Yarın kasüstü meme ameliyatı olucam,kasüstü yaptıran arkadaşlar yardımcı olurmusunuz çok heycanlıyımmm

edanur81

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
12
2
43
Kızlar selam,yarın kasüstü 325cc ameliyat olucam anesteziden çok korkuyorum ve ameliyat sonrası süreç beni bayağı korkutuyor.kasüstü ameliyat olanlar var mı aranızda bana yardımcı olun.morale ihtiyacım var!

korkmayin. kas ustu cok rahattir. birkac gun icinde gunluk hayatiniza donebilirsiniz

Doktorum ameliyat sonrası dren takıcakmış, belki dren olayı olmasaydı daha rahat hissederdim.
Öncelikle geçmiş olsun canım.. 1 ay önce kas üstü ameliyat oldum bende süreç çok rahat ilerliyor merak etme ilk 2 günü atlat gerisi kolay. Drenlere gelince rahat durmadığım için sürekli aktif olduğum için 9 gün takılı kaldı bende 3 gün hastane de yattım daha sonra sıkıldım taburcu olmak istedim evde yattım 6 gün sonra drenlerimi çıkardı doktorum

Çok geçmiş olsun,benim drenlerim 2 gün kaldıktan sonra doktorum çıkarttı.şuan 5. Günümdeyim herşey olması gerektiği gibi ilerliyor,ameliyatımın 2. Günü ağrılarım en üst sevideydi onun ardından hergün daha iyiye gitti.bana 300cc mentor high takıldı şuan boyutlar biraz iri geliyor bana,siz kaç taktırdınız?meme dokunuz yeteri kadar varmıydı.boyutlar zamanla küçülürmü doktorum çok az küçüleceğini söyledi

Bana mentor 375cc yuvarlak high takıldı ilk etapta baya iri geliyor ama 15. Günden sonra ödem gittiğinde daha doğal duruyor %10 kadar küçülüyor benim ödem gitmiş olmasına rağmen hâlâ büyük duruyor ameliyat öncesi dokum vardı o nedenle kas üstü oldu benimki

Benim 250cc dokum vardı o yüzden doktorum 300cc yi uygun gördü.bende kas üstü ameliyat oldum.korse sütyenim çok sıkıyor acaba sporcu sütyenemi geçsem,bugün 8. Günüm.siz ne kullandınız

Merhaba şuan ne durumdasınız bana da aynı boyut takılacak 158 boyum 52 kiloyum sizce nasıl olur meme dokum yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…