Yarın KIZIMI kucağıma alacağım :)))

Paspal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
241
2
43
2 haziran olarak planlanan sezeryan doğumum yarın sabah 27.05.08 olarak değişmiştir.
vücudum da oluşan ödem yüzünden doktor amcamız kızımıza çabuk kavuşturacak..sizden ricam yarın saat 11 de bana dua etmeniz...çok korkuyor ve heyecanlıyım kızlar...

canım ya Allah yardımcın olsuın tabıkıde dua ederız sag salım kucagına alman dılegımle
benımde 6 hazıran da alıcak dr paspalcım ödem derken nasıl oldu benımde ayaklarım fecı şiş acaba bendemi ödem oldum:uhm:

Allah yardımcın olsun
sağlıkla al bebeğini kucağına
iyi haberlerini bekliyoruz

Sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşursunuz inşAllah canım..
Rabbim yardımcın olsun..

bu haberleri okudukca heyecan sariyor..dogumun öncesi ve sonrasi kolay olur insaallah...

Allah yardımcın olsun canım.hayırlısıyla inşalllah kolay bir şekilde doğumu atlatıp kızını kucağına alıcaksın .allaha emanet ol.dualarımız seninlea.s.

ah canım benim yaaa...
biliyor musun hep insanın o son gün nasıl duygular içinde olacağını merak etmişimdir. ve sen şu anda tamda doğumun eşiğindesin. bu kadar heycanlı olmasan bizle duygularını paylaşmanı isterdim. içinden neler geçiyor falan diye. ama şimdi kızının karnında oluşunun son anları olduğu için bu duygunun tadını çıkarmalısın. artık büyüyecek ve sen diyeceksin ki vay bee bu benden çıktıı:))))) korkma canım allah sabrınıda gücünüde verir... yerimsenibenhadi bakalım güzel anne bebişinide alıp dön eveea.s.

şimdiden hayırlı olsun bebeşini kucagına alıdın güün olur evin neşe kaynağı geliyor şimdiden hoşgeldin bebek s.a

Canım dualarımız senınle.. sırayla doguruyoruz artık ve bu yazıları okumak benı ıyıce heyecanlandırıyor... bakalım bızım dogumlar nasıl olucak.. Allahım sancını agrsını sızını alsın uzakk daglara atsın ınşallahh

paspalcım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun... güzel haberlerini bekliyoruz...

Allah hayırlı dogumlar nasip etsin canm.dogum öncesi ve sonrası saglık diliyırum.dualarımız seninle..

Hayırlı doğumlar canım,Allah sağlıkla kızını kucaklarına versin inşallahhh,dualarımız seninle...haziran anneleri sezonu açtı bakalım sırayla melekler kucaklarımızda olcak inşallah..çok farklı heyecanlar bunlar resmen hayatımızda darbe yapıcaklar bu bebişler..

canım hadi az kalmıs yavruna kavusmana simdi bu gece sana gecmek bilmez hayırlısıyla kucağna alırsın insallah

hepinize tşk.ederim...bu gece hiç uyumadım kızlarrr çok heyecanlıyım bide eşim diyor ki hiç konuşmuyorsun resmen dilsiz oldum tepkisizim....

hayırlısıyla bebişini kucağına almanı diliyorum.doğumdan sonra acıların az olur inşallah. dualarımız seninle.güzel yavruna kavuşuyosun ne mutlu sana canım.darısı bizim başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…