Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

Çoğu kişinin yüzünü göstermek istemeyeceğini düşünürsek ,yüz modlarca gizlenip en güzel kızı seçebiliriz.Fiziğine güvenen manken adayları artık koyar fotocuklarını.Çok da zevkli olur ,hem Kk'nın 2010 güzelini seçeriz.Her yıl da geleneksel hale gelir.:dance:

en güzel kıyafet olabilir yüzde koymak zorunda degiller isteyen koyar.
en güzel ayakkabı yada çizmemiz
en güzel kırmızı ayakkabı
en güzel şapka
en havalı gözlük olabilir mesela...

Bende fikrimi beyan etmek istiyorum bence yüz boyama komik surat olabilir değişik korkunç surat olabilir boyayarak yüzü değiştirme ve en başarılı yarışmacı gibi olabilir örnek erkek tipine bürünmek veya vampir gibi olmak.

daha önce bu fikir ileri sürüldü mü bilemiyorum geçmiş sayfaları okumadım ama benim de aklıma şöyle bir fikir geldi
bir konu belirleyelim o konuyla ilgili soyut resim tarzı ic dünyamızı yansıtan bir resim cizelim kara kalem de olabilir
sonra onların fotosunu cekelim
en etkileyici olan kazansın

bu bence çok saçma olur çünkü yüzü güzel olmayan ama sadece fiziği güzel olan birine "gerçek güzel"den saymaz çoğu kimse (bende saymam ve öyle birine oyumu vermek istemezdim çünkü hak ettiğini düşünmüyorum) :hulya:
oyüzden gerçek güzeli seçeceksek yüzde olmalı...heleki her yıl yapılacaksa...
gerçekten kendine güveniyorsa bir insan ozaman yüzünüde göstermesi lazım
birde anlamadığım neden çekiniyorsunuz ki..
"en çok benzetildiğiniz ünlü kim(resimli paylaşım) ) adı altındaki başlıkta zaten herkes yüzünü gösteriyor veya bugün ne giydinde felan, sonra avatarlara da ekliyor çoğusu..
bence bu tarz bir yarışmayı sadece yüz güzelliğine güvenmeyenler ister(sözüm meclisten dışarı tabi) bilmem anlatabildimmi sengözlerimebaksanab
sevgiler a.s.

Son düzenleme:
:a.s.a.s.Uzun zamandır eskisi gibi pek uğrayamıyorum buralara:çok üzgünüm: uğrasamda pek oturamıyorum Çok sıkıntılı ve üzüntü dolu günlerin ardından malesef babamı kaybettim:çok üzgünüm: 4 ay oldusenağlama bu arada müstakil şööyle küçücük bahçeli bir evin inşaatına başlamıştık aylar önce ( Babamın ölmeden en çok istediği şey bu evde bir müddet daha yaşayabilmekti malesef olmadı ) bu arada acımızı yaşarken, birşeylerle meşgul olmak hepimize iyi geldi ! işi hafiflettik sayılır... şu an bahçe düzenleni için plan yapmakla meşgulüm... Aklıma hazır bilgisayar proğramlarıyla bahçemizi düzenleme yarışması geldialkisalkisalkis bugünsositososito acemi olsamda aşağıdaki resinde gördüğünüz bahçemi düzenledim... gerçi çok hatam var ama yine de böyle bir yarışma, bizlere daha güzel fikirler verebilir . Hatta benim bahçemi düzenleme yarışması ne güzel olur benim için sahilmaz: demeyin ne olur:teytey: hadi kızlar bu küçücük bahçeyi birşeye benzetelimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Yarışma başlığı altında yüz güzelliği gibi, üyelerin yüzlerini kapsayacak yarışmalar yapmıyoruz. Daha önce duyurusu oldu fakat fotoların güvenliği açısından iptal etme kararı aldık ve o günden beri bu başlık altında bu içerikli yarışma yapmıyoruz.
Ama dediğiniz gibi güzellik başlığı altında bu türlü başlıklar, konular mevcut ve sorumlulukları üyelerimizin kendisine aittir.a.s

Başınız sağolsun diyorum. Buraya yazılan her fikir bizlerce değerlendiriliyor ve yarışmaya kategori olarak düşünülüyor.
Öneriniz için teşekkürler ederiz öncelikle.. Sizin bahçenizin planı hakkında isterseniz ayrı bir konu açarsanız, hem katılım çok olacaktır hem de değişik fikirler gelecektir.
Belki ileride bu yönlü yarışmamız olabilir neden olmasın.yerimseniben

Yeni yarışma için hazırlıklarımız devam etmektedir.
Çok kısa bir süre sonra yeni yarışmamızın duyurusu ile karşınızda olacağız.:enbuyukkk:

Sevgilerimle..

Benim fikrim yeni konularla bereber. eski yani daha önce yapılmış yarışmalarım 2.leri yapılabilir..
bu bölümü yeni gören ve yarışmaya tekrar katılmak isteyen üyeler açısından iyi olur kanısındayım .....
yeni yarışmaları bekliyoruz .

haftalık ve aylık kılo verme yarışması yapılsınnnn :) bende tam bununla ılgılı yarısma yapalımmı dıye konu acıodum acmadan bır konulara bakayım dedım burayı gordum

Siz siteye ftğ nı ekleyip de abuk sabuk sitelerde kendini gören kızların konularını kaçırdınız herhalde.
Yüzünü saklayan kendine güvenmediği için saklamıyor.Kimse başına bu tür şeyler gelsin istemez.O fotoğraf ekleyenler de herkes değil farkındaysanız.Kaç yıldır üyeyim ftğ eklemedim daha.Eklesem bile yüzümü kaparım.Onlar risk alarak yüzlerini ekliyor.Kıyafetli bir ftğ ın yüzünün karalanması makul bu durumda,ama yüz apaçık ortada olursa çoğu üye vazgeçer haklı olarak.Yüzünü karalayan çirkindir mantığı bu noktada yanlış.:smiley-cool:

Merhabalar.Kendi çektiğimiz fotoğraflarla katılabileceğimiz bir yarışma düzenlenirse ben de katılmak istiyorum.

en guzel gulen bebek yarismasi hazirlar misin uzman

yeni bir yarışmayı.....
heyecanla..merakla...telaşla...aşkla...sabırsızlıkla..sabırla...umutla..mutlulukla..sevinçle..özlemle..vb..vb...BEKLıYORUMMMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…