseyi zorlamıyorum.bu yarışmaya katılan herkez bu şekilde oy topladı.arkadaşlarına,akrabalarına,eşlerine,dostlarına haber vererek.hiç bile haksız rekabet değil.ben beğendiğim fotoya oy veririm.beğenmediğim fotoya oy vermem.bu konuda herkez özgür.
bıktık sıkıldık demişsiniz.pordonda neyaptınız 40 dereden sumu taşıdınız.yapmanız gereken çok basit.size gelen linki ister açık oy verirsiniz,ister açıp yok ben beğenmedim oy kullanmayacağım dersiniz yada hiç açmadan silersiniz.bu kadar basit yanii.yakınmalarınıza çok içerledim,çok
üzüldüm.ben kk dan böyle bir tepki alacağımı hiç düşünmemiştim.kk daki çoğu arkadaşımı yanlış
tanımışım.benim attığım linke karşılık sende hayır ben beğenmedim,yada ben bu tarz şeyleri onaylamıyorum deseniz hiç üzülmezdim.ama böyle koca bir konu açılması beni çok üzdü.noldu şimdi başınız göğe mi erdi.sen oy vermeseydin ben kırılmazdım arkadaşım.saygıyla,anlayışla karşılardım.dediğim gibi kimse kimseye zorla oy veremez.ama bu konuyu açman beni kırdı.ben burada adaletsizlik,haksızlık göremiyorum.ne kadar fazla çevresi olan kazanır yarışması mı.?? evet aynen böyle maalesef bölye.diğer bebeklere,çocuklara neden haksızlık olsun.arkadaşım beğenmiyorsan oy verme,beğendiğine oy ver...