yarın sözüm var :)))

suuu1903

http://www.ticker.7910.or
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
43
0
16
İstanbul
daha önce bunalımdayım diye dert yanmıştım ve 7 yıllık ilişkim var dıya 3 ay sonra ya geliriz demişti sonra baya konuştuk ve yarın sözüm var olay lar okadar hızlı geliştiki birden biz hazırız akşama size geleceğiz diye inanamadım tabi zaman ilerleyince telaş sardı ve bir baktım ki anesini babasını almış kapımın önünde hemen söz yapalım dediler ve yarın o gün birazdan söz alışverişine çıkacam ve inanılmaz derecede mutluyum allah herkesin gönlüne göre versin demekki zamannı gelince oluyormuş :)))oley yaşın

daha önce bunalımdayım diye dert yanmıştım ve 7 yıllık ilişkim var dıya 3 ay sonra ya geliriz demişti sonra baya konuştuk ve yarın sözüm var olay lar okadar hızlı geliştiki birden biz hazırız akşama size geleceğiz diye inanamadım tabi zaman ilerleyince telaş sardı ve bir baktım ki anesini babasını almış kapımın önünde hemen söz yapalım dediler ve yarın o gün birazdan söz alışverişine çıkacam ve inanılmaz derecede mutluyum allah herkesin gönlüne göre versin demekki zamannı gelince oluyormuş :)))oley yaşın

Tebrikler, mutluluklar:))

teşekürler halen inanamıyorum ya hadi hayırlısı kaynanamın azıcık nazıda olsa herşey istediğim gibiydi :)) darısı tüm bekarların başına

tebrik ederim =) ömür boyu mutlu olursunuz inşallah =) darısı başımıza gerçi daha çok var ama =P

bayadır nete işler şükür çok iyi isteme söz iş hayatı derken of
nasıl zaman geçti bilmiyorum ama o kadar güzl ki herşey ben duruma bakılırsa 2013 bahar gelni olcak ev hazırlıkları şimdiden başladı tadilat falan tabi eşyaya zaman var diye düşünüyorum :)

Back