• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın İşe Başlıyorum

sedaesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
194
4
96
İstanbul
yarın işe başlıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum içim çok huzursuz ruhum beynim uyuştu sanki neden böyleyim bende bir anormallik mi var bilmiyorum.kafam allak bullak halen daha doğru mu yapıyorum farkında değilim bizim için hangisi doğru bilmiyorum kızım meleğim 8 aylık tam bir meme düşkünü :) organikçi meleğim ne emzik ne biberon alıyor 2 dk görmese beni mızmızlanır doluya koysa taşıyo boşa koysam dolmuyo anlayacağınız su sallıyorum meleğimi uyusun diye ve bir yandan da...ağlıyorum..dayanamıyorum işte ne yapayım bende bir tuhaflı mı var bu kadar üzülüyorsan cık işten diyorlar ama bilmiyorum işte ne olur desteğinize ihtiyacım var kafayı yiyeceğim nasıl uyuyacağım bu gece yarın sabah nasıl gideceğim..Allahım yardım et nolur

zaman herseyin ilacı derler meleğim
alışacak mıyız sence ayrılığa
bensiz alışacak mısın dünyaya bensiz nasıl uyuyacaksın sen
bilirim kokumu almadan uyuyamazsın sen
aslında senin için herşey
çalışmam bile...
ne yaman çelişki bu anne deme sakın bende bilmiyorum neyin doğru olduğunu
ruhum bulandı kafam karışık
anne yüreğim ağlıyor
ne zormuş anne olmak
ne zormuş yavrumdan uzak olmak fikri bile ürkütücü
dileği şudur ki dostlar
sevdiğim yaradan ayırmasın hiç bir kuzuyu anasından..
bilmiyorum işte meleğim hala bilmiyorum yarın seni bırakıcam ama yüreğim ruhum hep senin yanında
bildiğim tek şey varsa oda
SENİ
ÇOK
SEVİYORUM
.....

:a015::a015::a015::a015:

canım artık bebeğin 8 aylık olmuş. daha küçük bebişini bırakmak zorunda olanlar var onları düşün. tabi ki zor bir durum ama senin de çalışıp değişik bir ortama girmeye ihtiyacın var. böylelikle bebişine de daha verimli olursun. merak etme.

canım artık bebeğin 8 aylık olmuş. daha küçük bebişini bırakmak zorunda olanlar var onları düşün. tabi ki zor bir durum ama senin de çalışıp değişik bir ortama girmeye ihtiyacın var. böylelikle bebişine de daha verimli olursun. merak etme.

saol canım aslında haklısın ama gelde bana sor bunu :( belki ilk gün diye böyleyim ... dayanabilirsem yani devam edersem yazarım buraya ...tekrar tesekkür ederim

hayırlısı olusn hkınazda ama..kızın büyümüş sayılır 8 aylık olmuş...
zamanla alışırsınız...

ah canım ya seni cok iyi anlıyorum ama ben daha kötü durumdayım bebişim 8 haftalık ve iznim bitti, bu hafta gidip psikiyatristle görüşücem hiç iyi değilim, ondan rapor isticem, umarım verir...

allah yarddımcınız olsun kızlar...inşallah alışırsınız...ben aynı durumda kalsaydım napardım bilemiyorum...

Canım ben başladım.
Biliyorsun sen neler yaşadığımı daha önce de konuşmuştuk.
1 ay oldu tam. Başlayana kadar çok ama çok zordu. Ama kendime inanamadım ikinci gün neredeyse hiç işi bırakmamış gibiydim. Kuzumunda ananesiyle keyfi yerinde.
Yalnızca işten arta kalan tüm vakitlerimi kuzuma ayırıyorum. Sabah 8 gibi çıkıyorum evde akşam 8 e doğru evde oluyorum. C.tesi de 5 saat kadar çalışıyorum. Zaten çok vaktim olmuyor ya. Ne yemek ne temizlik hiç bişi elimi sürmüyorum açıkçası.
Emin ol işi özlemiş oluyor insan. Bı kaç gün sonra rahatlayacaksın sende.

morelini bozma canım . bak bende 2 aylık kuzumu bıraktım. 4 gün oldu işe başlayalı. allahtan evim yakın 9da geliyorum 12 de gidiyorum akşamda 5 de çıkıyorum. çok zor ama herşey onlara iyi bir yaşam srsün diye. en azından ben kendimi böle teselli ediyorum:sinifsinif:

frezya sen emzirme işini nasıl yapıyorsun yani senin bebeğin de küçükmüş, benimkinin hiç saati yok ve emmek istiyor yani süt sagmamdan pek de hoslanmadı.. sen nası bi çözüm buldun buna

allah yardımcın olsun..yavrunu emin ellere bırakıyorsan ve gözün arkada değilse herşey yoluna girecektir.

Yazını okurken aklıma benımden ısten oncekı gunum geldı. Sabaha kadar aglamıstım. Istifa dilekçem hazır gittim bunaldıgım anda verıp cıkacaktım. Aklımda kaç kere yazdım ımzaladım verdım sayısını bılmıyorum. Aksam emremı uyuttuktan sonra yatagının kenarında ağladım bensız yaşayamaz sanıyordum bensız eksık kalacaktı. Gece yataga yattım esımle bırlıkte agladık ben bakıcıya bırakacaktım hep aklımda ne olacak ne yapacaklar sorusu vardı. Sabah oglumu emzırdım gıyındım aglayarak cıktım evden ıse gıttım kapıdan ıcerı gırdım rahatladım baktım dunya dönüyormuş hayat devam edıyormus. ılk bır hafta zor gectı tabı ama alıstık oglum sımdı bakıcısını sevıyor ben hala ozluyorum onu burnumda kokusu arada tutuyor ama mutluyuz. Hangısı ıyıdır bılmıyorum ama calıstıgım ıcın mutluyum. Darısı basına canım ınsallah bende oglumu 9 aylıkken bırakmıstım

Buarada benım oglumda bıberon emzık almıyordu, ben gelene kadar emmedı hala oyle gelene kadar yıyor ıcıyor gelınce dırek emıyor. Sen alıstırmaya bak canım bıraz zor olacak ama alıstır derım

Dur canım ya bi sakin ol. Emin ol tüm çalışan anneler yaşadı bunları. Gecelerce günlerce tasalandım bende işe başlamadan. Üstelik benimki sadece emiyordu işe başlamam gerektiği dönemde. Seninki ek gıda da alıyordur artık.
Hem inan bana sana yaptığı tüm nazları, şımarıklıkları, kaprisleri bakan kişiye yapmayacak. Gayet sorunsuz geçecek günleri. Ama sen bu kdr üzülür dert edersen kendine sütün gider Allah ko rusun.
Onlar bizden daha güçlü ve daha çabuk alışıyorlar herşeye. Hem annesinin her duygusunu hissediyor bebekler güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun.
Bak gör iyi ki işe başlamışım diyeceksin. Çünkü bebeğinle her zamankinden daha kaliteli vakit geçirmeye başlayacaksın. Her zamankinden saha iyi bir anne olacaksın.

arkadaşlar merhaba-8 ay bakmışsınız yine çok iyi ..........bende anne adayıyım.kısmetse mayısın 20 sinde oğlumu kucağıma alacağım.bende çalışıyorum..ve özel şirketler biliyosunuz.en fazla 1,5-2 ay iznim olacak.şimdide ya sonrası diye düşünüyorum.nasıl bırakacağım diye üzülüyorum..annem ve kayınvalidem bakacak..fakat nasıl olacak? sizce 1,5-- 2 ay süre az bir süremi? çocuk kendini toparlayabilirmi o sürede..herkese sevgiler..

ben de gelecek hafta pazartesi başlayacağım çok üzülüyorum üstelik evde de ciddi hazırlık yapmam gerekiyor derslere
<çalışan anne olmak ne zor

Çalışan anne olmak ne kadar zormuş. Benim bebiş 4 aylık oldu. İşe başlayacağım aklıma geldikçe şimdiden gözlerim doluyo. Bilmiyorum naparım kara kara düşünüyorum. Kuzumsuz 9 saat ağladığında yanında olamıycam güldüğünü göremiycem. Allahım sen yardım et senağlama

ah canım ya seni cok iyi anlıyorum ama ben daha kötü durumdayım bebişim 8 haftalık ve iznim bitti, bu hafta gidip psikiyatristle görüşücem hiç iyi değilim, ondan rapor isticem, umarım verir...

ah canım ya kıyamam ikinizede Allah yardıcınız olsun inşallah rapor alırsın peki ücretsiz izin alamıyormusun:uhm::uhm:

Back