Yarın yeni iş günü heyecan yok sadece bıkkınlık var ne yapmalıyım bilmiyorum.

cilek.yagmuru iki sene boşta kalınca sanırım ondan evet dedim benim gibi başlayıp bir hafta on gün içinde çıkan çok kişi olmuştur bende pişmanım keşke tamam demeseydim

Bende 10 yılı doldurdum 11.yildayim memuriyette ne işler yaptim neler geldi geçti hiçte pisman olmadım
2.5 yıl 1 kez bile mesaide çıkmadım. Böyle şeyler olur her meslekte her kurumda olabilir gelir geçer bazı şeyler büyütülmez
Ve ben o günlerimi çok özlüyorum çok mutluydum hala bir şarkı bile hatırlatır.
Bu kadar kasmanizi gerektirecek hiç birsey yok bir kere daha olmamış bir olsun sorun oluşsun sonra çözüm ararsınız.

Hayırlı uğurlu olsun yeni işin.
Kendini doldurma, niyet okumacilik yapma.
Ennnn kötü birkaç ay çalışır, kredi kartı borçlarını vs öder öyle çıkarsin birkaç ay sonra.gelinlikle giren kefenle cikar mi dediler:) dene,olmadı ayrılırsin. En azından cebine biraz para girmiş olur. İki yıllık işsizlik uzun bir süre

yenGEnC niyet okumacilik değil de az çok üç yerde çalıştım daha önce kadının dedikleri de öyle olunca ister istemez öyle düşünüyorum şükür maddi açıdan bir sikintim kredi borcum yok

E şükür borcun yoksa sanki hiç çalışmıyor gibi düşün, yine eşinin parasını harca-bu aldığın bütün parayla döviz al:) en azından ayrıldıktan sonra tirtiklayacagin yeni paran olur. Ben de önceki isimden hiç mutlu değildim, ayrılmayı düşünüyordum. Bunu bildiğim için paramin coguyla altın dolar vs alırdım (o zaman 7 liraydı dolar) . Şimdi işsizim, kendi isteğimle bir süre çalışmama kararı aldim. altınlar duruyor, dolarlarla da minik minik bozdurup kendi geçimimi sağlıyorum. Arada (düşük bütçeli) seyehat ettim o paraya güvenip, hatta birkaç gün sonra yine ucacagim yine o paraya güvenip.. en azından issizligim güzel geçiyor. İyi ki biriktirmisim.
Bence sen de böyle yap, zaten ilk haftalar seni çok zorlamazlar. Alışmaya calis. Aldığın paradan cep harcligin cikar, kalanı döviz yap kenara koy,Baktın olmuyor,deneme süren bitince çıkarsın,en azından kenarda üçyüz beşyüz dolar paran olur,hiç yoktan iyidir

yenGEnC deneme süresinden bahsetmediler canım ama büyük ihtimalle iki üç hafta içinde onlar begenmezse çıkarır ya da ben beğenmem çıkarım ilk gün hemen sigortayı baslatirim dedi aynen cep harçlığım olur.
Zaten en kötü on güne belli olur baktım olmuyor çıkarım kadın net bir görev tanımı anlatamadığı için sanki herşeyin içinde ben varım misim gibi hissettim inşallah yarın kabus gibi gecmez

Bence böyle bir yerde çalışma çünkü görev tanımı çok saçma İngilizce bil ama çay da ver koli de itikle daha önce tamda bu tarz bir yerde çalıştım özgüvenimi yitirdim resmen ve hiç değer görmedim. Görev tanımın daha net olmalı bu tarz yerlerde olmuyor olmuyor olmuyor maalesef

Çalışmaya gönlü yok ki.

Evet onu sonradan fark ettim.. "Ah ne de oynamak istiyor canım ama yerim dar oynayamıyorum" diyen yeni gelin gibi davranırsa daha çok konu açar. Ya kendisini böyle kabul edip iş arama sürecinden vazgeçecek, ailesinin verdiği harçlığa tamah edecek, ya oturup ders çalışıp kpss falan kasacak, ya da korkularının üzerine gidecek..

Siz ne olarak atandınız?

Sekreterler ara elemandir zaten, ihtiyac duyuldugunda yapmaniz olasi olan islerden bahsetmis kadin. Sadece oturup telefonlara bakmak isteseydiniz santral gorevlisi gibi ilanlara basvurabilirdiniz.

Ayrica 2 sene ara cok uzun bir sure, siz bu surede kendinizi gelistirmek icin ne yaptiniz? Bu surec onunuze eksi puan olarak gelmediyse sanslisiniz gercekten. Is, iste bulunur. Girersiniz, baktiniz memnun degilsiniz, calisirken is aramaya devam edersiniz.

Gerci ben sizden evlenirken calismak istemiyorum, cocuklarimi kendim buyutmek istiyorum diye sart kosacak ve bir daha ise donmeyecek bir kadin vibe'i aliyorum.

öğretmen öğretmendir değil mi
ders anlatır çıkar
sor bakalım öğretmenlere kaç bin çeşit işle uğraşıyolar
her meslekte de vardır yukarda çilek de yazmış

sekreterlikte ekstra ne kadar iş olabilir ki
yani telefona bak geleni karşıla lazım olunca çay kahve getir
başka ne atraksiyonu var
sizin konuları okuyunca ben cernde atom falan çarpıştıracaksınız sanıyorum
bir firmaya günde kaç kişi gelir de kaç çay içer anlamadım ki
of neyse

Bu negatif düsünceyle zaten calisamazsiniz kendinize güvenin biraz, calismayada hic gönlünüz yok.

bu kadar abartmaya gerek yok, gir bir süre çalış, sana göre değilse başka iş bakarsın.

Bende size katılıyorum. Bencede bi deneyin denemeden olmaz, belkide hiç düşündüğünüz gibi olmıycak çok memnun kalıcaksınız bilemesiniz ki

valla bir taahhüt firmasında hem tekliflendirme hem satın alma hem projelendirmeye ben bakıyorum yeri geldi 1 kamyon mal indirdim yeri geldi misafire çay verdim yeri geldi bulaşık yıkadım yeri geldi ofise paspas çektim bunların hiç biri benim görevim değil di ama iyi niyet diye bir çizgi var sabah mesaim 8,30 da başlar ben 9,45 de anca gelirim ne geliş saatime laf ederler cumartesileri gitmem paramı kesmezler hergün her saat yapmayacağınız işler incileri dökmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…