Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

bersulecımcım en sısko kadın yarısmasından vazgectım:)))sen yapana kadarn zayıflarım cunku:)))bacumm yapsana bır siir yazma yarısması mesela en catlak sıırler baslıgında su bacında bır bırncılık alsınnnnnnn.............................

ay şekerim slogan,mani,söz diyoz,yazmasıda okumasıda kolay..matrak bişilerde olur,güzel olur
sen düşün bunu valla..

bence olmasın.yurtdışında yaşayanlarda var.onlar için biraz zor.gerci benim içinde zor.türkçemniz okadar mükemmel değil.kafamçokkarıştı:sm_confused:CADIARZU:1no2:

en güzel yaşpasta yarışması :icecream:
ya da en güzel yemek masası dizaynı olabilir :icecream:
aklım bugün hep yemekte rejime başladım da......

en güzel yaşpasta yarışması :icecream:
ya da en güzel yemek masası dizaynı olabilir :icecream:
aklım bugün hep yemekte rejime başladım da......

En güzel pasta yapım ve sunum yarışması oldu arkadaşım ama başlamadan bitti. Çünkü hiç katılım olmadı..:a015:

Bence Berşule biraz bekleyecek, yarışma için heveslenelim diye..CADIARZU

En güzel pasta yapım ve sunum yarışması oldu arkadaşım ama başlamadan bitti. Çünkü hiç katılım olmadı..:a015:

Bence Berşule biraz bekleyecek, yarışma için heveslenelim diye..CADIARZU

bilmiyordum canım.
evet sık sık olması yarışmaların cazibesini yitirmiş olmalı.
güzel bir tespit a.s

En mükemmel moderatör yarışması yap, bak insanlar nasıl oylamaya koşuyor :))

Peeeh hiç hazetmedim ben bu mod yarışmasını :dilcikar::1rolleyes:

salon yapıldığına göre ne bileyim mutfak yada çocuk odası olabilir? yatak odası olmasın, herkesin özeli gibi geliyor. (çok mu fesatça oldu):uhm:

salon yapıldığına göre ne bileyim mutfak yada çocuk odası olabilir? yatak odası olmasın, herkesin özeli gibi geliyor. (çok mu fesatça oldu):uhm:

Hah işte mutfak güzel bir fikir, bencede olabilir hatta çok güzel olur.:smiley-cool:

Yeni yarışma yolda arkadaşlar,az bekleyiniz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…