- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Şu da var. İnsanlara yaptıkları karşısında tavır göstermezsek, iyice azıtmazlar mı?Sokan hep sokar bence.
Ben olsam ayda bir gider yemek,çay ne varsa tüketip kalkarım.
Sokulan lafların içeriğine göre ya cevap veririm ya da umursamam ya da eve gelince ağlarım.
Ciddi misinizSokan hep sokar bence.
Ben olsam ayda bir gider yemek,çay ne varsa tüketip kalkarım.
Sokulan lafların içeriğine göre ya cevap veririm ya da umursamam ya da eve gelince ağlarım.
İyi oldugunu düşünmüyorum. En son kaynım oturduğumuz masayı terk etti. O günden beri gitmiyorum. Eşime göre kavga büyümesin diye terk etmiş. Ben saygısızlık olarak algılıyorum.Aranız iyi değilse hiç gitmeyin. Gitmek zorunda değilsiniz Eşiniz gitsin sadece.
Tüm mesaj içeriği konusundaHangi konuda?
Ağlamak mı?
Eskilerinden kurtulmak istiyor.Hem de bizi bu vesile ile yönetecek. Ben size şunu bunu yaptım diye başıma kalkıyor. En son domates sosunu başıma kalktı. Yazın 40 50 kavanoz sos yaptım.Art niyet seziyorsanız o zaman evet rahatsız edici. Kabul etmemekte fayda var.
İşte son cümlem de bunun cevabı değil mi?Şu da var. İnsanlara yaptıkları karşısında tavır göstermezsek, iyice azıtmazlar mı?
Ve bayramda da gideceksin öyle miEskilerinden kurtulmak istiyor.Hem de bizi bu vesile ile yönetecek. Ben size şunu bunu yaptım diye başıma kalkıyor. En son domates sosunu başıma kalktı. Yazın 40 50 kavanoz sos yaptım.
kabul etme.. ne alacaklarini onlara söylememen lazim sessizce alin... biz yeni alicaz derlerse aldik biz diyin tmm.Ama hep bunu yapıyorlar. Eski koltuk, tencere. Dondurucu almaya niyetlendik bir ara. Kv eşime siz almayın ben yeni alcam. Bunu size veririm dedi.
Evet evet.Tüm mesaj içeriği konusunda
Kardeşi oturduğumuz masayı terk etti.Eşim diyorki olay büyümesin diye gitti. Ben saygısızlık olarak algıladım. Yarın kaynım evde olmaz umarım.Size eski ürünleri vermeleri belki kötülükten değildir, masraf etmeyin kullanın diye olabilir. Ona pek takılmayın bence. Ama sizle kavga eden kardeşi meselesinde haklı siz iseniz özür gelmeden görüşmezdim ben olsam. Eşinize bu şekilde söyleyin bence en azından özür gelirse siz de sonra gönlünüz daha rahat gidersiniz
Yeni evliyken bunu yaptı. Ben zaten gönderdiklerini ya attım ya geri gönderdim. Yarında bunun için ısrar edecekler.Zaten artık aldıgımız şeyleri bilmiyorlar.kabul etme.. ne alacaklarini onlara söylememen lazim sessizce alin... biz yeni alicaz derlerse aldik biz diyin tmm.
O zaman böyle saygısız insanlarla bir araya gelmenin manası yok. Hiç gitmeyin kafanız kulağınız rahat olur en azındanİyi oldugunu düşünmüyorum. En son kaynım oturduğumuz masayı terk etti. O günden beri gitmiyorum. Eşime göre kavga büyümesin diye terk etmiş. Ben saygısızlık olarak algılıyorum.
Evette beni aglatan yere neden gideyim? Laf sokulan, gönlümün kırıldığı yere neden gideyim.Bu da var. Ne kadar gitsem mi diye kararsız kalsamda gitmemek sanırım daha iyi gibi geliyor. Mantığım gitme diyor.İşte son cümlem de bunun cevabı değil mi?
Evleneli 3 yıl olacak.1 senedir o kadar mutluyumki.Eşimde karışmıyor.İstersen bayramda da gelme dedi.Ama içten içe gitmemi istiyor. Yarın eşimin hatırı için gideceğim.O zaman böyle saygısız insanlarla bir araya gelmenin manası yok. Hiç gitmeyin kafanız kulağınız rahat olur en azından
İşte bayram oldugu için gidecegim. Geçen iftara çagırdı gitmedim. Onun harici gitmeyi düşünmüyorum.Ve bayramda da gideceksin öyle mi
ben o durumu yaşamadim şükür:)Yeni evliyken bunu yaptı. Ben zaten gönderdiklerini ya attım ya geri gönderdim. Yarında bunun için ısrar edecekler.Zaten artık aldıgımız şeyleri bilmiyorlar.
Yaptığı sosu başıma kalkacak insana değil bayram cenaze olsa gitmem. Sonra yüz buluyorlar ben istediğimi yapıyorum yine de benden vazgeçmiyorlar diye. Hele de bayramdan sonra gitmeye başlarsanız daha hiç başedemezsiniz yüzsüzlükleriyleİşte bayram oldugu için gidecegim. Geçen iftara çagırdı gitmedim. Onun harici gitmeyi düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?