• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın Umreden Gelecek Olan Eşimin Akrabaları Ve Mecbur Ziyaretler Baskılar

Acile gttik iki gunn oldu.. o kadar işlerini sıkı tutuyorlar ki annlamak için şöyle bir hastaneye kalabalık yerlere gidin de görün.. suç baİ kesimlerde yaşlılara laf anlatmak.o kadar zor kij... Hele bazı insanlara kendi doğrularını kırıp .. kurallara uymalarıni söylediğimiz de bile bir dünya laf isitoyoruz.. çok güzel önlemler alınmış ama.tabii bu umreden dönenler için başka yaptırinlar olmalim. Bir yerde misafir edilip uzun bir süre kontrol altında tutulmalılar.. umarım öyle yapılır..

Konya ve Ankara 'da karantinaya alindı umre den gelenler
Sizinkiler de bunların içinde mi ?

Evet ben de bunu merak ettim.
umre den dönenler karantina altına alındılar, öğrenci yurtlarına yerleştirildiler. Sizinkilerin de onların arasında olması lazım değil mi?
Ayrıca umre den dönen bir vatandaşta covid-19 tespit edildiği dün sağlık bakanlığı tarafından açıklandı.
Bügün de 62 yaşında, umre den dönmüş olan bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Grip belirtileri dışında başka bir rahatsızlığı olmadığını söylemiş kızı, sağlık bakanlığı incelemeye almış.

Akrabalarınızın neye inandığı önemli değil, sadece sizin ve ailenizin değil toplumun sağlığını da riske atıyorlar.
İhbar edilemiyor mu acaba?

umre den dönenler karantina altına alındılar, öğrenci yurtlarına yerleştirildiler. Sizinkilerin de onların arasında olması lazım değil mi?
Ayrıca umre den dönen bir vatandaşta covid-19 tespit edildiği dün sağlık bakanlığı tarafından açıklandı.
Bügün de 62 yaşında, umre den dönmüş olan bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Grip belirtileri dışında başka bir rahatsızlığı olmadığını söylemiş kızı, sağlık bakanlığı incelemeye almış.

Akrabalarınızın neye inandığı önemli değil, sadece sizin ve ailenizin değil toplumun sağlığını da riske atıyorlar.
Hepsi gelmedi galiba umre den yani kafile kafile geliyorlar

Karantinaya alinmislar için rahat

Birkaç kişide tesbit edildi diye duydum.ama.digruluk payını bilmiyorum biri oldu diyorlar dogruysa

karantinaya alınıyorlar artık, çok şükür kurtuldunuz.. inşallah devletin bu ciddi tutumu biraz olsun onların da akıllarını başlarına getirir.

Ben olsam alır çocuğumu annemin yanına giderdim 15 gün; onlar ne hali varsa görsünler.

Son dakika haberlerden sonra kısaca anlatacak olursam başlıktan da anlayacağınız gbi eşimin bir kaç akrabası birinci derece yakın .. Umreden dönüyorlar .. bunlara gidip gelecek 14 gün kuralina asla uymayacak kaynanamlar bana da sonrasında ziyarete gelecekler ufacık çocuğum var ben gitmeyin diyemem cnku onlara küfür gibi geliyor zir cahil ler konuyu eşime açtım.. dünyanın lafını işittim.. onlara göre böyle bir şey yok .. çevresi bu şekilde düşünüyor.. her yerde mikrop var elini sabunla gecmez mantığı dalar .. olsa bile senin rahatsızlığın yok etkilenmezsin diyorlar..
Kara cahiller kara düzen her şeyleri ben nasıl mücadele edecem bilmiyorum...defalarca anlatmaya çalıştım. .. hiç bir şeyin cddiyetinde değiller ... İki gün sonra bana ne getirdin yüzük tesbih hediye alma bahanesiyle herkes ziyaret edecek .. bana da uçları değiyor.. bana da gelecekler çocuğuma da dokunacaklar
Tamam ben gtmiycem asla ama
Ben yerinizde olsam Alo corona (yani 184) ü arar isimsiz ihbar verirdim en azından 14 gün kuralı icin karantinaya alınırlar . Sırf böyle insanlar yüzünden yayılıyor zaten

Ben yerinizde olsam Alo corona (yani 184) ü arar isimsiz ihbar verirdim en azından 14 gün kuralı icin karantinaya alınırlar . Sırf böyle insanlar yüzünden yayılıyor zaten
Alinmislar karantinaya canım baya oldu bunu acali ama öyle yapardım her halde şikayet ederdim yani .. insanları duusnmuyorlar

Alinmislar karantinaya canım baya oldu bunu acali ama öyle yapardım her halde şikayet ederdim yani .. insanları duusnmuyorlar
Ayy çok şükür ya siz bence kaynananizada dikkat edin çok temas etmeyin çocuğunuzu da çok yanına çıkarmayın çok dikkat etmiyor oda sanki böyle dediğine göre . Gelince direk kolonya verin şakaya vurarak . Vallahi bu bilinç yüzünden binlerc kayıp verebiliriz Allah muhafaza

Back
X