- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Canım benim kv gülerek laf sokuyor. Hani laf soktuğunu bile anlamazsın. Dedigin gibi diyecegim. Ya da gülerek laf mı sokuyorsun derimcanım benim o cevabı verirken dik duruşla ve özgüvenle vermelisin. Israr ettiklerinde “lütfen ısrar etmeyin” diye ses tonunu kalınlaştırmalısın ki çekinmeliler. Israr etmeleri de laf sokmalarıda bizde ki yüzden kaynaklı. Çok huzur bozarlarsa “aa ama bak olmuyor böyle siz bu şekilde davranırsanız nasıl aile olacağız hoşlanmıyorum” diyebilmelisiniz. Sınır uxak kalarak çizilmez.
Koltuk, tencere, halı, eski kıyafet?Yahu canavar.degillerdir sonuçta 1 2 saat oturup el öpersiniz kalkarsınız bir gönlü hoş edin bu düşmanlık neden ki . Benim de oğlum var karısı böyle düşünse coook üzülürüm sanırımDavlumbazıniz yoksa ondan demişlerdir kafaya herşeyi takmayın
Aynen öyle anneleri hep doğruyu söyler. Ama siz bişey demeyin gerek yok. Bı saat yeter zaten gitmedin diyemez en azından.Zaten eşime göre annesi ne derse iyi niyetten söylüyor.Yarın gidip 1 saat oturup kalkacağım
Almazsınız olur biter ihtiyacimiz yok dersiniz herşeye eyvallah diyemeyiz ama bayram seyranda da bir el öpmek gönüle girmek şart benceKoltuk, tencere, halı, eski kıyafet?
Ne diyor mesela örnek ver ? Gülerek laf soksun sende gülerek laf sok. Nasıl iğneliyorsa sende iğnele. İhtiyacımız olursa biz alırız de. Israr ederse söylediğim anlaşılmıyor herhalde diye tersle. Uzak kalarak çözülmüyor ki.Canım benim kv gülerek laf sokuyor. Hani laf soktuğunu bile anlamazsın. Dedigin gibi diyecegim. Ya da gülerek laf mı sokuyorsun derim
çok kötü ve eski ürünler değilse iyi bence masraftan kurtuluyorsunuz ona yapacağınız masrafla başka bi işinizi halledersinizAma hep bunu yapıyorlar. Eski koltuk, tencere. Dondurucu almaya niyetlendik bir ara. Kv eşime siz almayın ben yeni alcam. Bunu size veririm dedi.
Haklısınız. Eskisi gibi şen şakrakta olmayacağım. Herhangi birine oturmaya gitmiş gibi olacagım.Aynen öyle anneleri hep doğruyu söyler. Ama siz bişey demeyin gerek yok. Bı saat yeter zaten gitmedin diyemez en azından.
Normalde kv lerin gelinim yeni kullansın demesi gerekmiyor mu? İnsan teklif ederken utanır, sıkılır bence. Bende sizin gibi davlumbaz galan istemiyorum ben diyeceğimKayınpederinizle araniz iyi ise onun hatrına ve esiniz hatrina gidebilirsiniz.Kayinvalidelerde eskiyi kakalama huyu vardir benimki bizim dügün alisverisinde bizim mobilyalarla beraber afili bir sehpa alip eski kalebodurlu fi tarihinden kalma sehpasıni bana kakalamısti mesela bir süre durdu evde sonra kavga kıyamet cıkarttırdım evdengecen iftara geldiler bana benim avizeler ev sahibinin eski biraz sürekli kesiliyor kv avizelerini degistirmis benim eski avizeleri sana vereyim X e söyledim(eşim) gerek yok dedi ama sen ne dersin diye bir soru yöneltti eskiyen her seyini bana kakalamaya firsat kolluyorsun istemem ben avize falan dedim kaldi öyle
En son hatırladığım kadarıyla. Pazar günü kpye yemek yedirmemiş. Sebebide bizim gitmemizi beklemiş. Ki aylardır pazar günü kvlere gitmiyoruz. Kp dediki bana geleceksin diye yemek yedirmedi.Kv gelmez onlar buraya falan bişeyler dedi. Hep bu tarz şeyler söylüyor.Ne diyor mesela örnek ver ? Gülerek laf soksun sende gülerek laf sok. Nasıl iğneliyorsa sende iğnele. İhtiyacımız olursa biz alırız de. Israr ederse söylediğim anlaşılmıyor herhalde diye tersle. Uzak kalarak çözülmüyor ki.
Davlumbaza galan ihtiyacımız yokki. Zaten ihtiyacımız olanı taksitle alıyoruz.Onlar o eskiyi yıllarca saklar. Saklama huyları var. Çatıdaki odaları eski eşya kaynıyor. Orası açılsın diye vermek istiyor.çok kötü ve eski ürünler değilse iyi bence masraftan kurtuluyorsunuz ona yapacağınız masrafla başka bi işinizi halledersiniz
Kaynana evine yeni eşya aldı diye size de yenisini almak zorunda değil.Dugununuzu yaptıysa sorun değil yani.Almak istemezseniz kibarca söyleyin.9 aydır kvlere gitmiyorum.Aynu şehirdeyiz.Yarın gideceğiz.Aramız limoni.Kardeşiyle en son tartıştık.Sizce nasıl davranayım? Eşim annesigile gidince 8 saat falan orada kalır.Bende eşimin gene öyle yapmasından tedirgindim açıkcası.Eşimi arayıp iş çıkışı annenlere git, yarın birlikte gideriz dedim. Sebebini söyledim. Eşim, niye akşama kadar oturayım, iş yeri arabasıyla gidecegim, gidecegim başka yerler var, 45 dk 1 saat otururuz dedi. Ayıp yaptıgın, adamla kaç aydır seni soruyor dedi.Son olarakta kvler ankastre set almış.Davlumbazlarını bize vereceklermiş. Ben kesinlikle istemiyorum. Kvler yeni eşya alınca eskiyi bize göndermek istiyor.Bu normal mi? İnsan evladına niye eskisini gönderir.
Ben 9 aydır gitmiyorum. Dogru mu yapıyorum bilmiyorum. Ama çok gidince kv yüzünden eşimle hep kavga ediyoruz 3 4aydır telefonla konuşmuyorum. Sizce 4 ayda bir falan 1 2 saatliğine gitsem mi ne yapsam?
Ben ondan yeni eşya istemiyorum. Ama eskiyi de istemiyorum. Emrivaki yapıp göndermesin istiyorum.Kaynana evine yeni eşya aldı diye size de yenisini almak zorunda değil.Dugununuzu yaptıysa sorun değil yani.Almak istemezseniz kibarca söyleyin.
Küs gibi degiliz ama küsüzde.Görüsmediginiz insanlarin evlerine gitmeniz bastan sacma. Madem barisma gibi bir niyetiniz yok gitmeyin
Küs gibi degiliz ama küsüzde.
Siz ne dediniz ? Pazar geliriz dediğimizi hatırlamıyorum anne diceksiniz. Söz verilmiş bi yemek mi vardı ki anne diye iğneliceksiniz. Adamı neden aç bıraktın gelicek demedik ki diyip gülüceksiniz ki bidaha yapamayacak. Gelmez buraya dediğince geliyoruz anne aşkoşsun o ne demek şimdi diceksiniz.En son hatırladığım kadarıyla. Pazar günü kpye yemek yedirmemiş. Sebebide bizim gitmemizi beklemiş. Ki aylardır pazar günü kvlere gitmiyoruz. Kp dediki bana geleceksin diye yemek yedirmedi.Kv gelmez onlar buraya falan bişeyler dedi. Hep bu tarz şeyler söylüyor.
Arada eş hatrı için telefonda konuşuyorum. Onlar sürekli beni soruyormuş. Onların bana birşey dediği yokmuş. Ben sırf gelmedi demesin diye gideceğim. Keşke tatile gitme imkanımız olsaydı. Eşim 45 dk oturacağız, idare et modundaInsan ya küs yada degil. 9 aydir evine gitmeyip kac aydirda aramiyorsaniz ve her gittikten sonra kavga cikiyorsa gitmenin anlami yok bana göre. Kimse bayrami bahane etmesin. Böyle pas8f agresif bayramlarin zaten tadi olmuyor
Ben bişey demedim. Hep pazar gelirsiniz, dogum gününde pasta alırsınız diye bekledim falan gibi şeyler söylüyor.Dediklerinizi deseydim keşke. O an insana kal geliyor bazenSiz ne dediniz ? Pazar geliriz dediğimizi hatırlamıyorum anne diceksiniz. Söz verilmiş bi yemek mi vardı ki anne diye iğneliceksiniz. Adamı neden aç bıraktın gelicek demedik ki diyip gülüceksiniz ki bidaha yapamayacak. Gelmez buraya dediğince geliyoruz anne aşkoşsun o ne demek şimdi diceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?