Yarın nasıl davranmam gerek?

Çok haklısınız.Sosu örnek için söylemiş sözde.Kurdugu cümle şu. Ben seni kızım gibi seviyorum, sana sos, yemek falan gönderiyorum. Bu söylenir mi? Daha önce durduk yere ben kışın size şunu şunu yaptım dedi.Eşime göre örnek için söylüyor. Kötü niyeti yok eşime göre

Evette beni aglatan yere neden gideyim? Laf sokulan, gönlümün kırıldığı yere neden gideyim.Bu da var. Ne kadar gitsem mi diye kararsız kalsamda gitmemek sanırım daha iyi gibi geliyor. Mantığım gitme diyor.
O zaman gitme.

Eski eşyalarını da alma bence.

Ne gerek var?

Zaten yeni evlisin,senin eşyaların yenidir.

Gitmesem, bak gelin gelmedi diye cephe alacaklar biliyorum. Eşim tamam gelme diyor. Ama diyorki, adamlar kaç aydır seni soruyor. Yaptığın ayıp diyor.
Ben aşırı mesafeli olmayı, yapmacık gülmeyi düşünüyorum. Ha kv laf sokarsa bir 9 ay daha aramam gitmem. Bu da sebebim olur.

Şimdi bu cümle her ikisi de olabilir ama. Belki kadın iletişim özürlü kalkmak anlamında söylememişte olabilir. Ben, verdiğim sosları lüpür lüpür götürürken böyle demiyordun minvalinde birşey sandım

Benim annem de eskilerini hep bize verir. Kendi sıkılıyor aynı eşyaları kullanmaktan. Bi yeri sararsa hafif kırılsa yenisini istiyor. Ama atmaya da kıyamıyor. Benim başıma atıyor. Ben kullanıyorum işime geliyor da eşim de hep söyleniyor buna

O zaman gitme.

Eski eşyalarını da alma bence.

Ne gerek var?

Zaten yeni evlisin,senin eşyaların yenidir.
Yeni zaten, eksik şeyleri az az alıyoruz.Benim mutfagımda davlumbaz yok. Zaten mutfak dolabı aşagı da. Oraya sıgmaz.Ben kabul etmiyorum ama inan öyle ısrar ediyorlarki.

Evleneli 3 yıl olacak.1 senedir o kadar mutluyumki.Eşimde karışmıyor.İstersen bayramda da gelme dedi.Ama içten içe gitmemi istiyor. Yarın eşimin hatırı için gideceğim.
Eşinizin hatrından ziyade sizin ne istediğiniz önemli. Eşiniz için bile istemediğiniz hiç bir şeyi yapmak zorundasınız değilsiniz.

Şu da var. İnsanlara yaptıkları karşısında tavır göstermezsek, iyice azıtmazlar mı?
O yüzden tavır göstermelisiniz. Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz onu yapın. Gider 1 saat oturur kaynınızla muhabbet etmez bayramlaşır tatlınızı yer kalkarsınız. Kayınvalideniz laf sokar laf söylerse cevabını verirseniz devam etmeyecektir. Biz sustuğumuz için yapıyorlar.

Kayınvalideye gidin bayramlasin. Ters birşey söylenirse ki sanmıyorum duymazlıktan gelip cevap vermeyin ki eşiniz size yüklenecek bişey bulamasin.

Ben eşimin babaannesi alzheimerdi altlı üstlü oturuyorlardi 20 gün kaldım onunla her gün beni kontrol ettiler eve verdiğim yemek siparisi iviri ziviri kimle konuştum naptim eve kim geldi gitti ne yedik ne yedik ne içtik .. ki ben nisanliyken aile apartmanı olur demiştim cehalet işte sonra büyüklerim yol gösterdi Allah kurtardı..Ben kesin delirirdim bir de yaptiklarini normal bulmaları yok mu delirmelik

Daha önce birkez cevap verdim. Yok aynı. Dedigin gibi üslubunce cevap veririm.

takmamak gerekiyor ben orda degilmişim gibi davraniyorum yok gibi..
bölece iyi oluyor. düşünmemeye çalışıyorum..
ben baştan kabul ettiğimi köpek gibi pişmanim zaten pişmanlik işe yaramiyo.

Daha önce birkez cevap verdim. Yok aynı. Dedigin gibi üslubunce cevap veririm.
canım benim o cevabı verirken dik duruşla ve özgüvenle vermelisin. Israr ettiklerinde “lütfen ısrar etmeyin” diye ses tonunu kalınlaştırmalısın ki çekinmeliler. Israr etmeleri de laf sokmalarıda bizde ki yüzden kaynaklı. Çok huzur bozarlarsa “aa ama bak olmuyor böyle siz bu şekilde davranırsanız nasıl aile olacağız hoşlanmıyorum” diyebilmelisiniz. Sınır uxak kalarak çizilmez.

Yahu canavar.degillerdir sonuçta 1 2 saat oturup el öpersiniz kalkarsınız bir gönlü hoş edin bu düşmanlık neden ki . Benim de oğlum var karısı böyle düşünse coook üzülürüm sanırım Davlumbazıniz yoksa ondan demişlerdir kafaya herşeyi takmayın

Eşyanın yenisi eskisi olmaz o ayrı konu ama görüşmek istemezseniz gitme zorunluluğunuz yok bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…