yarın oğlumu kucağıma alacağım

Gkcn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
1.720
14
yarın sabah doğuma gidiyorum.Allah izin verirse oğlumla buluşacağım ,dua edin arkadaşlar!

Allahım kolay dogumlar nasip etsin gökçenciimm.. İnşallah herşey yolunda gider ve agrısız bir şekilde atlatırsın canım dualarımız ellbetteki seninle

Allah sen ve senin gibi arkadaşlarımızın yardımcısı olsun...
hayırlı doğumlar sağlıcakla kurtulursunuz inşallah...

allah yardımcın olsun sağlıklı hayırlı bi yavrun olması dileğiyle canım

hayırlı doğumlar canım meleğinle birlikte geri dönüşünü bekliyoruz...

allah seni tez zamanda kurtrıp bebğini saglıkla sıhhatle kucagına almak nasip etsin

Hayırlı doğumlar canım .Allahın izniyle herşey yolunda gidicek inşallah ,bebeğinle beraber allaha emanetsin canım .ALLAHA emanet ol,sağlıcakla oğluşunu kucağına alırsın inşallah.dualarımız seninle a.s.

Allah kolaylık versn..hayırlı dogumlar..haberlerini bekliyoruzzzz....

allah yardımcın olsun canım.sağlıkla kucağına alman dileğiyle dualarımız seninle.döner dömez doğum hikayelerini bekliyoruz

Allah yardımcınız olsun, sağlıkla al kucağına inşallah darısı başımıza canım

Allah yardımcın olsun canım bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

cnm bende sen gibi sabah doğuma gidiyorum.....duaarım sneinle sende benim için dua et olurmu...

Allah yardımcın olsun canım dualarım senınle ınsallah hemen toparlanır kalkarsın ayaga benımde sezeryan tarıhım 6 hazıran

ALLAH yardımcın olsun canım ALLAH hayırlısıyla bebeğine kucağına almayı nasip eder inşallahhh:nazar:

BİR KADININ YAŞAYABİLİECEĞİ EN KUTSAL DUYGUYU TADARKEN CENNETİN KOKUSUNU İÇİNE ÇEKMEN KOLAY BİR DOĞUM YAPMAM DİLEĞİMLE.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.:nazar:

Bir Kadinin Yaşayabilieceği En Kutsal Duyguyu Tadarken Cennetin Kokusunu Içine çekmen Kolay Bir Doğum Yapmam Dileğimle.allah Yardimcin Olsun.

Size ve diğer tüm haziran annelerine hayırlı doğumlar diliyorum...

sıra bize mi geldi ne.....fisfisfisfisfisfisfisfisfis

Hayırlı doğumlar canım,Allah sağlıkla oğluşunu kucağına versin inşallahhh,dualarımız sizinle..

X