• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın lazere başlıyorum ....

trifle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
27
0
86
37
İstanbul
çalıştığım iş yerindeki koordinatörümün vasıtasıyla bi yere başlıyorum idealtepede bi güzellik salonu genital ve koltuk altı için bugün görüşmeye gittim sabahtan jiletle al öyle gel tek bir tüy bile olmasın dedi 3 ayrı makineyle çalışıyorlarmış inceldikçe dönüşümlü kullanılacakmış bakalım sonuç alırım umarım acıyacak mı diye sordum acımıycak dersem yalan olur dedi :sm_confused: neyse bakalım yarın görces... neler olduğunu anlatırım akşama :) çok acımaz umarım senağlama

Çok iyi bir karar vermişsin canım merak etme lazer epilasyon acıtmaz vücüduna lazer ışınları veriyorlar.Fakat iğneli için aynı durum geçerli değil malesef :1no2: özellikle vücüdu hassas olanlar için pek ideal değil.

evett KIZLAAAAAR ... bugün ilk seansıma gittim genital bölgeye yapmadan önce buz koydu o arada koltuk altıma yaptı biraz acıdı böyle yanıkla iğne batması arası bi acı delikafadulden ama öyle dayanılmayacak bişi diildi genitale gelince buzu çekti tüm genitali yaptı bazı yerler acıdı bazı yerler acımadı bu ilk seans olduğu için pek bişi bekleme çünkü cildinin tepkisini öğrenmemiz için yüksek doz uygulamadım dedi bi sorun yok şu anda arada bepanten sür dedi 8 saat su deymiycek kesinlikle ip cımbız ağda kullanmayacaksın artık dedi öyle bakalım bütün gelişmeleri anlatıcam size... ilk seanstan sonra dökülme olmaz dedi bakalım bişi olcak mı
bi dahaki seansım 11 aralıkta
bu arada hiçbi krem benzeri bişi sürmedim ama çok acımadı gerçi benim sırtımda dövmem var o yüzden acı eşiğimin yüksek olduğunu düşünüyorum dövme yaptırdığımda da sesim çıkmamıştı :) mazoşistmiyim ne :D CADIARZU

cnm bende maltepedeyim lazer için biyer arıorum tam nerde ve fiyatları nasıl

valla bende ilk seansımı yaptırdım acıdan titredim resmen
ama ilk seansım olmasına rağmen tüylerimin % 60 ı gitti diyebilirim
beyaz tenli ve siyah kıllıyım kıllarım çok sertti bu yüzden çok acıdı galiba
haftaya 2. senasım var şimdiden korkuyorum :gitme:

Korkma meleğim korkma korkunun eele faydası yokkaydirigubbakcemile3
Azaldıysa daha az acır merak etme canım

idealtepe kaymakamlığının karşısında tüm genital ve koltuk altı 600 tl özelden isim atamıyorum ama dediğim yere gidersen görürsün zaten gülşah düğün salonununyanı hemen

benim daha 3 gün oldu herangi bişi yok zaten kız daha bu kontrol seansı bişibekleme cildinin lazere tepkisine bakıyorus dedi bakalım gider hepsi umarım

hanımlar birşey paylaşmak istiyorum sizlerle.benim gittiğim güzellik salonunda yeni bir sey var.adı IPL.bu yeni bir teknoloji ve kesinlikle hiç bir zararı olmadığını söylediler.lazer için pek iyi şeyler söylemiyorlar artık.zaten 2010 dada kaldırılacakmış lazer.

evet kızlar lazer yaptıralı bugün tam 1 hafta oldu hiç dökülme yok kız zaten öyle demişti diyodum bugün içimden anaaa bi baktım ki iç çamaşırımda yaklaşık 10 adet falan tüy var :dance: koltuğumun altındakilere bakıyım dedim onları da şöyle bi elimle tuttum 3-5 tanesi elime geldi... :dance: bu çok önemli bi dökülme değil tabiki ama demekki bi şekilde işe yarıyo olduğunun göstergesi bakalım 11 aralıkta 2. seans bakalım sonuçta bende bitirebildimm oleeeeey diye gelebilirim buraya tüylerimi şimdilik almıyorum beklicem bakalım nolcaklar??? AY GİTTİKLERİNE HİÇ ÜZÜLMİYCEM VALLA :teytey::teytey:

hanımlar birşey paylaşmak istiyorum sizlerle.benim gittiğim güzellik salonunda yeni bir sey var.adı IPL.bu yeni bir teknoloji ve kesinlikle hiç bir zararı olmadığını söylediler.lazer için pek iyi şeyler söylemiyorlar artık.zaten 2010 dada kaldırılacakmış lazer.

Bunu bir doktormu dadi çok merak ettim doğrusu. Çünkü kesinlikle yanlııııış. Ben 10 senedir bu işi yapıyorum Lazer teknolojileri ile ilgili her türlü gelişmeyi takip ediyorum. Sizden çok rica ediyorum lütfen herkes bu işi iyi araştırıp yaptırsın Çünkü son 2 senedir başka merkezlerde kılları ve ciltleri mahfolmuş hastaların tedavilerini yapıyorum ve bu çok zor. Lütfen cilt tipinize uygun lazerleri seçin. İlk anda cildi tanımak istiyoruz yüksek çalışılmaz die bir şey olmaz. Her cihazda her cilt tipi için uygun dozun maksimumu çalışılmassa sonuç asla alamassınız. Lazerin sonuç verip vermeyeceği ilk seansta ASLA belli olmas. 2-3. seans sonunda kesinleşir. Ucuz die de lütfen ömür boyu taşıdıımız ciltlerimizi bozmayalım :1no2:

gittiğim yerdeki doktorla da görüştüm 2. seansıma gittim 1 hafta önce ilkinden biraz daha fazla acıdı cnm dozunu yükselttiğini söyledi tüylerimin kalın olduğunu ve en fazla 6.seansta seni rahatsız etmeyecek kadar azalacağını geri kalan 2 seanstada tamamen biteceğini söyledi belki bikaç yerde kalabilirmiş iç kısmı gibi şu anda kısmi dökülmeler var koltuk altımın bazı kısımlarında hiç çıkmadı bile çıkanlarda elimde kalıyo ama böyle bariiiiiz bi dökülme yok açıkcası bakalım görücesss işe yarar umarım...

3. seansıma gittim geçen gün kısmi dökülmeler olmuştu söyledim kıza çok büyük bi dökülme yok diye acele ediyosun dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama tüylerin çoğu elimde kalıyo artık tüylerin sert ve bu şekildeki tüylerde kesin sonuç alıyorus dedi bakalım biter inşallah ... 3. seansta ne kadar dökülme beklemeliyim_?????

idealtepe kaymakamlığının karşısında tüm genital ve koltuk altı 600 tl özelden isim atamıyorum ama dediğim yere gidersen görürsün zaten gülşah düğün salonununyanı hemen

ben de 2. seansa gittim kızlar..ben koltuk altı ,tüm bacak,genital ve kollarıma gidiyorum ..1600 10 takside anlaştık..yılbaşından önce 1000 tl ye bacak ve koltukaltı diye de bir kampanta başlatmışlardı sanıırm..bu rakamlar bitene kadar..anadolu yakasında acıbademde gittiğim yer..

3. seansıma gittim geçen gün kısmi dökülmeler olmuştu söyledim kıza çok büyük bi dökülme yok diye acele ediyosun dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama tüylerin çoğu elimde kalıyo artık tüylerin sert ve bu şekildeki tüylerde kesin sonuç alıyorus dedi bakalım biter inşallah ... 3. seansta ne kadar dökülme beklemeliyim_?????

ben ikinci seansıma geçen hafta gitmiştim koltukaltımda nerdeyse hiç kalmadı diyebilirim o sonradan çıkan ince tüyleri daha hiç görmedim ben ama benim tenim beyaz ve 1.5 yıldır jilet kullanıyordum onun etkisi de olabilir çok çabuk sonuç alıcaz demişlerdi..kollarımdakiler de rahatsız edici boyutta değil..genital de kısmi dökülmeler var..üst bacak bayağı azaldı..3. seansım 13 Şubatta..bakalım..

ben çıktıklarından beri ağdayla yapıyorum ilk kez jilet vuruyorum ben valla bu yüzden de nezman noolcak çok bilmiyorum 3. seansın üzerinden 1 hafta geçti şu an için dökülme çok fazla diil :S iyiye gitmiyo gibi :( genitalde seyrelme var kıl dönmelerim çok azaldı kız muhtemelen 6. da biticek ama 8 e kadar yapıcam olduda 10 tane tüyün kaldı arada gelirsin ücretsiz atış yaparım onlara ben dedi bitirene kadar kurtulamassın dedi :) inşallah tüysüz günleri görürüm... bilmiyorumkismile

Back