Aaaa canım sen dün yazmışsın bunları , ben neden bugün yazmışsın gibi okudum ki
doktorlar tabii ki çok daha iyi bilir ama 275 cc göğüs dokusu olmyan biri için benim kıstaslarıma göre küçük.Yani bilmiyrum gerçi omuzların nasıl mesel dar mı geniş mi vs ama , benim omuzlarım geniş mesel sırtım da geniş (zayıfım o ayrı) hiç dokum olmadığı için 325 cc benim nzarıma göre küçük geldi.Hani özellikle dolgun göğüs istediğin için böyle söylüyorum.Bak
M
macellan
var o hep doğal olsun diye ağladı benim gösterdiğim göğüslere kocamanlar dedi hatta ameliyttan sonra göğüslerim büyük oldu diye bir sürü endişe etti (ki ona 300 cc takıldı) ama şu an büyüklüğünden memnun.Ki onun ölçütü biraz küçüktü anlatmk istediğim o.Şimdi büyük isteyip büyük sevip (büyük derken aşırı kocmanlardan bahsetmiyoruz tabii
) 300 civarı konulunca genelde hayal kırıklığı oluyor..Peki ameliyat ücreti ne kdaarmış İlkay Beyin?
Benim annem de mütemadiyen korkar bir göğsüm daha sert gibi dokunsana diyorum hayatta dokunmuyor
Realself diye bir site var öncesini sonrsını görebiliyorsun ordn 275 cc olanlara baksana bir
Vücut ölçüleri bana benzeyen birine (boy kilo olarak ,göğüs kafesini bilmiyorum tabii) 400 cc takılmış onun da biraz dokusu varmış o kadar hoş durmuş ki.Doktorlar sanırım daha büyük ccleri kapsül riski olduğu için kullanmak istemiyorlar.Hoş,bütün protez taktıranlarda var risk.Kas altı olmsı,küçük ccler takılması kapsül oluşumuna önlem olabilir ama yine de kesin değil.Ben sol göğsümde kapsül oluştuğunu düşünüyorum mesela. Ama doktorum bunları konuşmak için erken diyor vardır bir bildiği gözlemlemekte yarar var..
Babana ne demeli hiç bilmiyorum...Bir yere yatıya filan gittik deseniz annenle anlaşsanız oolur mu acaba?Sonra da belim sırtım tutulmuş dersin hiçbir şey anlaşılmaz
Şu an bence en güzel safhadasın inşllh herşey gönlünce olur