Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YARIN İLK KEZ JINEKOLOGA GIDECEGIM LUTFEN CEVAPLARMISINIZ
Bu zamana kadar nasıl olurda hiç muayene olmadınız valla bravo . Ne yazık ki 18 yaşındaki kızlarımız bile muayene oluyor artık. Merak etmeyin zor bişey değil. Acı sıfır. Panik yapmaya gerek yok. Smear alır, ultrason ile bakar.
ben 19 yaşındayım iki kez gitmiştim stres yapılacak bir şey olmadı. orada doktora yardımcı olan bir asistan oluyor o sizi yönlendiriyor yanınızda duruyor. ilişkiniz olduysa vajinal muayene yapıyor yoksa sanırım başka şekilde muayene ediyor. vajinal muayenede spekulum ya da ultrason aletleri acıtmıyor. çok kısa sürüyor yine muayene bittiğinde de asistan yardımcı oluyor kalkmanıza.
Bu zamana kadar nasıl olurda hiç muayene olmadınız valla bravo . Ne yazık ki 18 yaşındaki kızlarımız bile muayene oluyor artık. Merak etmeyin zor bişey değil. Acı sıfır. Panik yapmaya gerek yok. Smear alır, ultrason ile bakar.
İlk okudugumda aynı şeyi yazacaktım hadi dedim boşver. Muhtemelen yanlış şeyler yaşayanlar için yazdı ama böyle bir genelleme çok yanlış. Her kız/kadın genç yaştan itibaren düzenli kontrolden geçmeli sonuçta.