2 haziran olarak planlanan sezeryan doğumum yarın sabah 27.05.08 olarak değişmiştir.
vücudum da oluşan ödem yüzünden doktor amcamız kızımıza çabuk kavuşturacak..sizden ricam yarın saat 11 de bana dua etmeniz...çok korkuyor ve heyecanlıyım kızlar...
2 haziran olarak planlanan sezeryan doğumum yarın sabah 27.05.08 olarak değişmiştir.
vücudum da oluşan ödem yüzünden doktor amcamız kızımıza çabuk kavuşturacak..sizden ricam yarın saat 11 de bana dua etmeniz...çok korkuyor ve heyecanlıyım kızlar...
canım ya Allah yardımcın olsuın tabıkıde dua ederız sag salım kucagına alman dılegımle
benımde 6 hazıran da alıcak dr paspalcım ödem derken nasıl oldu benımde ayaklarım fecı şiş acaba bendemi ödem oldum:uhm:
ah canım benim yaaa...
biliyor musun hep insanın o son gün nasıl duygular içinde olacağını merak etmişimdir. ve sen şu anda tamda doğumun eşiğindesin. bu kadar heycanlı olmasan bizle duygularını paylaşmanı isterdim. içinden neler geçiyor falan diye. ama şimdi kızının karnında oluşunun son anları olduğu için bu duygunun tadını çıkarmalısın. artık büyüyecek ve sen diyeceksin ki vay bee bu benden çıktıı:))))) korkma canım allah sabrınıda gücünüde verir... yerimsenibenhadi bakalım güzel anne bebişinide alıp dön eveea.s.
Hayırlı doğumlar canım,Allah sağlıkla kızını kucaklarına versin inşallahhh,dualarımız seninle...haziran anneleri sezonu açtı bakalım sırayla melekler kucaklarımızda olcak inşallah..çok farklı heyecanlar bunlar resmen hayatımızda darbe yapıcaklar bu bebişler..
hayırlısıyla bebişini kucağına almanı diliyorum.doğumdan sonra acıların az olur inşallah. dualarımız seninle.güzel yavruna kavuşuyosun ne mutlu sana canım.darısı bizim başımıza.