- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ben de eşimin ailesi ile hep mesafeli oldum eşim ara falan dedikçe arıyordum sonra çok büyük kavgalar ediyorduk eşimle ailesi yüzünden sonra hamile kaldım bebeğimi kaybettim eşimin ailesi 2 gün sonra nisana godecez ayakkabı al falan diye eşimi aradılar ettiler eşimle orada kavga ettik o günden sonra ne ararım ne giderim kavga falan da etmedik eşim hatri için belki yılda 1 kez uğrarım ben şunu anladım ki insanın evliliğine zarar veren insanları insan hayatına ne kadar dahil etmezse o kadar huzurlu oluyor9 aydır kvlere gitmiyorum.Aynu şehirdeyiz.Yarın gideceğiz.Aramız limoni.Kardeşiyle en son tartıştık.Sizce nasıl davranayım? Eşim annesigile gidince 8 saat falan orada kalır.Bende eşimin gene öyle yapmasından tedirgindim açıkcası.Eşimi arayıp iş çıkışı annenlere git, yarın birlikte gideriz dedim. Sebebini söyledim. Eşim, niye akşama kadar oturayım, iş yeri arabasıyla gidecegim, gidecegim başka yerler var, 45 dk 1 saat otururuz dedi. Ayıp yaptıgın, adamla kaç aydır seni soruyor dedi.Son olarakta kvler ankastre set almış.Davlumbazlarını bize vereceklermiş. Ben kesinlikle istemiyorum. Kvler yeni eşya alınca eskiyi bize göndermek istiyor.Bu normal mi? İnsan evladına niye eskisini gönderir.
Ben 9 aydır gitmiyorum. Dogru mu yapıyorum bilmiyorum. Ama çok gidince kv yüzünden eşimle hep kavga ediyoruz 3 4aydır telefonla konuşmuyorum. Sizce 4 ayda bir falan 1 2 saatliğine gitsem mi ne yapsam?
Ay cehennem bu olmalı aile apartmanında küslükbende geçen hafta kavga ettik..
yarında gitmiyorum..
eşime sen git dedim
Barışma niyetim yok..
görümceyle fena kavga ettim.. aramiz limoni..
ayni binadayiz yüz göz gelmemeye çalışıyorum direk iniyorum aşagiya görünmeden..
görünmek istemiyorum.. çok zor.
Haklısınız. Annesi yüzünden sürekli kavga ediyoruz. Her gittigimizde laf sokar.Birde kv şu kafada. Ben ne yaparsam yapayım bu geliyor.O yüzden iyice cesaretlendi zaten.Sormaları sırf meraktan diye düşünüyorum. Özlediklerini düşünmüyorum.İnanın zerre gidesim yok. Kendime işkencede yapmak istemiyorum.Ben de eşimin ailesi ile hep mesafeli oldum eşim ara falan dedikçe arıyordum sonra çok büyük kavgalar ediyorduk eşimle ailesi yüzünden sonra hamile kaldım bebeğimi kaybettim eşimin ailesi 2 gün sonra nisana godecez ayakkabı al falan diye eşimi aradılar ettiler eşimle orada kavga ettik o günden sonra ne ararım ne giderim kavga falan da etmedik eşim hatri için belki yılda 1 kez uğrarım ben şunu anladım ki insanın evliliğine zarar veren insanları insan hayatına ne kadar dahil etmezse o kadar huzurlu oluyor
cehennem geliyor bana. ama evimi seviyorum 150 mlik 3+1 bahçeli büyük ev..Ay cehennem bu olmalı aile apartmanında küslükAllah yardımcın olsun ya
Zor olmaz mı... Yarın kaynım evde olacak. Nasıl tepki vereceğim bilmiyorum. Bayramlardan nefret ediyorum.bende geçen hafta kavga ettik..
yarında gitmiyorum..
eşime sen git dedim
Barışma niyetim yok..
görümceyle fena kavga ettim.. aramiz limoni..
ayni binadayiz yüz göz gelmemeye çalışıyorum direk iniyorum aşagiya görünmeden..
görünmek istemiyorum.. çok zor.
gitme bence eşin gitsin gelsin zorla degil ki..Zor olmaz mı... Yarın kaynım evde olacak. Nasıl tepki vereceğim bilmiyorum. Bayramlardan nefret ediyorum.
Normalde kv laf sokar.Yarın sokar mı bilmiyorum. Zaten çok az oturacagız.Siz olsanız sonrasında arada gider misiniz?Eğer laf sokarlarsa canın sıkılacaksa gitme.
Amaaan umrumda olmaz diyorsan git.
Ben eşya verilip alınmasına karşı değilim. İçine siniyorsa beğeniyorsan eski-yeni muhabbetine girmem. Evladına illa yeni alıp kendi eskiyi kullanmak zorunda değil. Aslında bir anlam yüklemek lazım bence.9 aydır kvlere gitmiyorum.Aynu şehirdeyiz.Yarın gideceğiz.Aramız limoni.Kardeşiyle en son tartıştık.Sizce nasıl davranayım? Eşim annesigile gidince 8 saat falan orada kalır.Bende eşimin gene öyle yapmasından tedirgindim açıkcası.Eşimi arayıp iş çıkışı annenlere git, yarın birlikte gideriz dedim. Sebebini söyledim. Eşim, niye akşama kadar oturayım, iş yeri arabasıyla gidecegim, gidecegim başka yerler var, 45 dk 1 saat otururuz dedi. Ayıp yaptıgın, adamla kaç aydır seni soruyor dedi.Son olarakta kvler ankastre set almış.Davlumbazlarını bize vereceklermiş. Ben kesinlikle istemiyorum. Kvler yeni eşya alınca eskiyi bize göndermek istiyor.Bu normal mi? İnsan evladına niye eskisini gönderir.
Ben 9 aydır gitmiyorum. Dogru mu yapıyorum bilmiyorum. Ama çok gidince kv yüzünden eşimle hep kavga ediyoruz 3 4aydır telefonla konuşmuyorum. Sizce 4 ayda bir falan 1 2 saatliğine gitsem mi ne yapsam?
Gelmedi deseydi bende gitmezdim. Ben bayramdan bayrama gideyim diyorum. Ama sonrasında ne yapayım bilmiyorum.gitme bence eşin gitsin gelsin zorla degil ki..biz alt üst olsada gitmicem kaynana gelmeyin dedi zaten.
Eşiniz üzülmesin diye kendi mutluluğunuzdan mı ödün vereceksiniz? Yapmayı düşündüğünüz şeyin özeti ve açıklaması bu. Bunu kendinize bir sorun. Cevap evetse gidersiniz değilse gitmezsinizNormalde kv laf sokar.Yarın sokar mı bilmiyorum. Zaten çok az oturacagız.Siz olsanız sonrasında arada gider misiniz?
Ama hep bunu yapıyorlar. Eski koltuk, tencere. Dondurucu almaya niyetlendik bir ara. Kv eşime siz almayın ben yeni alcam. Bunu size veririm dedi.Ben eşya verilip alınmasına karşı değilim. İçine siniyorsa beğeniyorsan eski-yeni muhabbetine girmem. Evladına illa yeni alıp kendi eskiyi kullanmak zorunda değil. Aslında bir anlam yüklemek lazım bence.
Gidip gitmeme konusuna yorumum yok. Neler yaşandı ne oldu bilemediğim için.
Sokan hep sokar bence.Normalde kv laf sokar.Yarın sokar mı bilmiyorum. Zaten çok az oturacagız.Siz olsanız sonrasında arada gider misiniz?
Zaten bugüne kadar kendim için gitmedim hep. Bayramdan bayrama gideyim diyorum. Ama yarın tadsızlık çıkarsa son gitmem olur artık.Ben bayram harici 4 5ayda bir mi gitsem acaba diyordum.Ama haklısınız. Eşim üzülmesin diye kendimi strese sokuyorum.Eşiniz üzülmesin diye kendi mutluluğunuzdan mı ödün vereceksiniz? Yapmayı düşündüğünüz şeyin özeti ve açıklaması bu. Bunu kendinize bir sorun. Cevap evetse gidersiniz değilse gitmezsiniz
Aranız iyi değilse hiç gitmeyin. Gitmek zorunda değilsiniz Eşiniz gitsin sadece.9 aydır kvlere gitmiyorum.Aynu şehirdeyiz.Yarın gideceğiz.Aramız limoni.Kardeşiyle en son tartıştık.Sizce nasıl davranayım? Eşim annesigile gidince 8 saat falan orada kalır.Bende eşimin gene öyle yapmasından tedirgindim açıkcası.Eşimi arayıp iş çıkışı annenlere git, yarın birlikte gideriz dedim. Sebebini söyledim. Eşim, niye akşama kadar oturayım, iş yeri arabasıyla gidecegim, gidecegim başka yerler var, 45 dk 1 saat otururuz dedi. Ayıp yaptıgın, adamla kaç aydır seni soruyor dedi.Son olarakta kvler ankastre set almış.Davlumbazlarını bize vereceklermiş. Ben kesinlikle istemiyorum. Kvler yeni eşya alınca eskiyi bize göndermek istiyor.Bu normal mi? İnsan evladına niye eskisini gönderir.
eşiniz bi bahane arasin hasta desin grip olmuş size bulaşmak istemediği için gelemedi desin tmm biterGelmedi deseydi bende gitmezdim. Ben bayramdan bayrama gideyim diyorum. Ama sonrasında ne yapayım bilmiyorum.
Art niyet seziyorsanız o zaman evet rahatsız edici. Kabul etmemekte fayda var.Ama hep bunu yapıyorlar. Eski koltuk, tencere. Dondurucu almaya niyetlendik bir ara. Kv eşime siz almayın ben yeni alcam. Bunu size veririm dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?