Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

Bayram sonrası yeni yarışma var arkadaşlar..Tam damak tadınıza layık bir yarışmayerimseniben Malum bayram dönemi hepimiz yoğun oluruz..Bayram sonrası yeni yarışma başlamış olacak...Çok keyif alacağınızı şimdiden garanti ediyorum..:enbuyukkk:

Son düzenleme:

yaşasınn:sm_cool: yarışmanın konusu hazır demek ki:1rolleyes: inşallah bu sefer katılabileceğim bir şeydir

bende hala bi sonuca varılmadı mı diicektimki bayram sonu başlayacağını öğrendim.
demekki bi kaç güne başlar. konu ne aceba, çok merak ettim.

Uzmancığım dilerim görsellikle ilgili bir yarışma değildir... Şöyleki, güzellikler (kaş, ayak vs vs , yada çocukları yarıştıran güzellikler),
bilhassa üretilebilecek şeyler olsun. Aramızda muhakkak vardır güzel şiirler yazanlar. Masallar yazabilenler. Şöyle edebiyatları yarıştırsak diyorum... Çocuklarımız için yapılabilecek masallar... vs vs vs... hepinizi öpüyorum... a.s.

ben varım masal yazmaya...küçükken kardeşlerime uydururdum masallar...sonra da çocuklarıma ...beğenirlerdi valla..

evet heycanla bekliomm yeni yarışmayı acep ne zaman başlıcak..

Arkadaşlar anlıyorum sizi çok sabırsızlanıyorsunuz ama düşünmekle uygulamaya geçirmek birbirinden çok farklı..Kategoriyi iyi seçmek ve her üyeye hitap edebilmesini sağlamak çok da kolay değil..

Çünkü bir kategoride bir kişi ilgili olur,bir kategoride beş kişi..Yani bunlar baz alınarak yarışmalarımızı düzenliyorum..

Bana az daha izin veriniz lütfen..Hem yukarda saydığım sebepten dolayı hemde bebeğim çok hasta onunla ilgilenmek zorunda olduğum için..Bebeğimi iyileştirmeden kendimi bu faaliyete çok zor veririm ve verimli olamam:))

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler..

Yeni yarışmamız en kısa zamanda duyurusu yapılacaktır..

Sevgiler..

bebeğin için çok geçmiş olsun
o iyi olsunda yarışma hiç mühim değil

Haklısın canım hem isteklere paralel bir yarışma olması gerekirki, katılımda ona göre olsun...
Ayrıcada sağlık herşeyin başında gelir. Yarışma her zaman olur kısmetse, bebişine geçmiş olsun canım...

Merhaba öncelikle bebeğinize çok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşmasını dilerim.
Yarışma konusunda benim de bir önerim olacak resim yarışması her türden olabilir bilmem siz ne düşünürsünüz... Ama önce sağlık tekrardan geçmiş olsun....

Uzmancim bende iyice sabirsizlaniyordum ama bebeginin hastaligini ogrenince sabirsizlik yerini uzuntuye birakti..Umarim onemli birsey degildir.Allah kuzuna saglik versin biz bekleriz a.s.

4d ultrason anne karnındaki ultrason resmi ve doğduktan sonraki resmi konulu yarışma olsun..en çok anne karnında ve daha sonra benzeyen bebek 1. olsun..derim ....buda bir fikirdir..

bence el becerileri olabilir elimizden ne geliyosa ilginç tasarımlar veya benzetilen tasarımlar akla gelebilecek herşey :))

benimde bir onerim var.Hazir kis gunundeyken"kar sevinci"konulu gorsel bir yarisma yapabiliriz.karin icinde yer alan insan,hayvan ve doga temalarini ve yasanan sevinci fotograflastirabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…