Yarin kpss sinavi var...

kızlar benim görümcem 84 aldı ve yerleşemedi geçen sınavda ama arkadaşı 69 aldı yerleşti hayırlısı birazda kısmet sanırım umarım kalbimize göre olur

işde herşey ortada 90 lık öğrenci yerleşemio 69 luk yerleşio ben taş çatlasa 80 alırım umutsuzum o yüzden çünkü adaletli değil bu sistem torpilin warsa atanırsın yoksa açıkda kalırsın :KK43: malesef türkiye gerçeği bu

Hepinize zihin açıklığı diliyorum......Allaha emanet olun...Stres yapmayın, kendinizi üzmeyin..Güzel haberlerinizi bekliyoruz

ay bende girecem ama çok haksızlık war ya torpilin warsa puanın en düşükte olsa işin hazır of of ALLAH IM BİZİM SENDEN BAŞKA KİMSEMİZ YOK SENDE BİZİM YANIMIZDA OL inş hepimizinki ii geçerr

arkadaşlar ben çok heyecanlandım herşeyi unuttum gibi gelio.. herkese başarılarrr...

dualarınıza ihtiyacımız varrrrr...

allah herkesın yard. olsun .....

görüşmek üzere....

arkadaşlar umarım sınava girip çıkan arkadaşların sınavları başarı ile geçmiştir. benimde arkadaşım giriyo geçen sınavada girmişti süper lise mezunu 86puan aldı fakat yerleşemedi halbuki bi internt sitesinde okuduğum haberde 63puana kadar alındığı belirtilmiş adaletszlik ortada işte allah herkesin yardımcısı olsun umudunuzu kesmeyin

X