Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

...ama yazmaya üşeniyor katılımcılar..
Sadece yazmaya üşenseler neyse..
Hazır yazılmışı var.. Onu da okumaya üşeniyolar anacım :roflol:

Her defasında diyorum ki yok bi'daha yazı mazı eklemicem.. Yok alışkanlık yine ekliyorum.. yine ekliyorum.. zaten eklemediğim gün ölmüşüm demektir yerimseniben

daha önce önerildimi bilmiyorum ama en bakımlı ve güzel el yarışması olmasını isterdim , eğlenceli ve güzel olurdu....

..........................................................

sofa dizayn olabilir bersule abla zahmetsiz olur en güzel sofra yarismasi olsun
hem ben öyle kendimi cirkinlestiremem cünkü zaten cirkinim :)

bersule abla aslinda ben bugun pasta yapicaktim ama kocisi alisverise yollayamadim:)
iyikide yapmamisim yarisma iptal olmus bosu bosuna yiyip kilolari alicaktik iyimi:)

sofa dizayn olabilir bersule abla zahmetsiz olur en güzel sofra yarismasi olsun
hem ben öyle kendimi cirkinlestiremem cünkü zaten cirkinim :)

Yooo hiç de değil,ben fotonu biliyorum maşallah fıstık gibisin ayol:)

bersule abla aslinda ben bugun pasta yapicaktim ama kocisi alisverise yollayamadim:)
iyikide yapmamisim yarisma iptal olmus bosu bosuna yiyip kilolari alicaktik iyimi:)

Hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Geçti Bor'un pazarı derler ya ondan işte..Sizi beceriksizler sizi,size misafirliğe gelen yandı besırnaşık şey

Bakalım ne yapacaz sırada,düşünüyoruz,çok alternatif var ama işte bizim kk hatunlarını sıkmayacak,yormayacak,bunaltmayacak haaa bi de keyiflendirecek bişey lazum..Ehh buda benim ak alnımın kara yazısı,düşünmekten hindi oldum ben..

Hani deneme yazacaktık Şulem?:çok üzgünüm:
Konu da bu defa temel kelimeler olmasın,hani illa şu kelimeler geçsin deme,içimizden gelenleri yazalım..benneyaptımki

Hani deneme yazacaktık Şulem?:çok üzgünüm:
Konu da bu defa temel kelimeler olmasın,hani illa şu kelimeler geçsin deme,içimizden gelenleri yazalım..benneyaptımki

Heeee o zaman şiir yarışmasında ki şoku yaşayım demi:1no2: Sonra netten yazı aramaya başlarım artık,aynısı var mı yok mu diye..
Yok Lalişim yazı olursa şartlı kelimeler veririz..Çünkü diğer şekilde daha önceki yaşadığımız zorlukları yaşarız,onca emek boşa gider deluuuuuanlı:)))

Gördüğünüz üzere, kurunun yanında yaş da yanıyor.
Bakınız;şekil A:1ninca:
Şaka bir yana canım sen daha iyi bilirsin zaten:1hug:

berşu bu seferde gülelimmi
gülmeye ne dersiniz
en komik kk lı seçelim olurmuki
kızlar makyaçla erkek yada bir kılığa soksalar kendilerini CADIARZU
yarılırız her halde burda :roflol:
hep ciddi konular birazda gülelim ya :roflol:
geliştirin kızlar fikrimiiiiiiiiiiiiii a.sa.s

Hasbiş,püsküüt'ün dediği gibi mi diyorsun?
Önce ki halimiz yani gerçek halimiz sakıncalı olabiliyor bunu daha önce yazmıştım ama çirkinleşmiş halimiz olabilir..
Bilmem yapalım derseniz olur,yoksa sırada başka bi kategori var..İsterseniz,ondan önce bunu yapabiliriz:)

1* En güzel kıyafeti taşıma yarışması..Yani renk uyumu,kıyafetin bütünlüğü vs.vs.

2* En bakımlı el ve tırnak yarışması..

3* Evde ki materyallerle kendimizi çirkinleştirmek yada erkek kılığında ki fotoların yarışması..

4* Kompozisyonlu evcil hayvan yarışması..

5* Dekorasyonlardan mutfak dekorasyonu yarışması..

Buyurun karar verin,hangisini yapalım?

Dekorasyonlardan mutfak dekorasyonu................................

bende mutfak diyorum bakalım en çok hangi yarışma istenecek

öyleyse mutfak dekorasyon olsun derim ben

mutfak veya en güzel bakımlı el yarışması

3. şık diyorum en güzel kim çirkinleşecek.. komedi olur böylece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…