• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın lazere başlıyorum ....

Çok iyi bir karar vermişsin canım merak etme lazer epilasyon acıtmaz vücüduna lazer ışınları veriyorlar.Fakat iğneli için aynı durum geçerli değil malesef :1no2: özellikle vücüdu hassas olanlar için pek ideal değil.

Kesinlikle tam tersi bence. Lazer epilasyon çok daha fazla can yakıyo iğneli epilasyon çok daha iyi bu yönden. Her iki yöntemi de uyguladım ben ve kesinlikle iğneli epilasyon daha az can yakıyo ve daha kesin sonuç. Emla gibi bir anestezi kremi sürerseniz daha az hissediyosunuz. İğneli bence:1closedeyes:a.s.

arkadaslar lazer uyguluaticak veya suanda uygulatanlara bi tavsiye,

jiletle alip uzerine laser yaptirmayin, tedavinizin suresi uzamasin. malum jiletin killardaki etkisini hepimiz biliyoruz, o yuzden tedaviyi uzatmaktan baska ise yaramaz. mumkunse ince bir makasla yuzeye cok yakin sekilde kesin ve o sekilde lazer yaptirin bence. tabi bu yuzde daha kolay diger bolgeler icin daha zor ama bence ugrasmaya deger:)

nesrinnesrin
canim muhtemelen msjimi bu konudan gordun ben ozelden msj yazamadigim icin burdan cvp veriorum umarim gorursun.
msn e ekledim seni kadinlar klubunden die not dustum, konusuruz kabul edersen.

Back