Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

merhabalar ben diorumki ''en güzel kar fotoğrafını çeken ''yarışması yapalım..gerçi burda daha kar yağmadı ama olsun..yarışma düzenlenene kadar ''düzenlenirse'' yağar heralde..sewgiler.. kolay gelsin..

bişi daha herkes yaşadığı ilden manzara fotoğrafı göndersin merkez yada ilçe olabilir...tekrar kolay gelsinyerimseniben

bişi daha geldi aklıma tamam bu son..evli olanlar stüdyo fotoğrafı yollayabilir..bekarlara haksızlık oldu ama.kaydirigubbakcemile3..onlarda oy kullanır olmazmı..:lepi:

Son düzenleme:
ay yine ben yaratıcılığım üstümde heralde bide diorum en güzel KK tişörtü hazırlama yarışması yapalım...malzeme serbest istenilen uygulama yapılsın...KK'yı anlatan bi tişört güzel olur bence:enbuyukkk:
iyi çalışmalar......

bence de yaşadığımız bölgeye ait bir fotoğraf yarışması olabilir.

bak ii fikir hemşo beğendim bu yarışma fikrini...:lepi:

fikirler güzelll :lepi:
artıkk yeni bi yarışma zamanı gelmedimiiiii
görevli arkadaşlarımm yarışma başlasın kaydirigubbakcemile5

Bütün fikirler tek tek okunuyor arkadaşlar..

Yakında yeni yarışmamız ile karşınızdayız..Az sabır lütfen..yerimseniben

peki gamyoncuiremsu beklemedeyimm
ayrıca ilginiz içinde çok teşekkür ederim a.s.
iyiki tanıdım hepinizi, iyiki burdayımm a.s

bence ailelerimizin hayaımızdaki yerini anlatan bir kompozisyon yarışması çok eğlenceli ve duygu yüklü olur..ayrıca ailelerimize güzel bir hediye olur

mantikli mi bilmem,en güzel ani yada en begenilen ani yarismasi olsa nasil olur?
yarismacilar kendilerine ait bir anilarini anlatsalar, bizde begendiklerimizi oylasak.
olabiler mi acep, belki öneren bile olmusdur.CADIARZU

Çocuklarımıza masallar,,,, bizim üreteceğimiz, çocuklarımıza hediye masallar...:sm_cool:

Uzmancim iyi miisn?Uzun zmandir senden ses seda cikmadi,yeni yarisma bugun yarin demistin.Dort gozle bekliyorum.Umarim hersey yolundadir senin icin :1hug:

benimde aklıma bir fikir geldi.daha önce belki söylenmiş olabilir.en uyumlu yada en yakışan çift olabilir...

ay daha cok varmı yeni yarışmaya yine katılıp yine sonuncu olmak istiyorum

bende fikrimi söylemek istiyorum.Umarım daha önce kimse söylememiştir söylediysede özür dilerim.Benim fikrim şu: en güzel balkon düzenleme yarışması.İlk bakışta komik gelebilir ama bence mantıklı.Sınırlı bir alana sınırsız hayal gücü.Bir taşla bir sürü kuş vurursunuz.Hem balkonunuz güzelleşecek,Hem masraf istemiyor ,komşuların görüp beğenip kendi balkonlarına uygulaması da cabası.Üstelik yarışmayıda kazanmak var ucunda:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…