• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme yarın istemeye geliorlar:))

ggothicc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
446
6
46
İstanbul
çok heyecanlıyım. siyah dizustu elbise giyicem.yemek vericez uzak yoldan gelicekleri için. inş hersey gönlümüzce olur.

buarada kızlar erkek arkdşm bana evlenme teklifi etmedi .istemeden bir hafta sonra yüzük alışverişine cıkıcaz. tektaş ta alıcaz biliorsun dmi dedim. oda ben sana süpriz yapıcaktım dedi onu almayalm istersen dedi. bende kıymeti kalmadı artık ben begenirim dedim. teklifte geçti artık kız istendikten sonra dedim. çok üzüldü. benmde içimde kaldı tabyki :(

onları boşver sen heyecanını yaşamaya bak.. işallah herşey gönlünce olur...

Nerden gelcekler. Benımde 1 bucuk ay sonra olcak ısteme. Uzaktan gelcekler. Ne gıbı hazırlıklar yaptınız?

Beni de haftaya istemeye gelecekler. İsteme, söz, nişan hepsi birlikte olacak ama hiçbir hazırlığım yok. Yarın elbise aramaya başlayacağım umarım istediğim gibi birşeyler bulabilirim. Hepimize kolay gelsin :)

bugun öğlen geldiler.yemekli oldugunu solemştik zaten. 1 buçk saatlk yoldan geldiler. çorba etli yemek pilav sarma tatlı vardı menude.

daha snra isteme faslı oldu kahveleri dağıttım. sonra mendıl tepsisi vardı hazr süsletmştik onu verdk. ufak hediyelerde verildi.

onlarda çiçek ve çukulata getrmşler.fotograf cekldik çay içtikçdaha sonrada gttiler.çok güzel geçti.şimdide nişan telaşı başladı bnde:)

haftayada nişan için alışveriş olucak.biz herseyi erkek arkdşmla yapıcaz alıcaz yani. aileleri götrmycez hiçbiyere

bugun öğlen geldiler.yemekli oldugunu solemştik zaten. 1 buçk saatlk yoldan geldiler. çorba etli yemek pilav sarma tatlı vardı menude.

daha snra isteme faslı oldu kahveleri dağıttım. sonra mendıl tepsisi vardı hazr süsletmştik onu verdk. ufak hediyelerde verildi.

onlarda çiçek ve çukulata getrmşler.fotograf cekldik çay içtikçdaha sonrada gttiler.çok güzel geçti.şimdide nişan telaşı başladı bnde:)

haftayada nişan için alışveriş olucak.biz herseyi erkek arkdşmla yapıcaz alıcaz yani. aileleri götrmycez hiçbiyere

maşallah allah herşeyini böyle gönlünce geçirmeyi nasip etsin... ayyy inşallah bende o günleri görürüm..

bu aralar her işim yolunda gidior allaha şükür.nişan için yer baktık.yaş pastası kuru pastası foto video meyve suyu hersy dahl 1500 biyer buldum orayı tutucaz düğün gibi nişan yapıcaz kısmet olursa :)fiyat cok iyi dimi bu aya özel kampanya varmış:)

allah nazardan saklasın.. fiyat çok iyiymiş
bende fotoğrafçıyım normalde sadece foto ve video çekimini ayarlarsın o paraya...

Back