- 10 Ocak 2022
- 2.985
- 5.920
- 88
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Diğer olay konusunda yorum yapmayacağım ama davlumbaz olayıyla ilgili yanlış düşünüyorsunuz. Eğer onun eski davlumbazı sizin şu anki davlumbazınizdan iyiyse tabii ki vermeli. Bunu insan evladına eskiyi mi verir diye düşünmeyin. Bunu Türkiye'de çoğu aile yapıyor. Bu şekilde yapmaları iyi bir şey. Size vermeyi düşünmeseler ayıp etmiş olurlardı.9 aydır kvlere gitmiyorum.Aynu şehirdeyiz.Yarın gideceğiz.Aramız limoni.Kardeşiyle en son tartıştık.Sizce nasıl davranayım? Eşim annesigile gidince 8 saat falan orada kalır.Bende eşimin gene öyle yapmasından tedirgindim açıkcası.Eşimi arayıp iş çıkışı annenlere git, yarın birlikte gideriz dedim. Sebebini söyledim. Eşim, niye akşama kadar oturayım, iş yeri arabasıyla gidecegim, gidecegim başka yerler var, 45 dk 1 saat otururuz dedi. Ayıp yaptıgın, adamla kaç aydır seni soruyor dedi.Son olarakta kvler ankastre set almış.Davlumbazlarını bize vereceklermiş. Ben kesinlikle istemiyorum. Kvler yeni eşya alınca eskiyi bize göndermek istiyor.Bu normal mi? İnsan evladına niye eskisini gönderir.
Ben 9 aydır gitmiyorum. Dogru mu yapıyorum bilmiyorum. Ama çok gidince kv yüzünden eşimle hep kavga ediyoruz 3 4aydır telefonla konuşmuyorum. Sizce 4 ayda bir falan 1 2 saatliğine gitsem mi ne yapsam?
9 aydır kvlere gitmiyorum.Aynu şehirdeyiz.Yarın gideceğiz.Aramız limoni.Kardeşiyle en son tartıştık.Sizce nasıl davranayım? Eşim annesigile gidince 8 saat falan orada kalır.Bende eşimin gene öyle yapmasından tedirgindim açıkcası.Eşimi arayıp iş çıkışı annenlere git, yarın birlikte gideriz dedim. Sebebini söyledim. Eşim, niye akşama kadar oturayım, iş yeri arabasıyla gidecegim, gidecegim başka yerler var, 45 dk 1 saat otururuz dedi. Ayıp yaptıgın, adamla kaç aydır seni soruyor dedi.Son olarakta kvler ankastre set almış.Davlumbazlarını bize vereceklermiş. Ben kesinlikle istemiyorum. Kvler yeni eşya alınca eskiyi bize göndermek istiyor.Bu normal mi? İnsan evladına niye eskisini gönderir.
Ben 9 aydır gitmiyorum. Dogru mu yapıyorum bilmiyorum. Ama çok gidince kv yüzünden eşimle hep kavga ediyoruz 3 4aydır telefonla konuşmuyorum. Sizce 4 ayda bir falan 1 2 saatliğine gitsem mi ne yapsam?
Bakın demediğiniz için devam ediyor. Ben biliyorum çünkü sesiniz çıksa yapamaz. Israrla söyler laf sokar iğneler. Enerjiniz düştükçe düşer çekilir baş edemezsiniz. Sesiniz çıksın biraz korku salın etrafBen bişey demedim. Hep pazar gelirsiniz, dogum gününde pasta alırsınız diye bekledim falan gibi şeyler söylüyor.Dediklerinizi deseydim keşke. O an insana kal geliyor bazen
Ben kvnin bu tavırları devam ettiği sürece düzeleceğini sanmıyorum.Satılmadı.Araba satilmadi mi? Satilsa araniz duzelir bence. E elifnurbeyza gelecegini gordum sanki.
Bence kısa bir bayram ziyareti yap , konulara girme , tabi gitmeden önce eşinle herşeyi konuş ki orda sorun çıkmasın ..9 aydır kvlere gitmiyorum.Aynu şehirdeyiz.Yarın gideceğiz.Aramız limoni.Kardeşiyle en son tartıştık.Sizce nasıl davranayım? Eşim annesigile gidince 8 saat falan orada kalır.Bende eşimin gene öyle yapmasından tedirgindim açıkcası.Eşimi arayıp iş çıkışı annenlere git, yarın birlikte gideriz dedim. Sebebini söyledim. Eşim, niye akşama kadar oturayım, iş yeri arabasıyla gidecegim, gidecegim başka yerler var, 45 dk 1 saat otururuz dedi. Ayıp yaptıgın, adamla kaç aydır seni soruyor dedi.Son olarakta kvler ankastre set almış.Davlumbazlarını bize vereceklermiş. Ben kesinlikle istemiyorum. Kvler yeni eşya alınca eskiyi bize göndermek istiyor.Bu normal mi? İnsan evladına niye eskisini gönderir.
9 aydır cephe almayanlar bayramda mı alacaklar , ya da çoktan cephe aldılar zaten , bu konuda endişelenmen için çok geç artık 9 ay olmuş...Gitmesem, bak gelin gelmedi diye cephe alacaklar biliyorum. Eşim tamam gelme diyor. Ama diyorki, adamlar kaç aydır seni soruyor. Yaptığın ayıp diyor.
Ben aşırı mesafeli olmayı, yapmacık gülmeyi düşünüyorum. Ha kv laf sokarsa bir 9 ay daha aramam gitmem. Bu da sebebim olur.
Beğenmiyorsan bana yollayabilirsin davlumbazı, ben onun yerini bulurum. Sümük diye attığını ilik deyip şilolop hüpletirler dikkat et.9 aydır kvlere gitmiyorum.Aynu şehirdeyiz.Yarın gideceğiz.Aramız limoni.Kardeşiyle en son tartıştık.Sizce nasıl davranayım? Eşim annesigile gidince 8 saat falan orada kalır.Bende eşimin gene öyle yapmasından tedirgindim açıkcası.Eşimi arayıp iş çıkışı annenlere git, yarın birlikte gideriz dedim. Sebebini söyledim. Eşim, niye akşama kadar oturayım, iş yeri arabasıyla gidecegim, gidecegim başka yerler var, 45 dk 1 saat otururuz dedi. Ayıp yaptıgın, adamla kaç aydır seni soruyor dedi.Son olarakta kvler ankastre set almış.Davlumbazlarını bize vereceklermiş. Ben kesinlikle istemiyorum. Kvler yeni eşya alınca eskiyi bize göndermek istiyor.Bu normal mi? İnsan evladına niye eskisini gönderir.
Agızlarına laf vermek istemiyorum.Benim için bayramdan bayrama gideceğim akraba sınıfındalar artık.Eşimin ayıp ediyorsun, adamlar kaç aydır soruyor demesi kafamı karıştırdı..9 aydır cephe almayanlar bayramda mı alacaklar , ya da çoktan cephe aldılar zaten , bu konuda endişelenmen için çok geç artık 9 ay olmuş...
Eşim 45 dakika 1 saat dayan diyor.Eşim normalde annesigile gitti mi tüm gün orda oluyor. Bende böyle olmasın diye başta uyardım eşimi.Bence kısa bir bayram ziyareti yap , konulara girme , tabi gitmeden önce eşinle herşeyi konuş ki orda sorun çıkmasın ..
Sende o koca varken k.çıkırık domates sosu başına kakılır. Kaynana mis gibi koltuğunu verdi bize, ama yakın zamanda çok başka bir meseleden eşim çok pis bozdu onu, bayramda gitmeyecez. Adını bile anamaz, kapısına poşet gibi bırakıveririm, keşke ansa.Eskilerinden kurtulmak istiyor.Hem de bizi bu vesile ile yönetecek. Ben size şunu bunu yaptım diye başıma kalkıyor. En son domates sosunu başıma kalktı. Yazın 40 50 kavanoz sos yaptım.
İkinci olmasını geçtim de birşey verince beklenti oluşacaksa, başına kalkılacaksa kabul etmemek daha dogru sanırımBeğenmiyorsan bana yollayabilirsin davlumbazı, ben onun yerini bulurum. Sümük diye attığını ilik deyip şilolop hüpletirler dikkat et.
Haa sen gitmiyorsun diye mi kaynanasına gidenlere hadi sen git kaynananın elini öp falan diye dalga geçtiğini sanıyorsun?Sende o koca varken k.çıkırık domates sosu başına kakılır. Kaynana mis gibi koltuğunu verdi bize, ama yakın zamanda çok başka bir meseleden eşim çok pis bozdu onu, bayramda gitmeyecez. Adını bile anamaz, kapısına poşet gibi bırakıveririm, keşke ansa.
Benim geldiğim yere gelmene daha çok var şekerim, hadi görüşürüz.Haa sen gitmiyorsun diye mi kaynanasına gidenlere hadi sen git kaynananın elini öp falan diye dalga geçtiğini sanıyorsun?kaç yaşındasın ya ilkokulda yapıyorduk bu tarz şeyleri biz ahahaha
Bayramlaşmaya gittik geldik.Eşim içinde olsa bayram harici gitmemeye karar verdim.
Gitme. Laf sokan insandan nefret ediyorum.Haklısınız. Annesi yüzünden sürekli kavga ediyoruz. Her gittigimizde laf sokar.Birde kv şu kafada. Ben ne yaparsam yapayım bu geliyor.O yüzden iyice cesaretlendi zaten.Sormaları sırf meraktan diye düşünüyorum. Özlediklerini düşünmüyorum.İnanın zerre gidesim yok. Kendime işkencede yapmak istemiyorum.
Bence çok abartma, 9 aydır görüşmüyormuşsun zaten… ayeıca eskiyi vermek tabi ki güzel bir şey. Aile size yeni şey almak zorunda mı? İstemiyorsan istemiyoruz dersin veya eve getirince bir fakire birine verir kullanmazsın.9 aydır kvlere gitmiyorum.Aynu şehirdeyiz.Yarın gideceğiz.Aramız limoni.Kardeşiyle en son tartıştık.Sizce nasıl davranayım? Eşim annesigile gidince 8 saat falan orada kalır.Bende eşimin gene öyle yapmasından tedirgindim açıkcası.Eşimi arayıp iş çıkışı annenlere git, yarın birlikte gideriz dedim. Sebebini söyledim. Eşim, niye akşama kadar oturayım, iş yeri arabasıyla gidecegim, gidecegim başka yerler var, 45 dk 1 saat otururuz dedi. Ayıp yaptıgın, adamla kaç aydır seni soruyor dedi.Son olarakta kvler ankastre set almış.Davlumbazlarını bize vereceklermiş. Ben kesinlikle istemiyorum. Kvler yeni eşya alınca eskiyi bize göndermek istiyor.Bu normal mi? İnsan evladına niye eskisini gönderir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?