Yarın nasıl davranmam gerek?

Canım benim kv gülerek laf sokuyor. Hani laf soktuğunu bile anlamazsın. Dedigin gibi diyecegim. Ya da gülerek laf mı sokuyorsun derim

Kayınpederinizle araniz iyi ise onun hatrına ve esiniz hatrina gidebilirsiniz.Kayinvalidelerde eskiyi kakalama huyu vardir benimki bizim dügün alisverisinde bizim mobilyalarla beraber afili bir sehpa alip eski kalebodurlu fi tarihinden kalma sehpasıni bana kakalamısti mesela bir süre durdu evde sonra kavga kıyamet cıkarttırdım evden gecen iftara geldiler bana benim avizeler ev sahibinin eski biraz sürekli kesiliyor kv avizelerini degistirmis benim eski avizeleri sana vereyim X e söyledim(eşim) gerek yok dedi ama sen ne dersin diye bir soru yöneltti eskiyen her seyini bana kakalamaya firsat kolluyorsun istemem ben avize falan dedim kaldi öyle

Canım benim kv gülerek laf sokuyor. Hani laf soktuğunu bile anlamazsın. Dedigin gibi diyecegim. Ya da gülerek laf mı sokuyorsun derim
Ne diyor mesela örnek ver ? Gülerek laf soksun sende gülerek laf sok. Nasıl iğneliyorsa sende iğnele. İhtiyacımız olursa biz alırız de. Israr ederse söylediğim anlaşılmıyor herhalde diye tersle. Uzak kalarak çözülmüyor ki.

Normalde kv lerin gelinim yeni kullansın demesi gerekmiyor mu? İnsan teklif ederken utanır, sıkılır bence. Bende sizin gibi davlumbaz galan istemiyorum ben diyeceğim

En son hatırladığım kadarıyla. Pazar günü kpye yemek yedirmemiş. Sebebide bizim gitmemizi beklemiş. Ki aylardır pazar günü kvlere gitmiyoruz. Kp dediki bana geleceksin diye yemek yedirmedi.Kv gelmez onlar buraya falan bişeyler dedi. Hep bu tarz şeyler söylüyor.

çok kötü ve eski ürünler değilse iyi bence masraftan kurtuluyorsunuz ona yapacağınız masrafla başka bi işinizi halledersiniz
Davlumbaza galan ihtiyacımız yokki. Zaten ihtiyacımız olanı taksitle alıyoruz.Onlar o eskiyi yıllarca saklar. Saklama huyları var. Çatıdaki odaları eski eşya kaynıyor. Orası açılsın diye vermek istiyor.

Kaynana evine yeni eşya aldı diye size de yenisini almak zorunda değil.Dugununuzu yaptıysa sorun değil yani.Almak istemezseniz kibarca söyleyin.

Küs gibi degiliz ama küsüzde.

Insan ya küs yada degil. 9 aydir evine gitmeyip kac aydirda aramiyorsaniz ve her gittikten sonra kavga cikiyorsa gitmenin anlami yok bana göre. Kimse bayrami bahane etmesin. Böyle pas8f agresif bayramlarin zaten tadi olmuyor

Siz ne dediniz ? Pazar geliriz dediğimizi hatırlamıyorum anne diceksiniz. Söz verilmiş bi yemek mi vardı ki anne diye iğneliceksiniz. Adamı neden aç bıraktın gelicek demedik ki diyip gülüceksiniz ki bidaha yapamayacak. Gelmez buraya dediğince geliyoruz anne aşkoşsun o ne demek şimdi diceksiniz.

Insan ya küs yada degil. 9 aydir evine gitmeyip kac aydirda aramiyorsaniz ve her gittikten sonra kavga cikiyorsa gitmenin anlami yok bana göre. Kimse bayrami bahane etmesin. Böyle pas8f agresif bayramlarin zaten tadi olmuyor
Arada eş hatrı için telefonda konuşuyorum. Onlar sürekli beni soruyormuş. Onların bana birşey dediği yokmuş. Ben sırf gelmedi demesin diye gideceğim. Keşke tatile gitme imkanımız olsaydı. Eşim 45 dk oturacağız, idare et modunda

Ben bişey demedim. Hep pazar gelirsiniz, dogum gününde pasta alırsınız diye bekledim falan gibi şeyler söylüyor.Dediklerinizi deseydim keşke. O an insana kal geliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…