Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarin meme buyutme ameliyat oluyorum tavsiyee
- Konu Sahibi nazmete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ocak 2025
- 18
- 0
- 1
- 20
Ay insallahh bunu duyduguma sevindim cok agri sizi oldumuvalla benim şuanda 6. Günüm ve Asiri ödemliyimm ama çok rahat hareket ediyorum hiçbir ağrım yok umarım kolay geçer süreçlerimizi ortak paylaşırız
- 1 Ocak 2025
- 18
- 0
- 1
- 20
Valla herkesin süreci farklı oluyor o yüzden kesin olarak şöyle olur diyemem ama şunu söylemem gerekirse ben sıfır ağrı çektim diyebilirim herkes çok agri çekmiş ama cidden hiç ağrım olmadı korktuğum gibiAy insallahh bunu duyduguma sevindim cok agri sizi oldumu
- 1 Ocak 2025
- 18
- 0
- 1
- 20
benim de 6. Gün dün sargılar çıktı korseyleyim şuan ama ödem ve protez asiri üstte gibi duruyor zamanla inermiş sanırım sizin de öyle mi acabaBenim de 10. Günüm ilk günden itibaren hiç ağrım olmadı. Sadece korseden kaynaklı sıktığı için ağrılar oluyor özellikle sabah kalktığımda o kadar
Çok bakmıyorum açıkçası 24 saat korse takılı zamana bıraktığım için pek incelemiyorum ama çok yukarıda da değil benimki şu an. Benim göbeğim çıktı resmen ameliyattan sonra ödemdir inşallah diyorum bakalım. Size kaç cc takıldı kas altı mı damla mıbenim de 6. Gün dün sargılar çıktı korseyleyim şuan ama ödem ve protez asiri üstte gibi duruyor zamanla inermiş sanırım sizin de öyle mi acaba
Kas alti mu ustumu bir de kac cc takildi hangi markaValla herkesin süreci farklı oluyor o yüzden kesin olarak şöyle olur diyemem ama şunu söylemem gerekirse ben sıfır ağrı çektim diyebilirim herkes çok agri çekmiş ama cidden hiç ağrım olmadı korktuğum gibi
Ya boyel olanlari duyunca rahatliyorum biraz belki bende bu sansli kisimdanimdir diye. Bilmiyorum normal dogum yapmis biri olarak o sanciyi cekmissem bunlar viz gelir mi acabaBenim de 10. Günüm ilk günden itibaren hiç ağrım olmadı. Sadece korseden kaynaklı sıktığı için ağrılar oluyor özellikle sabah kalktığımda o kadar
- 1 Ocak 2025
- 18
- 0
- 1
- 20
Kas altı 300cc mentor takıldı bana kas altı olmasına rağmen agri çekmedimKas alti mu ustumu bir de kac cc takildi hangi marka
350 motiva ergonomix kas alti dusunuyorum bende insallah sizin gibi rahat geciririm yarin ameliyatimKas altı 300cc mentor takıldı bana kas altı olmasına rağmen agri çekmedim
- 1 Ocak 2025
- 18
- 0
- 1
- 20
Göbek bende de var ameliyat ödemi aşağı indiği icin oluyor bana 300cc mentor kas altı takıldıÇok bakmıyorum açıkçası 24 saat korse takılı zamana bıraktığım için pek incelemiyorum ama çok yukarıda da değil benimki şu an. Benim göbeğim çıktı resmen ameliyattan sonra ödemdir inşallah diyorum bakalım. Size kaç cc takıldı kas altı mı damla mı
Kas altı Polytech 285 ccKas alti mu ustumu bir de kac cc takildi hangi marka
Kendine göre zorlukları var tabiki korse, ödem, proteze alışma süreci vs. Ama korkutulduğu kadar ayılıp bayılmalı bir süreç değil en azından herkes için umarım sizin için de güzel geçerYa boyel olanlari duyunca rahatliyorum biraz belki bende bu sansli kisimdanimdir diye. Bilmiyorum normal dogum yapmis biri olarak o sanciyi cekmissem bunlar viz gelir mi acaba
- 1 Ocak 2025
- 18
- 0
- 1
- 20
İnsallah rahat gecicektir çok korkuttular beni sanırım ben korkuyordum baya nefes alamam ağrıdan diye ama abarttığıma gülüyorum şuan aman olsun sonuçta bizi tatmin edecek yaptığımıza değecekse bunlar tatlı ağrılar350 motiva ergonomix kas alti dusunuyorum bende insallah sizin gibi rahat geciririm yarin ameliyatim
Önceden meme dokunuz var mıydı 300 cc den memnun musunuz boyutu nasıl şu anGöbek bende de var ameliyat ödemi aşağı indiği icin oluyor bana 300cc mentor kas altı takıldı
- 1 Ocak 2025
- 18
- 0
- 1
- 20
Meme dokum çok çok az vardı ama küçüktü yine de 70A yı dolduruyordum az biraz. Yuvarlak takıldı o yüzden. Boyutunu suan asla anlayamıyorum çünkü ödemler yukarıda da var asagida da var ve sekli asla belli degil sanırım zamanla inecekmis asagi dogru 1 ay içinde.Önceden meme dokunuz var mıydı 300 cc den memnun musunuz boyutu nasıl şu an
Merhaba geçmiş olsun öncelikle nasıl geçti ameliyatınız350 motiva ergonomix kas alti dusunuyorum bende insallah sizin gibi rahat geciririm yarin ameliyatim